Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de_si

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 4:37 pm Заглавие: help!!! oformlenie na album |
|
|
tova mi e purviqt opit za design na ne6to kato knijka i vuob6te ne znam dali sum na prav put. molq, pomognete! za vsqkakvi gradivni kritiki i idei 6te sum vi bezkraino blagodarna!
eto dokude sum stignala:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 4:43 pm Заглавие: |
|
|
p.s. i edin konkreten vupros: za6to, kogato importvam snimki v corel stavat po-tumni, uveli4ava se kontrastut, precakvat se cvetovete... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Ам... това за зрелостници албум със снимки май трябва да бъде? :)
Типото, с тази червена сянка не ми допада особено. Снимките - ми в Корел в какъв формат ги ипортваш? JPEG? или TIFF?
корела работи в ЦМИК, а ако си с JPEG - там нещата са в RGB. Обърни ги в TIFF.
я ме потърси на ICQ да видим какво може да се измисли ;) Ако някой друг по-разбиращ от мен няма желание да помогне, разбира се ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 10:27 am Заглавие: |
|
|
ne e tova pravta posoko... misla...
tva che CD pokazva snimkite po tamni, da ne te pritesniava... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 5:11 pm Заглавие: ami |
|
|
В Корел наистина стават по-тъмни - но това е проблем само на екранното превю. Импортвай си ги смело в СМУК и то в тиф, както ти каза LH и няма да имаш проблеми, но в никакъв случай не прави каквото и да било с тях /цветови корекции, яркости и тем подобни/ в Корел, щото всъщност не е ясно кво правиш. По добре в шопа си прави битмапите. При печат от Корел, ако си импортнал читави изображения с правилната резолюция и добър цвят от шопа нещата спят! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Ако разглеждаш една такава поредица от снимки би трябвало.
Фона да не те дразни(а дразни непрекъснато някакви лица на всяка страница за фон...и после пак лица на съответните...лица)
Текста ти да е лесен за прочитане и ориентир(недразнещи цветове по-едър шрифт.)
По- меки цветове. Особено на имената. Сега играят пред погледа.
Чи-сти-чко :) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Сря Юни 22, 2005 3:16 pm Заглавие: |
|
|
merci mnogo za komentarite
nai-ve4e na FPrint :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 11:22 am Заглавие: |
|
|
de_si написа: | p.s. i edin konkreten vupros: za6to, kogato importvam snimki v corel stavat po-tumni, uveli4ava se kontrastut, precakvat se cvetovete... |
Оеднакви си цветните профили на програмите с които работиш и навсякъде картинките ще ти изглеждат еднакви. Причината не е в Corel. _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 12:10 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | de_si написа: | p.s. i edin konkreten vupros: za6to, kogato importvam snimki v corel stavat po-tumni, uveli4ava se kontrastut, precakvat se cvetovete... |
Уеднакви си цветните профили на програмите, с които работиш и навсякъде картинките ще ти изглеждат еднакви. Причината не е в Corel. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|