Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 10:21 pm Заглавие: edin ? |
|
|
zna4i problema mi e sledniq ( spored men nere6im )
napravih edna golema gre6ka s zapisvane na edin disk , smisal imah informaciq v edin disk , no po edna ili druga pri4ina se polu4i taka 4e s Nero rom dadoh v/u sy6tiq disk start multisession disk , no v posledstvie razbrah 4e inforamciqta koqto e bila na diska mi e prosto bezcenna , no s opciqta na Nero start multisession disk e napravilo sesiq v/u stariq zapis i nqma kak da se varna pak na stariq zapis
Mi s dve dumi da se varna na parviq sloi ima li takav na4in ili ne ???
mersi predvaritelno _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 10:29 pm Заглавие: |
|
|
намери някой с Apple там ще се виждат всички сесии. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Има разбира се. Избираш "Continue Multisession disc", в следващият прозорец избираш трака, който ти трябва и следващата стъпка е да добавиш или не нова информация. така или иначе накраят ще имаш въпросната сесия и информацията. Реално нищо на диска не е изтрито, просто е скрит патя към информацията.
Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 11:25 am Заглавие: |
|
|
IsoBuster е програмката която ще види всичкко _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 11:26 am Заглавие: |
|
|
IsoBuster shte ti svarshi rabota |
|
Върнете се в началото |