Graphilla.com :: Преглед на тема - малко представяне - cury

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

малко представяне - cury
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cury

Местожителство: bulgaria

МнениеПуснато на: Чет Окт 01, 2009 9:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абсолютно всичко си е мое, нали аз се представям.
Даже рядко ползвам реферанс, което е грешка признавам. Радвам се, че летящите чинии ви харесват толкова, когато ги постнах нямаше кои знае какъв интерес и мислех,
че не са толкова впечатляващи, въпреки че си ме кефят, ама май прекалих с виолетовото в цялата картинка.
piperkov

МнениеПуснато на: Чет Окт 01, 2009 10:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ок, извинявай. аз в началото не ги бях видял.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cury

МнениеПуснато на: Пет Окт 02, 2009 10:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма проблем ;)

Ето още две скици с малкото хлапе, върху втората имам още малко работа и след това цвят.

Приемам всички съвети и критики, които ще помогнат да премина извън представяне, че тука е малко скучно :)
cury

МнениеПуснато на: Чет Окт 22, 2009 9:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

жапанкъ

МнениеПуснато на: Пет Окт 23, 2009 12:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

хмммммм..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Окт 23, 2009 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

значи таман да те пусна и постваш някаква работа като тази от TRUST A4 дето автоматично ти сваля рейтинга с 4 пункта ;Р
в последната рисунка показваш доста обигран щрих ....
въобще във всичките ти скици има заряд, комикс типажите ти са добре стилизирани и измислени...
до тук добре, ама дай няколко по завършени и пипнати работи....
cury

МнениеПуснато на: Пет Окт 23, 2009 2:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси много Мейсман, искрено се надявам да не поствам вече неща дето да ми свалят рейтинга :) Сега за последно пускам една скица от днес, с идеята да поправя стореното от картинката с двамата агенти. Следващото, което ще постна, надявам се скоро, ще е завършено, обмислено и ще ме вкара в спец форумите :):):)

жапанкъ, склонен съм да кажа мерси, дано не греша :)
cury

МнениеПуснато на: Съб Окт 31, 2009 11:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре, ето две нои произведения, които смятам че изглеждат добре, че са завършени, но са доста пресни и съм свикнал с тях доста, така че не им виждам кусурите.
Та надявам се да ви харесат достатъчно, че да си извоювам поне едно уелкъм :)

жапанкъ

МнениеПуснато на: Нед Ное 01, 2009 12:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

т`ва със снежния човек кърти, ама това отдолу съкс отсякъде :)

снежния човек - кофти подбор на шрифт си направил.
давам ти този: http://masklin8.deviantart.com/art/Ki-Comic-Font-94679898?offset=20
цъкни даунлоуд.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
cury

МнениеПуснато на: Нед Ное 01, 2009 11:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

жапанкъ написа:
т`ва със снежния човек кърти, ама това отдолу съкс отсякъде :)

снежния човек - кофти подбор на шрифт си направил.
давам ти този: http://masklin8.deviantart.com/art/Ki-Comic-Font-94679898?offset=20
цъкни даунлоуд.

Много мерси за шрифта!
До колкото съм чел форума и съм разглеждал, жапанке, ти си човек дето е учил мноооого повече анатомия, рисуване и всичко останало свързано със стилизиране и анимация, та позволи ми да не приема израза "тва съкс отсякъде"... Искам съвет и насока така, че следващото да не съкс ;) За целия ми живот съм учил анатомия и рисуване на човек от натура точно половин семестър в, забележете, Техническия Университет, знам че съм се прецакал яко, но поне дайте някой и друг съвет. Не се заяждам, а наистина искам да науча къде греша.

Та мерси предварително :П
жапанкъ

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 2:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ок. явно ме е домързяло да обяснявам. сори, дано не те обидих.
ще направя малко сравнение. дано усетиш какво имам предвид.

твоята картинкабла-блабла-блабла-блабла-блабла-блабла-блабла-бла тарзан на дисни

обобщавам, за секи случай:
знам, че не си дисни. не целя да казвам, че си крал каквото и да било от филма. просто давам визуален пример на това, което имам предвид. няма да изброявам с какво тарзановската картинка превъзхожда твоята. ще ти кажа само за твоята.

- първо, твоята картинка е по-готина като цветове. приятно си се заиграл с кората на дървото, но не си довършил, щото сякаш си бързал...
- второ, подписа ти е голям, колкото главата на геройчето ти. това, лично мен ме дразни винаги. но това си е по мой вкус. също, едва ли най-подходящото място за подписа ти е баш на средата на картинката, но това също е въпрос на лична преценка.
- три, човека е зле анатомично - по много начини. препоръчвам ти скици от натура или от анатомии малко да си поупражниш.
- а като характер самият типаж, не ми е мнол мъжки, макар да си загатнал нещо такова с тия мощни бедра. реши дали ще е фин млат мъш или мачо и се постарай в една от двете насоки. ако ти се занимава, де.
- четката на листата е много красива наистина, но е ужасно много пъти използвана - масово, от цял свят. поне за мен, това е скучно и безинтересно. аз бих си нарисувала листа или нова четка за листа.
- самата поза е малко тъпа, щото пича се е разкрачил явно с идеята `ай лайк ту фийл дъ брийз битуин май нийз` или нещо такова, тип `в тоалетната на дървото съм и съм си зел плюкалото за мухи с мен за секи случай`- поне за мен, грам естетика няма в това положение.
- аз бих си поиграла с контурите повечко. също и с динамиката в позата. за упражнение бих ти препоръчала да поразгледаш малко комикси - примерно на мадурейра.

ет, още една скица от тарзан - ако ще ти е полезна с нещо, де.

бе, като цяло - препоръчвам ти да поразгледаш малко из тая тема, да си помислиш кое ти харесва, какво би искал да постигнеш за себе си като ниво, да откриеш някой и друг ноф похват или просто да се инспирираш от артъ в галерията за свои си неща.
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 9:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Only Peter Parker can pull off that pose
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
cury

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 10:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ееее, мерси много, ей за тва говорех :) Не си ме обидила, много ясно, аз ако съм тука да се обиждам... ;)

Няма да коментирам за подписа и за това, че не съм довършил дървото, защото си права, тъпо е. За анатомията, аз си го правя по принцип когато имам време си драскам уж малко по-анатомични историйки, но не съм ги поствал, щото са си учебни. Идеята беше да е Тийн Тарзан, такъв един развиващ се :П съгласен съм че позата съкс, но няма да се връщам да оправям тая картинка, ще го имам предвид натам.

А относно на Дисни Тарзанчето аз имам една папка в която съм си събирал някои скици на Глен Кийн тип "как се прави" и тоя човек за мен е мноооого напред с тия неща, гледал съм го как рисува Тарзан и имам още хляб доде го стигна, ама ще стане ;) А Мадурейра за мен е, лично мнение, най-добрия в комикс индустрията, верно малко мързел е, ама е дъ бест. Много съм го гледал, много време съм държал негови неща на десктопа си и съм ги заничал, много съм научил и имам още доста да уча от него.

Та съгласен съм с всичко, което каза и сравненията, които ми даде са точно тия дето и аз съм имал предвид, не като реферанс, но като вдъхновение. Това ме кара да си мисля, че разсъждавам правилно, трябва ми още малко за да мога да вкарам всички тия разсъждения в картинките си.

А галерията за суперски картинки е готина, ровиш из горе долу същите автори дето и аз, така, че съм я разгледал обстойно, мерси за това, че ми обърна внимание на грешките.

Имам още няколко смешни картинки с малкото момченце, щото май то ви хареса, ама ще ги постна тия дни.
cury

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Искрено се забавлявам като правя картинки с тва хлапенце :)

Надявам се и на вас да са ви забавни! :П

piperkov

МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 7:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

меченцето тъкмо от печката извадено
Върнете се в началото
cury

МнениеПуснато на: Сря Ное 25, 2009 3:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Предложих на няколко приятели да си направим SIT DOWN 'N DRAW CHALLENGE - 30 days of inspiration.
Хрумна ми, защото не остава мн време за рисуване и трябва някакъв стимул. Резултатът от усилията ми да ги убедя беше 7 дни демо версия. Надявам се да ви харесват.

Ето го номер 1:

vasko

Местожителство: Мордор, до Зоопарка

МнениеПуснато на: Сря Ное 25, 2009 3:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ееее, какъв хубав зареждащ ентусиазъм имаш! :0)
Върнете се в началото
жапанкъ

МнениеПуснато на: Сря Ное 25, 2009 4:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

поредицата с детето и меченце е страхотна.
също така, последната ти картинка е мнол готина.
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Ное 26, 2009 11:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

доста проблеми с фигурите за което мога да те погърча още малко в представяне, но имаш потенциал, който спокойно можеш да доразвиеш и в спец форума, ако разбира се имаш желание за рисуване ....
така че добре дошъл :)
cury

МнениеПуснато на: Чет Ное 26, 2009 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси мноооого, Мейсмън!

Желание за рисуване не ми липсва, може да си сигурен :)

Така, че мерси на всички, които следиха и коментираха нещата ми тук, надявам се да помагате и в специализирания форум :)

Thank you very much.... aaand have a good night!
(изблик на кеф :)
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 5 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети