Graphilla.com :: Преглед на тема - Bla BLa City

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Bla BLa City

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2005 10:42 pm    Заглавие: Bla BLa City Отговорете с цитат

Dneska zasednah nai nakraq da risuvam po seriozno. Pravq skicite na nqkolko masleni kartini, tova e edin ot proektite mi:
.
.
.
.
.
...
.
.
.
.
.
E skoro 6te pusna o6te. Leka
ndesign

Местожителство: DE

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 1:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тази не ти е от силните работи. Виждал съм ти много-много по-добри неща. Мене лично не ми харесва, даже и като цвят.
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 10:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Е, аз пък мисля, че това ще стане една от най-хубавите ти творби ! А и цветовете, като е с масло надали ще са същите...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 12:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako pravilno sum razbral che tova e skica za budesht proekt - bravo, ako ne e obache e mnogo plosko i nqma obem, za razlika ot drugte ti neshta deto sa brutalni v tova otnoshenie
Viktor M.

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 7:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami dokolkotsum zabelqzul krainiq produkt t.e. maslenata kartina izliza dosta po razli4no ot skicata, kum po dobro estestvenno)) eto o6te edna divotiq
.
.
.
.
.
.........
.
.
.
.
.
Jouvi ne vinagi tursq obem, edna tvorba moze da e razmazva6ta i bez kapka obem, mai kato se zamislq bez obemni ne6ta stvat po trudno, ama kakto ida e.
Edna zagadka; Ki ot petimata su az? :)))
gb

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 7:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dobur na4in da nakara6 4ovek da se zagleda x),pak i zabelqzah 6tima da nqma ulovka nqkva haha,ami ne moa zacepa toz zakrugleniq s golqmata 6apka x)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пет Юли 01, 2005 8:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az mislq 4e si nai-desniq deto puska ryka tam na gadjeto ;)
ne znam dali sym kazval ma da kaja - mnogo mi haresvat kartinite ti! naistina - nastroenieto v tqh prosto mi opravq denq ;) syglaen sym 4e obema ne e nai-vajnoto v edna kartina - vajnoto e da predadesh 4uvstvaa i nastroenieto, useshtaneto si za sveta...spravqsh se ;) ne znam zashto ne si prodaval... kyde sa ti kartinite - v BG li sa? tuka (London) v kraq na godinata shte ima nqkakva blagotvoritelna izlojba, po slu4ai godishnina ot cunamito... predlojiha mi da sloja neshta tam i mi kazah ako imam poznati koito biha iskali da izlagat da kaja.. tova e v centyra na London - hotel Hilton.. ako iskash moje da izmislim neshto.. kato kazvam blagotvoritelna - 50% e za hudojnika, cenite ti si gi kazvash..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Viktor M.

МнениеПуснато на: Съб Юли 02, 2005 2:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

O Keka mersi mnogo za komentara ,mnogo to4no si usetil kakvo imam v predvid) Za zadatkata , napravo v desetkata :)) Tova e moq avtoportret))
Mersi za predlozenieto , 6te ti drasna v beleznika edno pismo.
GB E 6tima sa ako broim tozi nos i ruka kudeto se podavat ot lqvo))) Debeliq e mnogo svesten tip bre, hi4 ne prili4a na meh Ha Ha.
Viktor M.

МнениеПуснато на: Нед Юли 03, 2005 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Vidqh v Razdel Fotografiq edna mnogo interesna tema "Avtoportreti" za zalost mnogo malko ot fotosite se otvarqha(( Ta re6ih i az da pusna edin avtoportret)) Ha Ha golqm maitap
.
.
.
.
.
.........
.
.
.
.
.
Lqtnata vulna i mene me pere qko))
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Юли 03, 2005 8:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mdaaa.. golm haiduk izglejdash ;) verno li pritropva s prystite na dqsnata ryka tam ili taka mi se struva?
Ideta e dobra - daite da napraim edna tema "Avtoportreti - sharj" i da se pusnem malko ;)
Viktor M.

МнениеПуснато на: Нед Юли 03, 2005 10:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ok Keka) $e 6te ima da se smeem
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети