Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 12:42 pm Заглавие: |
|
|
dobre be da mu se nevidi - az ne mislq 4e e tolkova slojno da se napravi syvsem prosto sait4e/galeriika, kydeto da se razglejdat neshtata... ne da se integrira tuka, a da e edin buton/baner otgore/otdolu ... nemi kazvaite sega 4e tuka nqma hora koito mogat da go napravqt za po-malko ot den...
vypros na dobra volq.. stiga sme prikazvali - ako sha sa pravi neshto - neka! _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 3:51 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм за едно място, където да се качва всичко свързано с Графила, за да не се качва по разни невидими хостове (като мен:-). Съгласен съм и за създаване на галерия, но ми се струва, че това ще доведе до масово недоволство. Обяснявам веднага - от 3185 регистрирани към момента 4000 ще искат да са в галерията. В моята графилска класация присъстват 160 човека (сигурно съм пропуснал някой кадърен и сигурно има доста, които са вътре с доста уговорки).
пак казвам - аз съм ЗА галерия, но не се наемам да прогнозирам след това как ще се развият събитията за Графила. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Брей, ти доста стабилен архив имаш - браво на теб :)
Почвам лека полека да се навивам за един общ хостинг, но само ако няма точки, едикой си на месеца и т.н. простотии... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Тук мен ме няма..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 10:23 am Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Тук мен ме няма..... |
странно, как съм те пропуснал??? ... от 1110 поста нищо да не си харесам :-))) ... ти, Пангонов, си от кадърните, дето кой знае защо съм пропуснал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 1:32 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | i mene ma nqma ;(
Panagonka ae da hodim da sa 4erpim... ostai go toq... |
аз тебе те знам като Vi4o бе охюв :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Това за хостинга - и аз съм за! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 1:52 pm Заглавие: |
|
|
otnosno "spisaka" radvam se che me ima tam. otnosno temata: na men tozi forum mi e polezen. shteshe da mi e oshte po polezen, ako postvaha poveche hora koito imat kakvo da pokajat ili kajat. znam sas sigurnost che ima takiva. tva za hosta mi zvuchi got. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 1:32 pm Заглавие: ммм |
|
|
с риск някой да каже нещо против, пускам този линк:
http://photo-forum.net
ето, че хората са го направили. просто, чисто и ясно... развива се, има реклама, най-малкото съществува. Това ми прави впечатление на пръв поглед. Днес ми дадоха този адрес, така че не знам нищо за него и създателите му. Но резултата е налице и е разбираем за всеки "не-специалист". Всички картинки могат да бъдат линквани, така че ето един добър начин да стоят винаги в темите, а не да изчезват.
Разбира се че осъзнавам колко различно и по-трудно би било това да се приложи към всички раздели на Графилла, но най-малкото може да се опита. Да се стартира с някаква база, която да се развие. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 1:44 pm Заглавие: |
|
|
точно с този форум не биваше да даваш пример, защото аз мога да ти го дам за пример за разцепление на колектива, неколегиалност, неуважение, забиване на нож в гърба, драпане за рейтинги, драпане за кинти от реклама, драпане за медийни изяви без стойност и прочие
не желая да продължавам, защото нещата са много дълбоки _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Tova s reitingite i nai dobur avtor mi razvalq cqlostnata predstava za sait, ama li4no moe mnenie. >http://photo-forum.net _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 1:55 pm Заглавие: |
|
|
mim написа: | пример за разцепление на колектива, неколегиалност, неуважение, забиване на нож в гърба, драпане за рейтинги, драпане за кинти от реклама, драпане за медийни изяви без стойност и прочие |
Адашче, верно по-лош пример от това - трудно можеше да се даде. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 5:49 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | i mene ma nqma ;(
Panagonka ae da hodim da sa 4erpim... ostai go toq... |
Пак останах сам и отхвърлен от колектива. Ама с новата серия тетрадки направо ще стана твореца на годината във форума :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | panagonov:
...Ама с новата серия тетрадки направо ще стана твореца на годината във форума :) |
to i az taka razpraah ama kak se naakah. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 8:15 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | Цитат: | panagonov:
...Ама с новата серия тетрадки направо ще стана твореца на годината във форума :) |
to i az taka razpraah ama kak se naakah. |
Е, за разлика от теб, на мен никой не ми вярва :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 11:45 am Заглавие: |
|
|
cool pozicia :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 9:30 am Заглавие: конкурси! конкурси! конкурси! |
|
|
за мен лично тея конкурси, дето се организираха бяха много полезни.
а отдавна не е имало...
та ми се ще поне такива неща да се случват. че иначе позамира нещо работата ми се струва - кой много работа си има, кой друго...
даже и да не участва човек в тях, пак има възможност да види как една идея се интерпретира по много различни начини...
който не разбира - гледа как стават нещата, който разбира - вижда как другите подхождат... та така.
затуй, от мене туй:
конкурси! конкурси! конкурси!
:))) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 9:32 am Заглавие: |
|
|
ok... za konkursite ste pravi... obeshtavam da organizirame/organiziram edin... skoroo... predi moreto... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 10:01 pm Заглавие: Re: ммм |
|
|
Nixon написа: | с риск някой да каже нещо против, пускам този линк:
http://photo-forum.net
ето, че хората са го направили. просто, чисто и ясно... развива се, има реклама, най-малкото съществува. Това ми прави впечатление на пръв поглед. Днес ми дадоха този адрес, така че не знам нищо за него и създателите му. Но резултата е налице и е разбираем за всеки "не-специалист". Всички картинки могат да бъдат линквани, така че ето един добър начин да стоят винаги в темите, а не да изчезват.
|
Много се смях, по-негоден пример от това надали можеше да дадеш - този сайт е идиотчето, за което разправях още в началото на тази тема... преди да философстваш с грандиозни изказвания проверявай друг път... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|