Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
soxy

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 7:11 pm Заглавие: Reborn in The Hell |
|
|
Това е грешникът, който попадайки в ада изкупва болката за всичките си грехове. Тялото му се превръща от жизнена маса в безформено тяло,служещо само за обвивка на порочната му душа.Ръцете описват болката му,а деформацията в главата и гърба му показват как "някой" сваля кожата му,опитвайки се да остави душата му "гола".Надявам се,че ще ви хареса.
 _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Tehni4eski e strahotno. Imam edin vupros; Pri tolkova mnogo bolka za6to tova su6testvo e tolkova spokoino? _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 7:56 pm Заглавие: |
|
|
ами на първо място,такъв е стока,а ако го обработя да вика няма да стане хубаво,само ще го разваля :).на мене ми идва вдъхновението като видя стока и така :).Но мисля,че все пак не си прав,очите са затворени,а не всеки показва болката си като вика,поне така мисля.Абе като Рамбо в първа кръв,дето сам се шие :P _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 8:06 pm Заглавие: |
|
|
Sega sled kato go poglednah pak moga da kaza 4e izglezda vse edno e izpadnal v nqkakuv trans ili dulboka meditaciq a ne 4e e podlozen na mu4eniq.))) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 8:46 pm Заглавие: |
|
|
namen mi bie na qdosan demon eto sq sha barne to deto go e omazal v shopa ;)
dobre napraveno de ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 8:57 pm Заглавие: |
|
|
Men me kefi :)))
Ima samo dve neshta, koito ne mi dopadat ...
dvoinata ramka i ugala na tqloto ... na originalnata snimka spored men e mnogo po-dobre ? _________________ :::::| 54ka PhotoBlog and Gallery |:::::| 54ka SketchBook |::::: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 11:17 pm Заглавие: |
|
|
e tova mnogo me kefi,napomnq na Ashley Wood,stra6no e!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 1:29 am Заглавие: |
|
|
ако де,тогава казвайте мнение по манипулацията :P ,май тва инфо дето го писах не става към, изображението според вас :).Все пак всеки си има различно виждане за тия неща и аз лично го виждам така.Относно ъгъла,ми то нали уж нещо го дърпа надолу и за тва съм го наклонил. Както и да е,то отнесох критики по инфото към графиката,не към самата нея,казвайте за манипулациата тогава,оставете тва за какво се отнася :).То не е направено чак с толкова умисъл,още не мисля че съм толкова добър да мога напълно да пресъздавам фантазиите си.Аре даваите коменти по графиката,оставете за какво се отнася :).Казваите какво да променя ,дали ве кефи и т.н. _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Кефи...само да кажа, пише се Born in hell...не знам какво е това "the" дето всички го слагат, но с него граматически погледнато е грешно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 12:53 am Заглавие: |
|
|
"the" се употребява за пълен член. "Born in the hell" - "Роден в Адът" _________________ http://www.BulArts.com
August Media: "Дизайнерите ще се научат да четат и пишат" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 1:17 am Заглавие: |
|
|
<офф
Хакер е прав... мисля аз... нали се казва Go to hell... колко ада има?
/офф>
иначе творбата навява мрачни и депресиращи елементи... има живот в нея, харесва ми :)
Печка каза за рамката, а мен шрифта малко ме дразни... без рамка и надписи... май ще е по-чисто... не знам де :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 10:30 am Заглавие: |
|
|
ivosilev, след още едно две подобни изказвания ще си направя някои много интересни изводи за познанията ти по английски.
Meн пък не ми харесва много. Тая светла рамка много разбива картинката. Пълния член не е грешен от граматическа гледна точка но не се използва за ад и стои ужасно тромаво. Поне в самата картинка го порави ако искаш да има текст. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 11:43 am Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | Хакер е прав... мисля аз... нали се казва Go to hell... колко ада има? |
Абсолютно, нема "The" тука.
Иначе и мен ми харесва творбата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 12:14 pm Заглавие: |
|
|
то даже и на български не се пише с пълен член _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 12:44 pm Заглавие: |
|
|
ivosiliev написа: | "the" се употребява за пълен член. "Born in the hell" - "Роден в Адът" |
Хахаа... да аз ся го видях :) В една предишна тема ти дадох малък урок по английски, ся ще ти дам и по български - пълен член се пише само когато думата е подлог в изречението (т.е. извършва действието). Така че в случая правилно е да се напише "Роден в ада". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 6:25 pm Заглавие: |
|
|
мммм...объркахте ме малко.Граматически знамм,че е вярно "reborn in the hell",но не си го бях превеждал на БГ...ще зема да питам някой native той да каже.Иначе може да има THE,hell не е от групата съществителни като people,world и т.н.,няма никакъв проблем,но ако найстина на ЕН звучи "прероден в адЪТ" както и на БГ...ще трябва да го сменя :).Благодаря за изказванията де,но тука се превърна в урок по ЕН :) _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 6:35 pm Заглавие: |
|
|
Мен лично не ми допада - хаотично мазане с шоп-а, кофти типография, кофти рамки... сори, наистинане виждам нищо в тази картинка. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 11:02 pm Заглавие: |
|
|
е чак пък хаотично :).То малшанс де,не може на сички да се харесва :) _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Трябва огън, все пак за Ада говорим. И кръв няма да е зле да капе от устата на пича (ехеее, замечтах се) _________________ http://www.BulArts.com
August Media: "Дизайнерите ще се научат да четат и пишат" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|