Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mort1eg

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Еми не. След влака да постнеш тези неща е срамота. Много си бързал или просто си го карал през просото, не знам, но тази серия е много зле. Всички имат неопределен източник на светлина, хаотични силуети и пози, неразбираема перспектива, кални цветове, дразнещи грешки в анатомията. Редицата концептуални грешки и пропуски в reference-а няма да коментираме. Изобщо не мога да си представя защо тези тримата отгоре те тупат по рамото. Или не са гледали, или не са мислили...
Похвала за усилието да направиш серията, но моливите и влака на трета страница оставят впечатлението че си можел да се справиш доста по-добре.
P.P.
Напоследък в този форум се сипят похвали на незаслужили неща и критики на добри такива. Странна история. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 5:21 pm Заглавие: |
|
|
mort1leg е прав, имаш да чистиш анатомия, много детайли слагаш на нефункционални места, ако разглеждаме всеки персонаж поотделно изглеждат плоски, поради това, че и 2-те половини на трялото са еднакви, трябва да проееш повече за перспективата и използвай въздуха в изображенията повече+ меки ми стоят твърдостта на предмета и костта е това, което трябва да усвоиш и приложиш _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Еми не. След влака да постнеш тези неща е срамота. Много си бързал или просто си го карал през просото, не знам, но тази серия е много зле. Всички имат неопределен източник на светлина, хаотични силуети и пози, неразбираема перспектива, кални цветове, дразнещи грешки в анатомията. Редицата концептуални грешки и пропуски в reference-а няма да коментираме. Изобщо не мога да си представя защо тези тримата отгоре те тупат по рамото. Или не са гледали, или не са мислили...
Похвала за усилието да направиш серията, но моливите и влака на трета страница оставят впечатлението че си можел да се справиш доста по-добре.
P.P.
Напоследък в този форум се сипят похвали на незаслужили неща и критики на добри такива. Странна история. |
Кусури има, но материалността я е докарал супер, съжелявам че не се уточних за което! А пък ти не си този, който да казва на другите как да мислят и какво да пишат. Всеки си има поглед върху нещата. Хубаво имаш критика, напиши я, но нека не задълбаваме! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Soul го каза достатъчно изчерпателно за това моето обяснение идва в повече, но въпреки това ще вметна кратко уточнение.
Може и да е неправилна постъпка от моя страна но върху задания направени по поръчка и пуснати във форум гледан от цяла България или давам добри отзиви или никакви от съображения по някой причини който ще пропусна сега. Иначе, "потупах го по рамото" както казваш ти,заради добре изградената материалност на някой от показаните работи.
Лично мнение, никой не е длъжен да се съгласява. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Мен ме кефят доста. :) Едно нещо обаче много ме озадачи, когато надникнах на сайта - защо Монка, който е специална единица на византийците, е решен в светли цветове? В другите дизайни има заигравка, но все пак си се придържал към някакви разпознаваеми исторически елементи. А Монка прилича повече на Алтаир от Асасин'с Крийд, отколкото на византийски средновековен православен монах. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dragon_Phoenix

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 2:07 am Заглавие: |
|
|
Браво Флипе, готско е! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Яну 25, 2009 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Перспектива!!!! Гледай да е приблизително правилна идейно и технически _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Яну 25, 2009 11:31 pm Заглавие: |
|
|
Ммм, "massive" - харесва ми :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivelin trifonov

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 1:18 am Заглавие: |
|
|
Много приятно!Според мен можеш да поработиш още,да усложниш още малко тоналностите,и сега сякаш плава в лава(освен пък ако не ти е това идеята)...настроението в композицията е страхотно! _________________ http://www.ivelin.deviantart.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пон Яну 26, 2009 10:04 pm Заглавие: |
|
|
nox - освен онова там с комините одзад и то долната платформа друго не виждам да е проблемно.
Кузмич - мерси!
Ивелински, може още да се пипа да, ма нямам идея на този етап какво точно да пипам, и по скоро ще е някво тегаво на посоки ако тръгна да го ръчкам. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пон Мар 02, 2009 10:13 pm Заглавие: |
|
|
орнаментите по пагоните не ми се връзват и като форма и като ефект иначе е готино :) _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пон Мар 09, 2009 1:13 am Заглавие: |
|
|
изложбените.
малко в последния момент набързо се наложи да ги правя. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Пон Мар 09, 2009 1:49 am Заглавие: |
|
|
Светлината е страхотна (на първата особено)... поне според мен.
Фен съм ти :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dirtyandbroken

|
Пуснато на: Пон Мар 09, 2009 2:54 am Заглавие: |
|
|
Много мрачни...СУПЕР СА :) _________________ I believe them bones are me
Some say we're born into the grave!!! |