Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 7:00 pm Заглавие: |
|
|
ladata ma ubi weee joviiiiii.straaasna.
awe pi4owe twa ss4e nedoraslo nema li kak da mu bannem ipto , ma nema to sa hodi da obikalia po klubowete i se postwa bezkarainite si smeshki:))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 8:15 pm Заглавие: |
|
|
Mi az ne sym se nau4il da risuvam kakto li4i ot tova deto go postvam sega, ama obe6tavam da se nau4a kogato ti zapo4nesh da mislish! Edinstveniq komentar na tvoite tvorbi, koito normalen 4ovek bi ti otpravil e: " I konkursa na PC Club za fanart na tema Warcraft pe4eli SS, na 12 godini. Pra6tame mu super qk plakat na no6tnite elfi i nov komplekt fulmastri". Ne znam koi te luje 4e si velik, ama qko se ebava s tebe! Ne e hubavo tolkova grubo da se maitapqt taka s takym mlad inteligent kato teb, ss, ne im vqrvai 4e mojesh! AAA da1 nameris i drug atlas po anatomiq! V tozi, po koito rabotish rycete stigat do zemqta i imat izlishni muskuli i pove4k stavi...
 _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2003 10:19 pm Заглавие: |
|
|
Ne znam shto si mislish che se mislq za velik. Daje sum dosta zle ama
onova deto go napisah pod snimkata mi e shega.No qvno ti ne zacepvash.
Inache tva e gotino i sha si go savena.Ae i stiga se zaqjda. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xMedion

|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2003 10:37 am Заглавие: |
|
|
Soul mozhe da te ubidq obache ti samiqt si si karikatura nqma za kvo da ti pravqt horata haha.
p.s. I tova beshe shega we dano si zacepel. _________________ Threedy |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2003 12:57 pm Заглавие: |
|
|
:)) SS, mani go toq shit det si go lapnal be, zasira ti inache smislenite postove :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
whiterat
|
Пуснато на: Нед Юли 20, 2003 5:32 pm Заглавие: mnenie |
|
|
Dobro za igravane.Mnogo zabavno vseki da vizualizira svoite sabesednisi ot foruma . I vsi4koto tova e povliano ot ,tova,koeto e kazal vseki edin. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|