Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MyCTaKaP

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 12:22 pm Заглавие: |
|
|
keka!! kefi :))))
ne znam za drygite ama lichno az mi se iska da gi vidq spored pisaniqta im... t.e. ne kato portreti ami kato celi figuri... kato vojni, kato filosofi :)
BTW pochti nikoj ot tqh ne obajda, koeto me kara da se chydq kak vyzpriemat risynkite?
Best _________________ ZAEDNO MOJEM POVECHE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 12:28 pm Заглавие: |
|
|
He he he Maceman-a golyama kratuna :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 2:15 pm Заглавие: |
|
|
aaaaahahaha:)))jestoko SS dude!:)
Kekata,napravo me razmaza pich:)
vsichkite sa super,shte vzema i az da se vkliucha _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Имплантеее...и аз имах няква странна дребничка представа за теб ( зарад аватарите е, да знайш), па ти ква селска пръчка си! :))))) Кефите сички, а и карикатурата по форумна представа е някаква мега-дивна идея. А вие дето си давате снимките, кой знае ка ще се изненадате, като се видите в комикса на списание Гейзер, примерно(ако има такъв) >:) И кой знае как ше ви звънят нон-стоп телефоните...;) Първи аз ше ви звънна :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 3:07 pm Заглавие: |
|
|
Аре бе, направи и на мене 1. От един квартал сме, а аз пак последен се уреждам. Срамота. Ти ше видиш на следващото класно последен ще получиш помощ (мрън-мрън...). Много са яки иначе (особено морг)!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 3:42 pm Заглавие: |
|
|
tova go risuvah za RD na Rossen (maceman) minalata godina:)
...kogato oshte karashe legendarniq "vechen sokol",vliazul v istoriqta na avtomobilizma kato kolata s nai-mnogo extri - glasovo aktivirani chistachki,avtomatichno i napulno nepredskazuemo zakliuchvane/otkliuchvane na vrati,klimatik...v izvesten smisul... i mnogo drugi iznenadi:))))xuxuxexex:))))))) _________________ www.КостаАтанасов.com
Последната промяна е направена от Джоуви на Пет Юли 04, 2003 3:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 3:43 pm Заглавие: |
|
|
...... мале кекааа- уплаших се от себе си бе братчее ;)))) ше си я турна за аватарче - така да знайш :)))
СОУЛ- маани ме мене бе.... не за друго, ама после ше требе да си сменяш ника- примерно на Sole)Un(survivor :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 3:45 pm Заглавие: |
|
|
eх Жовкаааа...... смени возилото докат не съм извадил maceto ;) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Abe taka i ne razzbrah kakvo iskash da kajesh s tva posle da si smenqm
nika?Ei ti karikaturata i bez tova q bqh napravil.
Nikvi loshi chuvstva,nali znaesh!!!!!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 4:12 pm Заглавие: |
|
|
слагам си я в рамка- изкуството требе да се цени :))) ама що не ме напраи и мен от добрите кат жовката бе????? _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 6:05 pm Заглавие: |
|
|
E nema,na tebe izluchvaneto ti e mnogo zlobno.Ne iskam da kaja nishto
losho, a prosto che izglejdash kato huligan,kato mutra,kato babait, a si
sposoben da napravish takiva genialni orki.Are ako mojesh da ocvetish
tva kadeto ti go narisuvah sha bude jestoko.Inache si si krasavec.Ne che
sum razbirach po-tiq raboti, shtoto si padam po JENI ama samo da namekna che nqkoi hori mi kazaha che s chetki se stiga nadaleeeeech.
Are stiga sum govoril nebivalici!!!!!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 2:53 am Заглавие: |
|
|
mot1eg..be da ti kaja i az imam nekfa drebna predstava (ot avatarite) ne si misli che si cufnal i vurzal :PPPPP (selska pruchka she mi vika)... na koi vikash selska pruchka ve ??? :)))))) problem a? mecho? i iskam ti kaja che vinagi sum imal 6000 marki! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 2:58 am Заглавие: |
|
|
macemanche..tva chudo na vozilnata tehnika si ima airbag nali..da ne sdufchesh laisnata na stukloto :))))) jouvy super work ma men! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 3:19 am Заглавие: |
|
|
ААА! Това за Мечо отде го научи!!! Щот на мен така ми викат, ама само зад гърба :/. :)))) и май си имал 60 000 марки :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Necris

|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 4:17 pm Заглавие: Brao nashte... a tva beshe za drugade :) |
|
|
Brao be Mikkey, mnoo sa qki ... nishto che i predi sum gi vijdal pak im se kefq :)
Az predlagam tuka 'sek da si postva nekuf takuf shit .... demek kak si prdstavqme boss-ovete...
Keep it goin ppl :) _________________ ~Its so hard to make a manual, so clear to understand, that even an idiot couldn't do somthing wrong, 'cause idiots r so creative ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
k_x

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 11:59 pm Заглавие: :) |
|
|
hahah, qko draska6! :) _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2003 10:40 pm Заглавие: |
|
|
Eto me i mene.Ama samo snimka tui kato iskam da me napravite na kari-
katura, makar che i bez da risuvate sum si takova.Are ochakvam da se
smeq mnogo.
A i skoro ochakvaite post s dobri raboti ot moq milost(AZ - NAI-Velikiq)<-
:) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 2:34 am Заглавие: |
|
|
Nqma po-strashno ne6to ot glupak s iniciativa _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Abe glupak ti nauchi li se da risuvash ili si na sushtoto smeshno nivo. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xMedion

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 3:15 pm Заглавие: |
|
|
awe Soul)S(urvivor mnogo si se vuodoshevil we chowek haha po spokojno. :-) _________________ Threedy |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|