Graphilla.com :: Преглед на тема - 3d

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

3d

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
poznai

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Юни 16, 2005 4:33 pm    Заглавие: 3d Отговорете с цитат

Имам тука някво питане...

Значи разполагам със слоеве на надморските височини на карта България.

Нужно ми е някой по тях да генерира 3D модел, в размер 70/100 см, който ще се печата, т.е. трябва да отговаря на някакви изисквания за офсетов печат.
Понеже бъкел не вдявам от 3D, не знам с какви изходящи формати разполага.., ще ми е необходим нещо EPS, ТIFF, или ... ?
Върху тази подложка ще си има всичко, което си има една нормална пътна карта.., така че модела ще трябва да се придържа стриктно по подложките които дам.
Както казах, не разбира от 3d, съответно и не знам колко време отнема едно такова нещо.
Ако някой се навие, да си пресметне труда и да каже колко пари ще струва.

Ако в нещо съм се изказал не както трябва, питайте.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети