Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lls_studio

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 9:57 am Заглавие: DAIDO JUKU |
|
|
Понеже скоро не съм поствал нищо, ето от мен няколко неща относно японското бойно изкуство ДАЙДО ДЖУКУ.
Постер за семинар със създателят на изкуството - АЗУМА сенсей, който ще гостува в България в края на този или началото на другия месец и още нещо по темата ... коментари и препоръки са добре дошли )
 _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 11:25 am Заглавие: |
|
|
несъзнателно това го прочитах ДЯДО ЖОКУ... но ти нямаш вина :)
иначе без постера другото ми допада. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 12:22 pm Заглавие: |
|
|
mdaa.. postera s tui sinioto i prochie... inache radva _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че постера и визитките може да се направят доста по-агресивни, нали се пак за агрсия става дума. Дори да запазиш на постера блока текст така, отгоре можеш да помислиш как ползваш йероглифа като пръсната кръв, да се кадрира по напъващо формата и дори да го поорежеш...и позавъртиш. Иначе пак да си го има целия другаде но по-малък...Подобен подход може да ползваш и при визитките. Тениската и така е добре, но е хубаво и тя да се върже с евентуалната по-агресивна концепция за да има цялостно излъчване.
Успех! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 1:06 pm Заглавие: |
|
|
Nice work....Предложението ми е абсолютно добронамерено - не го отпечатвай с правописна грешка - Най-агресивниЯТ стил карате (corr) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 4:00 pm Заглавие: |
|
|
добре изглеждат :)
за постера ти казаха...
само да добавя - йероглифа както на котва прилича, вплитането му в името създава морски асоциации - поне за мен...
успех :) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 9:47 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за препоръките )
Относно агресията - да така е, но се упасявам, че все пак самата школа разчита (от гледна точка на попълването на нови членове) на самозащитата повече, а не на агресията - с 2 думи, мисля, че ако е прекалено агресивен родителите на децата няма да им позволяват да се занимават с толкова кървъв и опасен спорт. Първоначално го бях направил с изчистен йероглиф, но останах неразбран. Плаката в случая носи 2 послания - едното е за самия стил и развитието му в България посредством двете школи, и второто е за любителски семинар със създателят.
Йероглифа наистина е като котва да му се невиди. Наби ми се в началото още като го видях, но незнам дали японците ще могат да си го разчетат ако реша да го променя )))
За правописната грешка ще я оправя - благодаря още веднъж на всички. _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|