Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 12:15 pm Заглавие: NO MONEY |
|
|
zna4i napravih edna kartinka i q ocvetih po stariq na4in(selekcii) i 4akam da kajete dali biva,
na4i kartinata zapo4na ot tova
do tova
nai-mnogo 4akam da 4uq mnenieto na Velinov 6tot bqh povliqn ot tazi
negova http://www.velinov.com/portfoliopic/BIG/comics/always-welcome.jpg
moje bi zatva i leglata si prili4at(malko) da kaja samo 4e me murze6e da ocvetqam backgrounda zatva izglejda taka :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo para mnogo ne6to, Uaaau. Tozi v ogledaloto s pri4eska kanadska livada ti li si??? Taka e mnogo po dobre ot predi6niq opit. Spored men ne trqbva da ostavq6 detaili bez minimum nqkolko nuansa ot edin cvqt kato kafeviq tablet na legloto, prostee mi, za razlika ot tableta ot zadniq plan?? _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 2:09 pm Заглавие: |
|
|
Имайки предвид, че това е женица стреми се да придадеш финес. Виж как грубо седят ръцете. Подчертавайки определени форми е добре да излъчва повечко сексуалност си мисля. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 6:54 pm Заглавие: |
|
|
дам, ръцете не са нежни даже хич, и долната челюст нещо не ми стои много женствена. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 7:03 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | дам, ръцете не са нежни даже хич, и долната челюст нещо не ми стои много женствена |
o6te rabota nad tqh be pi4(malko mi e trudno da gi promenq:( )
ama ne se bezpokoi 6e vidi6 napreduka mi sled nekolko dena:) (hehehehe) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 7:08 pm Заглавие: |
|
|
a samo da kaja na Viktor M. Цитат: | Tozi v ogledaloto s pri4eska kanadska livada ti li si??? | -t'va sem az t'va sem az naistina? samo det ne e ogledal mi e kartina(snimkata vmesto da mi izliza cvetna mi q iskaraha 4ervenikava-mnou zaribeno izglejda,ama da ne vi razpraqm za neq) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 9:44 pm Заглавие: |
|
|
He he... Vinagi e priatno da 4ue6 4e niakoia tvoia rabota e inspiriarla
niakoi tvorec da sazdade ne6to. Blagodaria ti Drazen!!!
Otnosno kartinkata... Namiram q za priatna kato cialostna vizia, kato
izkliu4a nadpisite razbira se. Lipsata na razraboten fon ne e beda ako
ima6 ne6to koeto na preden plan prikovava vnomanieto. V tova
Otno6enie triabva da se poraboti. Mackata e dobre ocvetena, no liniata e
plaha i nesigurna, a lipsva i neobhodimoto poznanie po anatomia za da
moje da si igrae6 sas golite jenski formi. Ima mnogo treski za dialane, no
tova koeto se vijda e opredelenia napredak ot poslednite ne6ta koito
pokaza. Taka 4e ... Davai v sa6tia duh!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 10:31 pm Заглавие: |
|
|
zabavno...ot kydeto i da go poglednesh _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Дразен, искам само да вметна, че една жена ще издържи в тази поза, визирам "повдигането на ханша" максимум 5-6 минути ако има някаква спортна подготовка. време да подпре лице с ръка и да зарее поглед няма да има. това разбира се е илюстрация и полетът на фантазията е неограничен но определено се усеща неестественност и напрежение |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 4:07 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | Дразен, искам само да вметна, че една жена ще издържи в тази поза, визирам "повдигането на ханша" максимум 5-6 минути ако има някаква спортна подготовка. време да подпре лице с ръка и да зарее поглед няма да има. това разбира се е илюстрация и полетът на фантазията е неограничен но определено се усеща неестественност и напрежение |
познавам поне 5 такива жени :)))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 6:45 pm Заглавие: |
|
|
е то женска завист бива, бива, ама чак и за картинка ли бе...:)))
Иначе картинката кефи като цяло...Особено цветовете които си използвал създават много настроение...За критиките вече ти казаха |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 27, 2005 7:55 pm Заглавие: |
|
|
На мен пък ми харесва косата! Като стил е хубава! Просто трябва още работа по натурата;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 8:39 am Заглавие: |
|
|
sega v momenta sum si vzel edin u4ebnik za anatomiqta-6e mi pomogne za telata,a zalicata 6e se opravqm sam-s malko suveti ot vas razbira se-tui 4e o4akvaite skici s opiti |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Юни 28, 2005 11:08 am Заглавие: |
|
|
Ако искаш можеш най-нахално да отидеш да рисуваш при някой курс в академиата или някъде където има модели за рисуване, защото рисуването от натура е незаменимо. Прави повече скици ! Дори и като отидеш на море или на плаж някъде - замъкваш се с едно малко скицниче и драскаш бързи скици ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 3:24 am Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | е то женска завист бива, бива, ама чак и за картинка ли бе...:)))
Иначе картинката кефи като цяло...Особено цветовете които си използвал създават много настроение...За критиките вече ти казаха |
Както казаха в заека роджър : ти към малко водни боички ли ще ме ревнуваш?
лично аз смятам че изглеждам по-добре от девойката, но то може би е въпрос на вкус.
Проблема е че ми кичарее - лилаво, розовко и жълтичко и тази айде надупена пищна мацка. Разбирам че е комерс, ама трябва ли още, когато се учи човек да е толкова комерсиален. Не говоря за рисуване на скици с въглен или класически живописни платна, но и хубавите класически комикси като spawn примерно са доста по-естетски. Съжалявам ако обиждам някого с този пост. всеки си рисува както си иска, но и всеки си дава мнението. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 8:26 am Заглавие: |
|
|
Spawn ne e savsem klasi4eski komiks. Do kolkoto si spomniam dori be
novatorski - kato istoria, nivo na brutalnost i ne na posledno miasto - izpalnenie!!!
Taka 4e ako nare4em Spawn klasika e imenno zaradi tova. Otnosno ka4estvata
na Drazen ili koito i da e drug to te niamat baza za sravnenie sas spomenatia
kultov komiks. Nivoto e razli4no. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 8:41 am Заглавие: |
|
|
da taka nie tuk(pone az de) neam ni6to ob6to s Grec Capullo(az sem mu golem fen na toa 4ovek) toi e "waaaaaaaaaaaaaay up high" kato nivo na risuvane :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Юни 29, 2005 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Emi az kam Capullo ne pitaq topli chuvstva ma tova si e lichno mnenie. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 10:07 am Заглавие: |
|
|
pipi написа: | ......и тази айде надупена пищна мацка..... |
Ko protiv puk nadupenite pishtni macki? ;)
pipi написа: | ...лично аз смятам че изглеждам по-добре от девойката, но то може би е въпрос на вкус...... |
Mi dai da vidim de... :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|