Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
velinov

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Айдиииии, стана тя каквато стана! Ако на Джовито му поверим задачата за резервацията в кръчмата ще сервират само безалкохолно... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Фев 19, 2007 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Я кво стана. Ади рисърча да е по -бърз че ми са пие.:))
Валбе 150 килца викаш. Да дойда да напраа демо на некой видове скара дет ма светнаха началото на зимата пък ще зема и от на жената винцето. Въх въх.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 12:28 am Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Айдиииии, стана тя каквато стана! Ако на Джовито му поверим задачата за резервацията в кръчмата ще сервират само безалкохолно... ;))) |
Ще бъде контролиран процеса! Утре се очаква да е рисърча, после до четвъртък е добре да се преброим приблизително... ;)
ПС
Брех, много логистично се организират сБирки тука ве - 3 фотофорума провеждат сбирки всеки четвъртък, като в сряда вечер или в четвъртък някой пуска тема "Търново - Бира - в Щастливеца" - и така за всички по-големи градове... и хората си ходят ;) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 1:23 am Заглавие: |
|
|
Ма то ако е Жовката("президент, президент!") ще организира, не безалкохолно, ще стане голяма церемония пак с над/около 200 човека... :) Но съм за, ако и награди ще раздава ;) За най-лаком графилец, най-експресивно захапване на мръвка, дизайн на скара, калибрация на мезе с Viliza™ и кой-знае още какви благини... еха...
пък може да е щото става късно да пиша и аз простотии... и да си носите баджове тоз път (и каска за Никито да не чупи масите).
Светльо - ний ша са пугрижим за теб да има ... йо-хо-хо и бутилкИиии РОМ. Само ела ;)
П.С. Що не го видях Панагонов да се обади по темата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 10:58 am Заглавие: |
|
|
И да си заредят повечко кола, защото няколко пъти като се събираме от 3дбг ни оставяха жадни.
То всеки се хвали че много пие градусови питиета, ама като дойде момента да го докаже малцина се справят :D _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Не че да ви убиждам 3D-тата, но то пиенето си е за предпечатари! :-)
На нашите сбирки, не могат да ни наваксат на бира;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 1:22 pm Заглавие: :-) |
|
|
А за печатарите - кисело мляко!
Беее, ако Джоофката ша ни води по кръчмите, да ходим в София ленд, може да го отворят за Джоувито...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Мъти се запой тук. И как така без мен?! Само кажете къде и съм там. Въпреки прорукуванията на бат Валбо, Фиестата още се търкаля по пътищата, така че и транспорт имам... _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 2:25 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Мъти се запой тук. И как така без мен?! Само кажете къде и съм там. Въпреки прорукуванията на бат Валбо, Фиестата още се търкаля по пътищата, така че и транспорт имам... |
Може фиестата да се превърне с сиеста на другия ден. ;))) Добре, че е неделя! Кой знае... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 4:13 pm Заглавие: |
|
|
ТЦ ТЦ ако колкото говорите и пиетее малееееее.....:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 4:30 pm Заглавие: ! |
|
|
Па я толко не моем да приказвам, бе...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Фев 20, 2007 5:36 pm Заглавие: |
|
|
... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Е.. ? _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 8:29 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви дай идея къде да стане джангъра.... Аз така като гледам 10-тина души са изявили желание да се видим, другите или се ослушват или дремят...така че може и в по малко заведение да се съберем. Кореняците Софиянци да дадат идеи, докато не е станало Петък вечер. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 10:35 pm Заглавие: |
|
|
я нема да мога да дайда на таз другарска сбирка, че точно тогава ще ходя да карам тор на нивата да похранвам есениците, ама като гледам нема да ви липсвам много, пиите и заради мен! Мастика не пия! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Начи всички ще пием по една малка мастичка вместо Тумби, пък после той ще драйфа...
Та - сбирка ще има, щото има желание, кръчмата се оказва голям проблем, щото някои хора смятат, че много народ ще дойде (аз не вярвам това да стане), та часът и датата са известни, да се надяваме, че утре и кръчмата...
Ама предложения никой не дава :( Аз съм любител на домашния уют и домашното вино, ама нямам къде да ви побера :) - затова ни требе кръчма...? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 12:28 pm Заглавие: |
|
|
"Халбите" при малките 5.
ПНП на "Васил Левски" (бившото "Генералите") (не сервират храна)
За 10тина човека и Уго на малките 5 става. Резерира се една от подземните стай и всичко е точно.
"Примавера" (до ПНП), на "Васил Левски", от попа към ректората се пада от ляво, в карето със заведения преди Юрий Венелин.
Мама мия на Шишман също е ок, макар че на тези които са били там преди "ремонта" ще им стане мъчно :)
До Мама мия, Медитерияна също е ок място за около 10 чиляка.
"Баркод" на Шишман също става за около 10 човека...
Сещам се и за едни други места, ама не знам дали сте такава порода...
Велинов да каже :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 1:25 pm Заглавие: |
|
|
До колкото знам в Oliv's има мноооого големи маси който могът и да се съединяват на всичкото отгоре! Това е бившия Тропс на Графа - м/у Славейков и Гарибалди... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 1:57 pm Заглавие: |
|
|
кат са разберете ми драснете лично :ь |
|
Върнете се в началото |