Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stefan
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 1:40 pm Заглавие: |
|
|
sinia wariant siakash po mi hareswa... hem po-gotino mi stoi, hem sinioto siakash zasilwa depresiata ;)
az bih naprawil niakoi ot bronichkite poshupenki, otpusnati nasam-natam, sega e niakak stranen - super ryzdiw, pyk super zdraw otkym konstrukcia.
i si oprawi mapa na obuwchicite :)
inache mene lichno twoia robot mai nai me kefi, dosega, pyk i nai-zawyrshen... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Uruk Hai

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Kato cvetove gorniya po- me kefi, ama znaesh li kakvo mi pravi vpechatlenie - hodilata - nyamat vynsha i vytershna chast |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 1:55 pm Заглавие: |
|
|
predlagam ti ako da renderable spline, selektiray zaedno izvesten broy splinove day >edit mesh. i posle >push. taka shte gi udebelish bezproblemno _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | predlagam ti ako da renderable spline, selektiray zaedno izvesten broy splinove day >edit mesh. i posle >push. taka shte gi udebelish bezproblemno |
:) blagodarq , 6te opitam... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 2:02 pm Заглавие: |
|
|
и вкарай малко повече жици там където се виждат..... спомни си 3пио _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 1:15 am Заглавие: |
|
|
brumna mi glawata ot mnogoplastowi mixowe... mai 6te e towa wupreki 4e o6te se kolebaq podqwolite. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 1:18 am Заглавие: |
|
|
pogleda mu e stra6no jiv... :)
stava mnogo got.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Подбедриците и стъпълата още ли са на Instance, че са и двата десни? :-)
Иначе ме изненада приятно... чак се вкиснах докато го оглеждах! :-)) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 5:05 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Подбедриците и стъпълата още ли са на Instance, че са и двата десни? :-)
Иначе ме изненада приятно... чак се вкиснах докато го оглеждах! :-)) |
podbedricite da , wse o6te sa simetri4ni , stupalata uj ne sa ama ne si li4i mnogo ;) misleh s displace da gi rpawq tiq ne6ta ama taka go "izduwa" otwutre 4esega o6te se 4e6a po glawata :).
Hehe moje da prozwu4i tupo ama se radwam 4e si se wkisnal dokato si go gledal :)! _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivelin
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
Na men li4no mnogo mi dopada ideqta za robot s nqkakvo psihi4no systoqnie i mislq, 4e v slu4aq se e polu4ila dosta dobre. Bih ti prepory4al
da obyrneh pove4e vnimanie na obstanovkata v koqto shte byde,
kak shte e osveten, kakvo she ima do nego, kamera i t. na t. (e da ne mu slozhish pistolet, 4e shte vzeme da se grymne :)- maitap da stava :)
Ina4e to4no kak e texturiran, dali ima edna ili pove4e draskotini, ili edin ili drug detail za men li4no nqma tolkova zna4enie. Dopadat mi vsi4kite varianti. Po ptrincip sinkaviq e po-podtiskasht, po-toplite sa mi po-priqtni, no tova koi shte izberash zavisi ot tova kak shte predstavish ideqta. V kraina smetka tova e "art" tvorba, a ne inzh. proekt. Detailite (razni 4asti4ki i textura) trqbva samo da podkrepqt ideqta. Ina4e riskuvash da otvlekat vnimanieto i da stane mnogo bybriv (koe?, amma zashto? i drugi takiva) koeto nqma da e mnogo dobre. Na tozi etap smqtam, 4e e edin ot nai-dobrite proekti. Vypreki 4e e depresiran, ima mnogo pozitivizum i priqtno izly4vane. Stiskam palci da stane oshte po-dobre. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 11:04 pm Заглавие: |
|
|
iee tova e po4nalo da stava mnogo iako.. napravo depresira6to :)))
uspeh man _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2004 9:04 pm Заглавие: |
|
|
humm sled mnogo bluskane na glawata w stenata... :\
iskah sledwa6tiq update da e po-zawur6en no we4e wtori wariant za scenata otiwa w nebitieto...
starite kabeli su6to otidoha w nebitieto...
sega i materialite ne mi hareswat ...
mappinga na glawata ne mi hareswa...
ako smenq mappinga na glawata 6te trqbwa da preprabotwam i mapowete za mrusotiq...
predstawqte si kartinkata :( _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2004 1:42 am Заглавие: |
|
|
ето ти една идея: пиниза за да получиш още по силно въздействие е да напрвиш енваирмента да е нещо весело, слънчево, топло, все неща дето са позитивни и прочеее. идеята е че просто на тоя робот му е заложено да е депресиран и туй-то. където и да е все е депресиран и нещастен. по тоя начин използвайки контраста може да постигнеш много силно въздействие. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
mnogo sa si dobre materialite, dawai sys environmenta, che nmiamash vreme :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
stefan написа: | mnogo sa si dobre materialite, dawai sys environmenta, che nmiamash vreme :) |
rabotq po wuprosa , dobre wurwi , utre ili dnes prez no6ta 6te ima update :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2004 11:14 am Заглавие: Finalen Wip :) |
|
|
ne znam dali ima smisul da go postwam de... wse pak do we4erta trqbwa da sum swur6il..
sega se borq s post efektite (po-to4no s DOFa).
golqma wersiq...
BG http://cdonkey.hit.bg/NC407_medium_12x16_PS.jpg
izwun BG http://www.freewebs.com/cdonkey/NC407_medium_12x16_PS.jpg _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!"
Последната промяна е направена от ConcreteDonkey на Чет Апр 01, 2004 6:57 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
ufff............ sduhah se...........
mnogo qko vazdeistva pic-a :)) bravos _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Brawo, magare! Strashno se poluchi! :))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2004 4:01 pm Заглавие: |
|
|
lek update na gornite linkowe...
otkazah se ot dofa - nqma dulbo4ina i ne se polu4awa dobre.
Towa e samo s PS , leko blurnati rubowe..
ne e dobre no ... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|