Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2003 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Dude, mnoo te e strah ot teq kraka deiba:) triabva da se borish s toq problem , chovek ne si reshava problemite kato biaga ot tiah:)koeto mi napomnia che na men puk licata sa mi problem v tazi stilistika, inache mnogo obicham:)eto edno podobno, sigurno si go vijdal
 _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2003 6:51 pm Заглавие: |
|
|
pi4 kupi si edin ritam i wiz wutre winagi ima edni illustracii ot edin pi4 J.vanden se ti haresat.:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 1:36 pm Заглавие: |
|
|
xmux..ei ma i mene s edna "letna" moma...be ne se gordeq s neq ama..
btw. Djouvi za krachetata si mnogo prav...golqma muka sa mi..ama shte vidish kakvo reshenie otkrih na problema zasega v sledvashtite 1-2 posta.
Predi da me razkusate da si kaja sam ta da ne ma biitie mnogu...
"Dupkata" na shapkata ich ne si e na mqsto,dqsnata i ruka mai trqbva leko da se vijda shtot sedi kat veteran...i pochvam da se povtarqm s tez ochila... _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 1:41 pm Заглавие: |
|
|
.... кажи само дясната и ръка къде е завряна ???? то не може секи път кат не знаеш къде да я нарисуваш- да я пъхаш "отзад" .... :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Сря Ное 12, 2003 1:52 pm Заглавие: |
|
|
ulovih q tukmo kogat si chesheshe "nad guzieto" shtot beshe poizgorqla malko :PP.....ne seriozno neznaeh ko da q pravq...misleh da q sloja na krusta ama si ostanah samo s misulta...ei sega she sedna da i turna edna ruchichka _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2003 4:47 am Заглавие: |
|
|
i sledvashtata....
 _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2003 10:57 am Заглавие: |
|
|
Heh, ednata i ruka e VIDIMO po-golqma ot drugata :> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2003 1:00 pm Заглавие: |
|
|
poslednata si ia ogelpil ot krusta nadolo, i ....... molia te - po golemi cici :))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2003 1:31 pm Заглавие: |
|
|
daa, i az iskah da kaja, ma me fana sramejlivostta :> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2003 7:04 pm Заглавие: |
|
|
stia be toq stomah kato spukan balon... nqma nujda ot takiva gynki, pone ne po tiq mesta... ostai samo edno pyp4e i tolkova... osven tova dqsnata i ryka(nasha lqva) q potopi malko kym svivkata na lakytq, da "drypne nazad.. tiq 4erti nad nosa go pravqt da izglejda plosyk.. gyrdite sa razli4ni (po razmer):P heh i verno - naprai gi po-golemi de ;)) ko sa stiskash ;)) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2003 7:43 pm Заглавие: |
|
|
scrape, izvinqvai za offtopica :)) : Abe pi4ove vas ne sa li vi kurmili be?!?;)))))))) ...dai golemi cici ta dai...:))) q pusni edna krava 4e da zaradva6 naroda ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2003 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | scrape, izvinqvai za offtopica :)) : Abe pi4ove vas ne sa li vi kurmili be?!?;)))))))) ...dai golemi cici ta dai...:))) q pusni edna krava 4e da zaradva6 naroda ;))) |
ne, biahme na izkustveno :))))))))))))
a segaaaaa, serioznooooooooooo:
pri tozi tip risunak SPORD MEN e redno neshtata /cici i t.n./ da sa po-grotestno spretnati/ dori i malki - te TRIABVA da stoiat malki. tui to _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 5:05 pm Заглавие: |
|
|
xm...cici ta cici...bre mama mu stara s vsichko ostanalo sum sulgasen...ama s tiq gurdi nqma se razbrem :))za men tva sa si suvsem normalni gurdi i tui to!..a sa sledvashtata..
mmm aide i oshte edna ot rodnata armiq :PP
.jpg) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 6:15 pm Заглавие: |
|
|
za6to zabelqzvam nqkakva retrogradnost? Stegni se! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 7:40 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | za6to zabelqzvam nqkakva retrogradnost? Stegni se! |
a sa ako se utochnish malko she sum ti blagodaren ... _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 9:28 pm Заглавие: |
|
|
:) gledai si gi sam teq ne6ta i kaji dali si dovolen? Operaciqta na apendix li e po-dobo ot predishnite ti ne6ta? gumenite botushi i "kamuflaja" li? o4i anfas na lice 3/4? ryce s lapiv vmesto s prysti? Tendenciqta kym vse po-golqma izkrivqvane na glavite?
Dekadans.... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 10:36 pm Заглавие: |
|
|
xexe...znachi tui sega cqloto e kum NOX shtot qvno toi durji da kazva kvot ima da kazva ama samo vuv foruma ili v q-to..sledvashtite mi "mudri" pisaniq sa napulno lisheni ot vsqkakvi loshi chuvstva i "zadni" pomisli ... ta ...
Bat dojo,celiqt ti posleden post nabluskan do nemai kude s ironiq chesno da ti kaja mnogo me razocharova,verno che stava vupros tuk za moi neshta ..ama ti sam podhvana taz tema...ta pone i az da kaja ko mislq...
Pitash dali sum dovolen ot rabotite si..ami ne ne sum,ne sum dovolen ne zatova shtot na tebe ti sedqt krivo ami zashtoto 60%ot tova koeto vijdash kato "gotov" variant ne e tui det az si go predstavqh no sum vuzprepqtstvan ot kup prichini da stane kakto iskam.A kolkot do "izkrivqvaneto" , "lapite" , "kamuflajite" i tn. shte ti kaja che tova koeto go pravq i pokazvam tuk go pravq samo za svoe sobstveno udovolstvie i tva che vidish li na 1-2 tva ne im haresva na 3-4 onovo ne im haresva,mislq che nemoga da napravq mnogo zashtoto ne moje chovek da ugodi na vsichki , suvetite i naputsviqta koito mi davat tuk sa mi polezni i az se vslushvam v povecheto ot tqh NO...za "poznaniqta" (kolkoto i ogranicheni da sa te) po anatomiq koito imam eto tova moga da pokaja...tova e..ne se biq po gurdite s risunkite no kazah veche..tova moga tova pokazvam...
I sa da zavursha kato kaja che po nikakuv nachin ne se chuvstvam obiden , zasegnat ot tvoqt ili ot nechii drug post,tova ne e napadka ili "otveten....tova si e prosto moe mnenie:))) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 12:47 am Заглавие: |
|
|
Izvineniq za sledva6tite redove, moje da sa offtopic:
1. Scrape, ironiq po4ti nqmashe, imashe sravnitelni epiteti...
2. Za tova, 4e ne moje da s eugodi na vseki sym syglasen! No edno e da ne mojesh da ugodish na "iskam kosata i da e rusa", drugo e na "iskam pypa i da ne e do ushite". Osven tova foruma dava prekrasnata vyzojnost da polu4avash syvei i kritiki ot drugi hora, no tova ne trqbva da zamestva samokritikata. Za6to mu e na nqkoi da pusne "eto vi edna kartinka, ama me draznqt 4ycete, krakata i okoto, ne6to ne se polu4i s bluzata..." Ne se prenadqvai na kritikata tuk, a i kydeto i da e. Bi trqbvalo tazi kritika da ti pomaga da otkrivash ne6ta, koito ne si vidql...Za tova kazah: postigni pyrvo kartinka, koqto na teb da ti haresva, posle tyrsi kritika ot drugite! Pravish ne6tata si za kef? Malko hora tuk gi pravqt s otvra6tenie...no gi pokazvash v momenta na publika - taka 4e trqbva da si gotov na vsqkakvi mneniq - dori i na moeto!
Ako imash propuski v anatomiqta, za koito znaesh - izu4avai q! ako imash drugi propuski - popylni gi...Prestani s tova "Ne strelqite po piqnista - toi tolkova si moje" _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|