Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 12:01 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | С риск да си говоря сам в 3 проднеи постинга |
Сори, прецаках системата :Р
Иначе и аз имам предвид каквито и да е промени стига да има движение :)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
komrade

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 1:07 am Заглавие: |
|
|
Аз съм доста нов тук, но нека и аз дам своите десет стотинки по темата:
Моето мнение е, че не са галериите и класациите и изобщо софтуерните допълнения това, от което има нужда гпхлла. Това, което прави един форум са хората. CGTalk е това, което е, заради хората, които пишат там и създават едно комюнити. Мисля, че поле за изява и сега има за всеки.
Важното е комюнитито. Ако нещо трябва да се подобрява тук, това е комюнити духа. А за това, вярвам, не са нужни допълнителни галерии, класации и прочие... _________________ The Emperor protects. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 10:37 am Заглавие: |
|
|
dobre de... dai d aia vidim taz galeria, deto se instal za 15 min... pak shte govorim:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 11:35 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | dobre de... dai d aia vidim taz galeria, deto se instal za 15 min... pak shte govorim:) |
- Едната, която е много добра: http://coppermine.sf.net/
- И другата, дето е много добра - http://www.4homepages.de/ и тя май може да се комбинира с пхпББ, щото в paradise-bg.com така е направено :) _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 11:41 am Заглавие: |
|
|
http://www.opensourcecms.com <--- тука има демо на админ панела на Копермайн и още някви галерии, разгледайте. _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Тъй като Михалич нямал права за тук, аз помагам :)
niki michailov написа: | Без да претендирам че въобще разбирам за какво говорите ми се струва, че галериите по другите сайтове са били в плюс за самите сайтове. Ако се пробва една отделна галерия на друг адрес и друг сървър за да се види кое как тръгва, без директно да се интегрира във форума а само да се сложи линк; хем ще се откачи проблема със замесването на Графила в една бъдеща каша и откъм софтуер и откъм сръдни, хем ако опита излезе неуспешен няма да има нужда да се пренаписва наново. Самото оценяване - както казах не разбирам от това.
Но галерия необвързана сама със себе си към форума(тоест невъзможност за пряко коментиране а само преглед на селектирани творби) ще е от полза на потребителя - нещата ще са си чиста визия - с оставен линк към съответна тема.
Дори една такава галерия е добре да няма оценяваща система. Самото присъствие на проекта (картинката) прави прегледа по-приятен. Предполагам допускането до таква галерия ще е най-добре да става по оценка на модераторите БЕЗ да се допитват до потребителите - така както се одобрява в специализирани категории пак по също едно такова осмотрение.
Най добре....highlits - дори "случайни" да са...да има просто...
Което вече пук освобождава и нуждата от специален програмист(наредени картинки по месеци на непрестанен сървър са си достатъчни с линковете към темите под тях) |
_________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 12:26 pm Заглавие: |
|
|
На някой да му е минавало през акъла че може би най-доброто на Графила е че тя е това което е в момента? Форум за професионалисти, в който се показват проекти, разменят се професионални съвети, дискутират се професионални теми. Не знам да има правило всеки форум да трябва да прераства в нещо голямо и сложно? CG Talk е нещо хубаво, но е нещо много по-различно от Графила - във всяко едно отношение, какъв е зора ди ги ползваме като модел /дали тях или някой подобен сайт - все тая.../
Колкото до "раздвижването" и "наплива"... те не идват от структурата на форума - те идват от нас. Както и да префасонираме форума - застоя си е заради нас самите!
Галерии... ми хубаво,аз съм за - ще направим галерии. После какво?! Лавина от постове, окрилена от появата на тези галерии? Не вярвам...
PR и реклама?! За да направиме Графила "медийна звезда" и за да могат някакви кариеристчета да се пробутват на гърба на професионалистите във форума? Че аз комсомолците отсега ги виждам как ръгат с лакти към предните позиции?! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Прав си Нискъне, че ние сме си виновни... аз също вече не пускам нищо, щото не вярвам че ще има реакцията която искам - дискусия, съвет, мнение... _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 12:33 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Прав си Нискъне, че ние сме си виновни... аз също вече не пускам нищо, щото не вярвам че ще има реакцията която искам - дискусия, съвет, мнение... |
Като гледам, това е последното нещо, което си пуснал... Това ли имаш предвид под липса на "дискусия, съвет, мнение"? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 12:37 pm Заглавие: |
|
|
Морг, няма 100% правила :) Просто преди се говореше по почти всяка тема, сега се случва осезаемо по-рядко :) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 12:38 pm Заглавие: |
|
|
Факт, ама виновните сме ние, не те ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 12:39 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Прав си Нискъне, че ние сме си виновни... |
Е да де :) _________________ .
Dreamerworx.com
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Еми засрами се тогава! Ти прави каквото можеш и се надявай всички да правят така.. А не "ами те понеже такова и аз така..." :)
Ето, аз не пускам нищо, защото нямам. Ако открадна време може да надраскам нещо и това е, което мога да направя.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MoonShine

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 1:06 pm Заглавие: |
|
|
не виждам никаква необходимост от галерия тип изява във форума. повечето хора изглежда че има къде да се "изявяват"
ако става въпрос за пространство за ъплоуд, то също не е абсолютно необходимо, всеки си намира начин _________________ мнението на автора понякога не съвпада с гледната му точка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 5:14 pm Заглавие: |
|
|
az pyk vijdam smisyl ot galeriq i shte kaja zashto - ima mnogo hubavi raboti vyv foruma, koito s te4enie na vremeto ostavat vse po-nazad...zatova i samo za tova mislq 4e e hubavo da ima mqsto kydeto 4ovek bez da mu pre4at stotici postove da moje da vidi temati4no hubavite neshta koito se postvat tuk... pomislete v tazi posoka - tam glasuvaniq, to4ki i t.n. - nqma smisyl, imame si doverie na moderatorite - kakvoto te precenqt... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 5:39 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | az pyk vijdam smisyl ot galeriq i shte kaja zashto - ima mnogo hubavi raboti vyv foruma, koito s te4enie na vremeto ostavat vse po-nazad...zatova i samo za tova mislq 4e e hubavo da ima mqsto kydeto 4ovek bez da mu pre4at stotici postove da moje da vidi temati4no hubavite neshta koito se postvat tuk... |
Именно а и не само. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MoonShine

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 9:36 pm Заглавие: |
|
|
наистина този проблем съществува и е важен - има много стари интересни теми в които картинките са умрели _________________ мнението на автора понякога не съвпада с гледната му точка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2005 1:31 pm Заглавие: |
|
|
Absolutno sum suglasen s Kekata _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Нед Май 22, 2005 1:13 pm Заглавие: i az sam saglasen... |
|
|
мммда и аз съм съгласен... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Нед Май 22, 2005 9:06 pm Заглавие: |
|
|
Tova, koeto me drazni ot parvia den predi godina, kogato pochnah da cheta tuka ko stava - e che masovo horata hostvat po razni stranni mesta, neshtata im se gubiat i cialata diskusia totalno gubi smisal s vermeto, zashtoto niama veche kartinkite.
I togava se chudeh i sega (makar che sega pone si imam obiasnenie) - kak moje edin grafichen forum - det purvata mu rabota e da raboti s kartinki - da niama organizirano miasto za hostvane?
Ta v smisala na tova vsichkite neshta na horata da sediat tuk, a ne po razni sluchajni mesta i da se zatrivat s vremeto - podkrepiam nalichieto na galeria. Chovek da moje da gleda nazad kvo e bilo i shto e bilo i da tursi mudrosti v minalite iziavi.
Tochkuvanki, otdelni galerii za vsichki forumi, podaracheta top10, top20, top100 i t.n. - sa mi chujdi kato idea. Kakto neednokratno otbeliazha i drugite - ako se namesiat i pari v cialata rabota - shte stane manja s grozde.
Konkursi s niakvi nagradi spored vazmonostite - biva. Daje bez nagradi maj shte e podobre. Za da niama "eeej basi ako beh spechelil minalia konkurs shteh da imam nov HDD a sega se sdobih samo s biletite za SW9"
Taka che - az sum ZA tova graphilla da ostane tova, koeto e.
I sum ZA da se vkara niakuv smislen hosting za da moje horata da si kachvat neshtata na edno miasto det da se vijda ot vsichki.
I da - imam prekrasna idea kakvo tochno oznachava dobavianeto na edin takuv maluk feature. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|