Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yazz

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 10:42 pm Заглавие: lounge bar |
|
|
edin flyer
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 8:51 am Заглавие: |
|
|
много ведро и приятно :)
само - на гърба - шрифта на open air... - хем е тлъст и черен, хем не се връзва с другия...
и може този текст да го направиш с булети от звездички нещо, или раковинки - щото нали това са ти акценти.
успех :) _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 11:00 am Заглавие: |
|
|
kato illustrator si edin ot horata koito nai mnogo me radvat po teia shirini... obache typo-to ti.... mi ne go biva
hands, block i italicblock v ramkite na edin flyer... idva mi poveche... otdelno razpolojenieto na neshtata hich ne premisleno... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 11:12 am Заглавие: |
|
|
absolutno sym saglasen s LH. misleh si tochno syshtoto predi da vidq che toi veche go e napisal. a inache za illustraciite ti da kaja i az - prosto sa strahotni! adski mnogo gi haresvam! specialno za tazi ima obache neshto ili v ramoto ili po-skoro v izvivkata na shiqta i gurba koeto sqkash stoi chujdo kato forma na iuvelirnata liniq na liceto. i sqkash nqkakvi suvseeeem leki stavi na prustite biha stoqli dobre. a inache napravo mi e stranno che si izpolzval takiva shriftove, zashtoto v predishnite ti neshta - onezi za mesecite i typoto mnogo mi haresvashe. spored men e ot burzane, ne ot drugo. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 1:05 pm Заглавие: |
|
|
Определено трябва да прочетеш някои книжки за типография и композиция, наистина слабите лелементи в твоите работи са имено те. Можеш също да разгледаш има доста портфолия в мрежата в които можеш да добиеш представа за начина по които се правят подобни печатни материали. Иначе графиката е жестока! Пример за добра типография и композиция тук във форума са работите на nrg333. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|