Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:34 pm Заглавие: |
|
|
ehh white sega ako po4neme : "ti luje6 , ne ti ..." razbira6 li glupawo se polu4awa...
nqma da sporq s teb. No Pak ti kazwam , w 3dbg ima ora koito ne sa bili dopusnati tuk.
Sega ne mislq 4e nqkoi luje nali? Nito ti nito te...
Haide do tuk... w4era mai mi sekna borbeniq duh... ne iskam da sporq powe4e ama ti me citira i nqkak me nare4e lujec... kakwo da prawq...
Kato kaza bat'spacer "we4e stana dosadno" . _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Sorry pitch, nqmah za cel da obijdam, a samo da zashtitavam istinata. Moita lichna istina. Ne otricham che e vyzmojno nqkoi drug da ne e bil priet ili da mu e otkazana pomosht. No za sichko si ima prichina, a i samata vyzmojnost kloni kym 0 mai.
Priemi izvineniq, no razberi i moita strana, a i se seti za Spacer, koito lichno ti e pomognal za Bavarkata :D. _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 1:45 pm Заглавие: |
|
|
wseki si ima li4na istina white wseki... amam mai suwsem se otplesnahme a?:) na filosoifq go udarihme... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 3:06 pm Заглавие: |
|
|
Цялата тая дискусия наистина стана огромна реклама и наистина Морг правилно ви отбеляза - що не пратите по 5-6 маила на Пепси или КокаКола че не се рекламират взаимно и да си разделят после печалбите на една маса докат си пият ракията заедно !!
Тапо ... Тапо ... Тапо и Много Неприятно за мен от хората в 3Д които всички виждаме че най-много си помагат в графила и е форума най-напред от всички останали. Дано това не се отрази на що годе волната програма дадена ви от колегите Жоро и Джоуви.
Сега тва целото нещо само подчертава един факт който е ясен. Че всеки път когато се срещнем хората от графила никога не решаваме нищо конкретно и липсата на организатор до сега ни даржи на тва ниво и естествено Ридлер реве - дизайна !!! дизайна .!!! .. кво стана с дизайна на графила и тям подобни неща.
НЕ - Графила не трябва да има реклами и потоци изван нея защото си е направила труда веднъж да сплоти НЕКАКВИ специалисти които да си помагат. Представянето е първата и единствена за сега марля против комарите, която ако я няма тука щехте да не сте толкоз спокойни и словоохотливи.
Графила ако искате всички да стане нещо много сериозно и респектиращо требе да е великанът на който вие даржите ръчките за управление.
Словесна и УМСТВЕНА подкрепа за други - ДА. Работа по монопол (четете внимателно) на Графила относно стойността и като форум за професионалисти - ДА !? НЕОСПОРИМО !! И това включва според мен поне всички вазможни средства на "шантажа" (не се фащайте за думите - така ми е кеф да се изказвам).
И нека никой не се заблуждава излишно сас това да сме добри и усмихнати 24/7 и да късаме рози и прегръщаме дарветата !! Нищо не е оцеляло ако не е било като валяк отностно неговото подобно !!
спрете да се занимавате сас всички неща които не са работа на юзерите - на место да продължават да постват и да си помагат някак си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Amateus
|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 3:41 pm Заглавие: |
|
|
[spam] Ebahti k'vo stana tuka... [/spam] _________________ z|
x^y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
qc

|
Пуснато на: Сря Фев 18, 2004 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Аз не знам някой да не е бил допуснат до ГРПХЛЛА за всеки... всички от 3д-то четат и пишат там..
Така че ... _________________ If I could have my wasted days back
Would I use them to get back on track?
Stop to warm at karmas burning
Or look ahead, but keep on turning? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|