Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Дек 30, 2002 1:52 pm Заглавие: Просто да завърша темата.... |
|
|
Ами, преди малко имах времето да направя един PDF от една статия от последния 3D World, за която бях говорил по-рано. (730К... трябва да си поиграя малко нататък за по-малки PDFs)
http://www.cinemaq.bg/stoyan/publish/12_2002_3dworld_mr_free.pdf
Мисля, че с нея темата може да се обяви за затворена. Сори, че се разтеглих толкова много, но май много ми се искаше да видя кои хора са активни тук и кой какво го вълнува.... Или нещо такова. :)
Ама тоя форум ме кефи, мдааа... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Яну 17, 2003 4:06 pm Заглавие: |
|
|
относно този спор, коя програма колко е доба или колко е мощна машината ви, ще ви дам следния пример:
Сложете една маймуна пред най-великия компютър създаван някога, с най-модерната програма, събрала в себе си всички екстри на титаничните Maya, XSI, MAX, и какво ли още не................. какво ще излезе????
май везните ще наклонят не към продукта, а към автора. аз лично познавам художници, които не разбират много от компютри, но правят такива неща, на които много други, собственици на мощни машини и добър софтуеър биха завидяли. Според мен, най-важното е човек да има талант, да работи здраво, да разучава продукта на който работи и да не губи много време в оправдания, а да го използва за работа.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Яну 17, 2003 4:13 pm Заглавие: |
|
|
Абе всички минават с това оправдание, ама не бива да се омаловажава софтуерът чак толкова! Аз съм губил време да се мъча с тъп софт и се е оказвало, че има програми, с които е могло да си свърша работата много по-бързо/лесно/качествено. Защо да бачкам с MS Paint като има Photoshop? Удобството не е най-важното, ама за мен е достатъчно важно ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Пет Яну 17, 2003 4:30 pm Заглавие: |
|
|
A! Eto go i Mr. Vrabchev naj-possle!
E-e-e-e,vreme beshe,be!
Welcomb! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|