Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 11:17 pm Заглавие: Фундаментално! |
|
|
ivosiliev написа: | Как едно хаотично разположение на компонентите в сайта би предизвикало еднообразие? Не мисля, че клиентите ми са непретенциозни, защото повечето са имали достатъчно много изисквания към мен.
Няма да ми се убие желанието да правя това, с което си изкарвам хляба. Бавно напредвам и се уча и няма да се откажа. Дарбата е нещо, което няма стойност за разлика от труда. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 11:39 pm Заглавие: |
|
|
ivosiliev написа: | Дарбата е нещо, което няма стойност за разлика от труда. |
oopsey. tova izkazvane opredeleno niama stoinost.
n1xon te zahapa za vrata, ti ze 4e se iztropa.
tuk ve4e prili4a na sapunka.
zashto ne ostavite mom4eto samo da si reshava. jivota i bez tova shte go nau4i:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 3:12 am Заглавие: |
|
|
ivosiliev написа: | Как едно хаотично разположение на компонентите в сайта би предизвикало еднообразие? |
Ми когато абсолютно всеки път дизайна ти е разхвърлян - така става. Ти равняването за нищо го нямаш. Намяткани неща, без никаква логика, ей така - да се запълни мястото... и това - всеки път.
ivosiliev написа: | Не мисля, че клиентите ми са непретенциозни, защото повечето са имали достатъчно много изисквания към мен. |
"Изисквания" е едно, а претенциозност към качеството на дизайна - друго! Вярвай ми, ти клиент със сериозни претенции към дизайна си нямал. Поне по това което показваш - не си личи да си имал.
ivosiliev написа: | Няма да ми се убие желанието да правя това, с което си изкарвам хляба. Бавно напредвам и се уча и няма да се откажа. |
Зациклянето на тема "който не ми харесва нещата е лош - реже ми крилата и иска да ми убие желанието и т.н. и т.н.." хич не е в твоя полза.
Неспособността ти да търпиш критика е крайно лошо качество при нивото на което си, както и навика да ти гледаш на критиката като на лични нападки.
Помни че на хората тук им е все едно кой си, с какво се занимаваш, с какво си изкарваш хляба и т.н. - ако пускаш кофти неща, ще чуваш лоши отзиви, не защото това си ти, а защото нещата ти са зле. Пусни нещо хубаво и същите тези хора ще те похвалят. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 9:35 am Заглавие: |
|
|
Избихте се...
Иво, най-добрия ти дизайн беше този за личния ти сайт и то вторият вариант (синия), според мен.
За другите няма да ги коментирм, понеже съм хал в уебдизайна (както каза никсън, не ставам за дизайнер:Р).
За цветовете също сът ти казвал, че не ми допадат. Етсествено, това си е твое решение.
Обаче на моменти твоите предпочитания се оказват не съвсем подходящи за случая.
И не почвайте пак с тъпи караници между двата сайта, все пак са на светлинни години един от друг по много параметри...
Булет, леко с праата лупатъ:Р _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 9:47 am Заглавие: |
|
|
абе кво се натискате толкова да сте дизайнери - не знаете ли че, повечето са педали:)) (като се замисля може би точно заради "натискането")
JoiNT_NaTuRe написа: | Булет, леко с праата лупатъ:Р |
майна, нали ПРИЯТЕЛСКИ ме поучаваш.?. _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 10:15 pm Заглавие: |
|
|