Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Hof

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 1:31 pm Заглавие: Маг |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Kato atmosfera tazi tvorba mi haresva nai mnogo ot vsi4kite ti. Kato izpulnenie ima samo edno ne6to koeto me smu6tava, zabelezi ramennata 4ast na 6amana osobenno ot dqsno, ami to po4ti nqma ramo tam, ako e rakurs to ne mi izglezda ubeditelno. Abe stoi mi ne6to sgre6eno _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 2:26 pm Заглавие: |
|
|
Ако оставим на страна рамото от дясната страна, при настоящето положение на рамото от ляво, дланта, чиито пръсти, от указателния надолу са позагубили форма , предмишницата не може да заеме такъв ъгъл, освен ако въпросният магьосник не е с по-дълга дясна ръка - недъг, който може би е получил при някой магически инцидент по същото време, когато е загубил горната част на челото си. Демек, качулката ти е много залепнала за челото ( според мен имаш нужда от повече място там ), и можеш да опиташ да поразчупиш косата - някой кичур да се вее различно от останалите. Също не ми харесва ( пак индивидуално мнение ) ракурса на малкото перо в най-ляво - просто не е драматично, направи го да увисне надолу някъде под останалите. Композицията също може да се пооправи - много празно място имаш отдясно, аз лично смятам, че фигурата и стойката са готини, но върхът на пръчката трябва да влиза в кадър, а това би наложило много промени и дорисувания:) Ти си знаеш...Иначе се кефя много, както винаги, нещата ти са супер!:) Тва са само евентуални до-оправяния. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 6:13 pm Заглавие: |
|
|
ima mnogo priqtna mekota v rabotite ti,mnogo karvava gama s bacnal ,ekstra x) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 8:31 pm Заглавие: |
|
|
Viktor M. ;ми както каза Джоуви всичко е в следствие на магически инцеденти :))))))))
Джоуви благодаря за критиката но много трудно сядам да оправям, вече направените грешки, анализирам ги, и гледам да не се повтаря :)
По между другото, работата вече е одобрена от заказчика, товае за едни русски карти , аналог на Меджик, тази картинка без да включвам рамкирането и описанието на героя и другия дизайн ще бъде с размер 5см на 4см :) Играта се казва "Берсерк" в последно време доста нашумя в Россия..Та им рисувам време от време, весели картинки:)
gb Благодаря |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2005 7:27 pm Заглавие: |
|
|
struva mi se che si mu pospestil malko cehrepna kutiq.....i ako slojish edna senchica ot kachulkata vurhu liceto mislq che shte stane po dobre _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2005 7:28 pm Заглавие: |
|
|
a dam i ramenete za taq glava i ruce mi se struvat vuz drebni...ako se goni nekva anatomiq razbira se...inache bradata e super :D...malko sqnka ot klepachite v ochite sega vidqh shte progledne mnogo po dobre spored men _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 9:37 am Заглавие: |
|
|
Супер е станал! |
|
Върнете се в началото |