Graphilla.com :: Преглед на тема - ПРОТЕСТ - флаш моб- РИЛА и р.ВАЯ

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПРОТЕСТ - флаш моб- РИЛА и р.ВАЯ
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Sami

МнениеПуснато на: Чет Авг 30, 2007 3:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кум на царското юпи и зам.-министър на екологията Любка Качакова
patriot

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Авг 30, 2007 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
Спора е безсмислен.
Нема да промените нещо.
Живота си е еднакъв само дреите са сменят.
Алчността и големите интереси за лесни пари могат да бъдат забавени но не и спрени.
Кой му се вика да вика. Мелачката има нужда винаги от прясна мръвка.

nub по твойта логина нищо няма значение :) така че продължавай да си пишеш може би и това няма значение ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nub

МнениеПуснато на: Чет Авг 30, 2007 5:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

patriot написа:
nub написа:
Спора е безсмислен.
Нема да промените нещо.
Живота си е еднакъв само дреите са сменят.
Алчността и големите интереси за лесни пари могат да бъдат забавени но не и спрени.
Кой му се вика да вика. Мелачката има нужда винаги от прясна мръвка.

nub по твойта логина нищо няма значение :) така че продължавай да си пишеш може би и това няма значение ?

Не се бъркай, това което казвам е че с блокиране на раковска нема им пръднете на.....
Ти просто немаш на идея за кви антихора говориме за разлика от мен.

Единственото нещо което спира говедокапиталиста е куршума.
Но тъй като аз съм противник на тази мярка, не виждам кво мое са направи.

А полза в общ план винаги има. Но механизмите на корупцията така са прояли администрацията, че няма ефективни методи за контравъздействие поне докато не се продаде и последнто кътче за жълти стинки.

А са да погледнем през другата лупа:
Утре ти звъни некой от родата и ти казва:
Баце тука за 3 бона еди колкоси декара мое уредиме после ги вкарваме в регулация за още 3 бона в обшината и до една година му зимаме 40 000 евра одма.
ТИ му отговаряш: Оди се е... Тва е природен парк нема зимам пари от такива неща.

На което аз и група съветски учени че ти свалиме шапка, но процента на тези които мислят така е спаднал значително поради редица икономически фактори и мечти за беемвета, бентлита и прости но е...ви натокани селянки.

Море хочеш ли да толквам?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 6:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Патриот, разгледай темите на секциите в началото на сайта и ще ти стане ясно, че твърде много хора тук не си дигат Д-то от компа да идат да снимат минзухарите на х. Тъжа, щото те могат да си ги купят от шатърсток или да си ги барнат на таблета - е, как да не го обръщат на цинизъм. А, могат също и да идат на кино - там сичко си е както требе...

Обикалях в последно време отново по всичките места, за които имаше протести - и какво да видя - там има хора, на които им пука, които не са политически ангажирани, които ходят да чистят безвъзмездно след офисните мишки, дето шефовете им плащат да ходят по тийм-билдинги - някой виждал ли е каква кочина остава след подобни групи обикновено... и тия, на които им пука и правят каквото могат за да ги има тия места и за вашите деца - те не са обществен враг на хората, които всеки ден псуват задръстванията в милата ни София. Задръстванията си ги има и без това, нека поне да са породени от глас ЗА природата. Аз самия също не винаги намирам местата и някои прояви за уместни, но по-добре така, отколкото мирни овчици.

И не ми казвайте "Ще одъртееш, ще ти писне от живота", щото да не вадя един рой хора по-дърти от вас с буден ум и здрави от баирите крака. ЕГН-то не е извинение за непукизмът, просто едни хора лесно се отегчават от дните си, но не всички, не всички - та, като не ви дреме и смятате, че нищо никога не зависи поне малко от вас - просто не гледайте лошо останалите, има си достатъчно бъгове в илюстратора или корела, за които човек да мрънка, а и е гати жегата...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nub

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 7:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sноопе и ти са извъди филосов.
Тва че някой седи и бачка в офиса не го прави нечовек бе.
И да ти кажа това че ще запазиш един природен парк не значи зе си постигнал велика цел. Че се смени кмета и ще се продаде тихо на некой друг.
И ако сте отворени викайте в Брюксел там от ПИ АР се некой ще се развика.
Проблемите на държавата сме ние, има хиляди драми с по-голямо значение, обаче. Аз не вервам на нищо и на никои щото знам как действат "предизборните механизми", знам кво значи да те разсейват и да те манипулират и имам избор които е да не вярвам на нещо което не мога да пипна:))

Има поне 200 фондациики в БГ които не лапат а помагат на хората в нужда, без да викат пред парламента търсят решение на проблемите.

Викането ни докара даскала по политикономия Костов.
От опит знам че секо викане рано или късно си намира "Главен викач". Щото кога е требвало да викам съм викал.

Молим да не се разбира грешно. Най щастливата гледка за мен ще е Горящ парламент със сите свине комунистически,секскобурги, и на бате дружките/ и родата ако може/.

Тва в което живеем си е геноцид. От най-модерните.
Върнете се в началото
vALE

Местожителство: USA

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 7:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Нуби е много прав че проблема на държавата сме самите хора. Значи в Калифорния (предполагам и на други места в САЩ), където здраво работи пазарната икономика, хората решават тези проблеми, като частници закупуват земя (която така или иначе ще се продаде) и се отказват от правото да я разработват, за което получават от държавата поощрение под формата на намалени данъци.

За повече информация моля прочетете тази статия (на английски)

http://www.csmonitor.com/2006/1214/p03s03-ussc.html

Там се говори именно за организациите и частниците в САЩ, които вместо да чакат бюрокрацията директно финансово се заемат да инвестират в земя за консервация. Общо взето извода е, че в пазарната икономика парите може да ги бориш само с пари.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 7:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
И да ти кажа това че ще запазиш един природен парк не значи зе си постигнал велика цел. Че се смени кмета и ще се продаде тихо на некой друг.

Нуби, знам, че така е по-лесничко да мислиш и да минават дните, само ще те помоля - като имаш хлапета, това не им го казвай...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
nub

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 8:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
nub написа:

Нуби, знам, че така е по-лесничко да мислиш и да минават дните, само ще те помоля - като имаш хлапета, това не им го казвай...

Като имам хлапета ще се постарая да ги науча всичко което моите родители не са баце.
Че света нее цветя и рози ние си ги праим за сублимация и мотивация.
Че в повечто случай зад утопичните идеи седи некой счетоводител и тарикат крадец.
Че ако искат да променят света мое само си променат декорацията в хола и мисленето на съседа до някъде.

Конкретно аз говоря че ако искате резултати срешу мафията ви требват силни играчи и оръжие. Купете си по едно патлаче които има фирма и идете да викате, друго е като се знае че викат 10 човека с патлаци ане пъпчиви тенагере.
Земете си 10 адвоката, та ако един ви продаде другите да го предадат.
И почвайте да спамвате Брюксело коу както може.

А моя извод е че без кръв пролята от двете страни промяна нема.
Чичка ви Джеферсън го е казал.
Върнете се в началото
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бате, що си пишеш само сега, колкото да си отгоре - нали, ако излезем 10 човека с патлаци ти ще си първият, дето ще каже "Тия са некви луди с патлаци, дето не им пука за тия места".

За адвокатите и Брюксел съм съгласен и има хора, ,дето работят по тоя въпрос и без някой да им подсказва. Това не пречи и на хората в страната да им е ясно, че това се случва и докато някой си дигне задника в Брюксел или откъдето ще чакате да ни дигнат пръст - то тия хотели ще са построени и ще работят вече, ще дъни чалга на Езерата и паркинга ще е пълен с голфове.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
wicky

МнениеПуснато на: Съб Сеп 01, 2007 10:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
...

Като имам хлапета ще се постарая да ги науча всичко което моите родители не са баце.
Че света нее цветя и рози ние си ги праим за сублимация и мотивация.
Че в повечто случай зад утопичните идеи седи некой счетоводител и тарикат крадец.
Че ако искат да променят света мое само си променат декорацията в хола и мисленето на съседа до някъде....

Не се обиждай, ама горките деца, ако тръгнат с такава нагласа към света...
Според мен света е точно такъв какъвто всеки един от нас си го направи и да ти кажа декорацията в хола не е малко, а за промяната в мисленето на съседа - уоу! Е това вече е наистина много!
Вярно е че много от големите идеали в които вярват хората са изкуствено създадени, но пък вършат добра Истинска работа сред хората! Нещо като религията - тя е доста движеща сила и за добро и за зло.
Та така - вяра трябва (и то в хубавите неща) - а не приемане на някаква сива реалност в която да си хабиш вярата :)
Това малко офтопик се получи, но във връзка с това, за което иначе става въпрос в темата - хубаво е че се прави нещо, а не се гледа отстрани с мисълта, че "няма смисъл да правиме каквото и да е".

http://wickyhouse.com

http://wickywelcome.blogspot.com/

http://this-and-that.eu/

http://tui-onui.blogspot.com/
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Съб Сеп 01, 2007 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub-e мноо сдухана гледна точка бе ман...
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Съб Сеп 01, 2007 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:

... ама обективна...
Bio

МнениеПуснато на: Съб Сеп 01, 2007 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Обективите са квито си закачиш. А от опит знам че едно и също неща с различни обективи изглежда по различн начин.
snooper
Mountain Wolf

МнениеПуснато на: Съб Сеп 01, 2007 7:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Обективността е според светогледа ти и личният пример, който си получавал от хората около теб.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 10:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
Bio написа:

... ама обективна...

мдаа ...
Дими

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 11:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Май утре пак ще се случи :)

www.saverila.ludost.net
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не може да се очаква, че всички хора ще са еднакви и да речем е задължително всеки да харесва дива природа и т. н. Има такива, които обичат да се спускат със ски или бордове на красиви места :)
Аз лично не съм от последните, но пък ако ще се защитават нечии права, ми къде са правата на гъзарите ве? :P
---
A сериозно - гледах това филмче и се повъзмутих. По-миналата седмица мангалите излязоха със сопи и винкели и тъпите шапки гледаха сеир, обаче някакси много им идва смелостта като трябва да бутат и влачат нежни хипарки.
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 3:40 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Уф, Слава Богу!

Сменили са квартала...

П. П.

Деца, я са кажете, колко от вас събират разделно отпадъците си?!
Върнете се в началото
PetyoDenev

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 3:48 pm    Заглавие: Re: :-) Отговорете с цитат

RG® написа:
Уф, Слава Богу!

Сменили са квартала...

П. П.

Деца, я са кажете, колко от вас събират разделно отпадъците си?!

а споко други ще дойдат

където е текло пак ще тече :))
nub

МнениеПуснато на: Сря Сеп 05, 2007 11:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
Обективите са квито си закачиш. А от опит знам че едно и също неща с различни обективи изглежда по различн начин.

Мъдра мисъл.
Важи за тези които са си купили фотоапарат.:))
Тва се опитвах и аз да кажа. Че винаги ще има някой, който да казва че е прав. Аз не казвам че съм прав. Просто предпочитам да видя човека в хищническата му окраска и след това да му загледам човешките прояви.
Пари се борат с две неща:
С повече пари.
И с кръв.
Исторически факт.

Законите се правят. Те не са даденост. Правят се от хора.
Бих викал с кеф да сложат по една видео камера с микрофон в министерствата и парламента, както и за закон които да прави депутатите работници на народа под наблщдение.
Както се вика нема само нас да ни снимат с камери.
Закон които да проверява от къде им идват кинтите.
Гледам шефката на тотото от заплатата си купи Монитор, печатница и
дистрибуторска фирма.
Викайте срещу проблемите не срещу следствието на проблемите.
Тва за мен е позицията на губещия: Оставете ни парковете.
Ние немаме бъдеще, икономика, селянията е навсякъде, абсурда е стандарт:))
Ми под носа ви се разграби кво къде има, всеки с малко власт си прави буквално квото иска вие сте тръгнали да викате срещу
"чистия капитал, който ще създаде работни места":)))

Никой не иска промяна в тая държава, шото се надява некой от родата да "захлеби" и да оправи всичко:)))

Друго се сетих Снупе. Утре кат мине патакламата и ти доде клиент
които ти не знаеш как е станал богат, и ти поръча едни снимки на бившия парк сега вече Спа център ти ще го изгониш нали?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Страница 5 от 7

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети