Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2003 7:50 pm Заглавие: 10 000! |
|
|
Нашите потребители са написали 10000 мнения.
Имаме 414 регистрирани потребители.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2003 8:24 pm Заглавие: Re: 10 000! |
|
|
RG® написа: | Нашите потребители са написали 10000 мнения.
Имаме 414 регистрирани потребители.
|
nema li nqkav bonus za 10 000 - hilqdnia potrebitel dea :)))) vij ko praat firmite po takav slu4ai za potrebiteli deto sabirat mnogo nuli zaedno :))) _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2003 8:42 pm Заглавие: Ми... |
|
|
Моргота да отпуска някоя 0 на щастливия бъбривец!
Той не вижда ли кво праят фирмите?! :-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2003 8:49 pm Заглавие: |
|
|
Глейте си работата, нищо не даваме! :)
Малко ли ме е яд, че не успях аз да го пусна тоя пост? :РРР
Честито бтв, скоро ще направим повече постове тук за 3-4 месеца отколкото стария клуб за 2 години и половина :)
Но иначе хмм.. идеята за награда... какво ще кажете да дадем някаква награда на потребителя, който пръв направи 1000 поста? ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2003 8:56 pm Заглавие: Аааааааааааааааа... |
|
|
morgoth написа: | Глейте си работата, нищо не даваме! :)
Честито бтв, скоро ще направим повече постове тук за 3-4 месеца отколкото стария клуб за 2 години и половина :)
Но иначе хмм.. идеята за награда... какво ще кажете да дадем някаква награда на потребителя, който пръв направи 1000 поста? ;) |
— Дай мильен!
— Дай мильен!
______
Сакън!
Са са почва писането... :-)))
Ха - 20! :-)
1 dozen only!!! :-)))
7 :-)
Последната промяна е направена от RG® на Пет Мар 21, 2003 4:32 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2003 9:52 pm Заглавие: |
|
|
tazi tema ne e za tuk, zashtoto cifrata e seriozna za tozi period ot vreme. kolkoto do nagradite, neka purvo zapo4nat da plashtat za baneri, koeto podseshta, 4e marketinga kuca /eiiiii, da se eba u stratega/ _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2003 9:56 pm Заглавие: Тва е чудесно! |
|
|
Morty написа: | tazi tema ne e za tuk, zashtoto cifrata e seriozna za tozi period ot vreme. kolkoto do nagradite, neka purvo zapo4nat da plashtat za baneri, koeto podseshta, 4e marketinga kuca /eiiiii, da se eba u stratega/ |
Ма... да беше споменал... :-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
achko
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2003 10:01 pm Заглавие: |
|
|
dobre de... 6te ti go podarq toq Pentium S :)) i bez tva ti go obe6tah :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 11:33 am Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | ... какво ще кажете да дадем някаква награда на потребителя, който пръв направи 1000 поста? ;) |
to tfa she si ti dea... shto trea si podarqwash neshto? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Ajde ot men da e nagradata - Prvavec 82 v otli4no systoqnie s nabor ot software
Os, igri, grafi4ni produkti i dr.
A da, i 5,25" flopi s nego;-))
P.S. Imam i 8" no ne mu raboti kartata;-( _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Ajde ve i za 971 posta go davam!
Samo elate si go vzemete ot home
Che zaema mqsto;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 1:55 pm Заглавие: |
|
|
Аз още не мога да си простя, че продадох някога моя любим последен 8битов компютър Правец 8C заедно със всичките си стотици дискети... Такива неща бях рисувал на него, какво ли не бих дал да мога пак да ги видя.. помня един портрет на Арнолд, малеее направо беше супер, шашках всички приятели, една седмица съм го рисувал... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fade
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 3:05 pm Заглавие: Postove |
|
|
Dosta postove, bravo! A i men me e iad za moia Pravec 8m, nai veche shtoto imah edin sintezator za govor za nego - hardware sys soft kym nego, edin bulgarin go beshe pravil - kato go karah da govori gluposti syshto shashkah friendovete, ama mama chu vednaj ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JackVincent

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 3:06 pm Заглавие: |
|
|
basi, az oshte imam 1.2 MB floppy.... vmesto kapak na kutiata..... predi 3-4 god edni deca go gledaha i neznaeha kvo e... napravo se izlagam ma kak da go farlia :))... i se seshtam kolko pametnici imam i kolko pari sme narivali s moia starec navremeto _________________ you'll never know what hail |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 3:55 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Аз още не мога да си простя, че продадох някога моя любим последен 8битов компютър Правец 8C заедно със всичките си стотици дискети... Такива неща бях рисувал на него, какво ли не бих дал да мога пак да ги видя.. помня един портрет на Арнолд, малеее направо беше супер, шашках всички приятели, една седмица съм го рисувал... |
за правец 8 си спомням една графична програм, на която се рисуваш като се пишеха команди от рода на "напред 10", завъртне на Х градуса и т.н. та на това ли си рисувал Арнолд ??? _________________ Dam-dam-dam, damm-di-damm, damm-didam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 4:03 pm Заглавие: |
|
|
О, имаше доста по-развити програми, пък и аз съм си писал мои дори, като бях на 7-8 години, още на по-старите ми Правец - 82 и 8М...
Имаше една, която работеше само с джойстик и имаше така липсващата ми във Photoshop възможност за X и Y mirror рисуване в реално време :)
Но иначе съм рисувал и по линийки, първо на милиметрова хартия и после пишех програмка, която да чертае по координатите... ма там по-тъпи неща, разни автомобили и машинарии :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Toshiro написа: | хубу *почес* |
nema poches...
toj nash morg e GENIICHE :)
tfa e... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hozievich

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Ееее доброто старо време :)
Разтапям се като си спомня за първия си принтер (маргаритка естествено) ИЗОТ-1000. Имах си отделно бюро за него ... понеже трудно се побираше на едно :) Освен всичко тежеше достатъчно да не може да го премести сам човек, вероятно са имали идея да е труден за крадене, иначе нищо друго не оправдава масивния лят чогунов корпус. Естественно това е било и с цел устойчивост понеже като почнеше да печата цялата маса се тресеше и на втората страница съседите почваха да правят проблеми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2003 7:16 pm Заглавие: |
|
|
heheee kakfi spomeni eiiii...erata na 8-bitovite monohromni chudovishta...che koi ne e programiral na basic ili pascal mmm? heheee a kakfi rusinki praveh tc tc tc...samo kato si spomnia i mi se nasulziavat ochite...programkata beshe PIXIT..spomniam si ia s edno buhalche i beshe splash screena..kakafo li ne bih dal i az da moga da si vida sichki grafiki koito sum pravil i zapisal na duzinata disketi koito poluchih za nagrada ot okrujnoto sustezanie po programirane ( e vtoro miasto ) ma imah edin priatel e toi si beshe genii dea..tzukashe na mashinen az kato pochvah da igraia karatekata..mhmmm toi ze purvo mia100. btw morgi az polzvah edno vremeshnite tetradki za matematika s malkite kvadratcheta..neznam dali sega ima takiva..kfi vremena biaha..eeee
10 HOME
20 HGR2: HCOLOR=3
30 HPLOT 10,10 to 10,120
40 ....
heheeeeee _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|