Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oho

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 2:12 pm Заглавие: Lifestyle management website |
|
|
Ами това са варианти на сайт за lifestyle management с много неясно съдържание... просто като идея съм ги направил, нататък ще видим как ще се развие:
http://www.bexout.com/yavor/lifestyle/
http://www.bexout.com/yavor/lifestyle/v2/
Идеи?! _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 2:13 pm Заглавие: |
|
|
Тъп съм мамо, на първия работят Начало, Абонамент и Мнения. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
bloop

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 2:39 pm Заглавие: |
|
|
gornata lenta na parvia vav vtoria, koito e bez galtata usmihnata topka ;) ....mislia az
Logoto e ultra dobro!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 2:48 pm Заглавие: |
|
|
bloop написа: | Logoto e ultra dobro!!! |
adi sia da obiasnishi koe mu e dobroto na tva logo... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 2:59 pm Заглавие: |
|
|
bloop написа: | gornata lenta na parvia vav vtoria, koito e bez galtata usmihnata topka ;) |
Не те разбрах... моля те обясни ми... нещо за втория? Струва ми се малко не наред... дай пак моля те :> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
bloop

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | da obiasnishi koe mu e dobroto na tva logo... |
nali ste bade lifestile orientiran saita........i logoto polzvaiki puzzle chasti izobraziavasti 4oveci koito si "pasvat" ...te pravi 4ast ot nestoto(kato se ebonirash de?) ...sasto kazva life=puzzle:)),koito lesno se zglobiava s podhodistite hora i miasto>>>t.e. saita.........
mislia 4e e godno za vsiakakv vid media.... 3 iasni elementa s text
ideiata e dostatachno silna i podlegi na interpretacii.....
........zatova e ultra dobro
Wtoria e po iak ponege e ot tri (lenti) 4asti ne 6 kato parvia ...,a lentata s opciite mi stoi debela s edar shrift .......i si pomislih che lentata ot parvia sait bi stoiala po dobre vkluchitelno sas zelenia hatch...ponege snimkata ti e sasto na lenti...t.e.peika aleia treva more...........
a topkata mi e infantilna i ne na miasto..... pone za stylinga koito az si predstaviam i vigdam otchasti. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 3:41 pm Заглавие: |
|
|
bahti glupostite:))) maq moe i da gresha de:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 4:03 pm Заглавие: |
|
|
variant dve mojesh spokoino da go izhvarlish :) niaam kakvo da polzvash ot nego. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 4:11 pm Заглавие: |
|
|
А ако кажа, че именно него харесаха как да го изхвърля? _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 5:46 pm Заглавие: |
|
|
davash im go ..... i niama da si priznavsh che si go pravil ti :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2005 12:56 pm Заглавие: mi |
|
|
Хич не ми стои лайф стайл! Бледо ми стои, въпреки че червено и зелено е яка комбинация, ама си мисля че може да ползваш по-добре едновременните контрасти... но пък червено и зелено и лайф стайл... Губи ми се идеята. Честно казано нищо не ме кара да съм част от тая "лайф стайл" група! За логото не съм експерт... ама не ми харесва перспективата, някак си като посукано стои. Иначе фащам идеята за пъзела... _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alexem

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2005 10:11 pm Заглавие: |
|
|
Така изглежда по-подредено, мерси, ще го имам в предвид :> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Чет Юли 07, 2005 10:28 pm Заглавие: |
|
|
alexem: ei taka samo ot lubopitstvo da popitam v tova lqvoto neshto /ne znam kak da go nareka/ kakvo smqtash che trqbva da ima? _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 1:37 am Заглавие: |
|
|
Определено първото ми харесва повече, ама според мен малко си попрекалил със цветовете. Третият цвят (в случая май синият) почва да ми се бие с останалите. Разработи го и може да се получи много добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alexem

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 5:58 pm Заглавие: |
|
|
RiN написа: | alexem: ei taka samo ot lubopitstvo da popitam v tova lqvoto neshto /ne znam kak da go nareka/ kakvo smqtash che trqbva da ima? |
1. Моля пиши на кирилица!
2. Не мога да те разбера какво питаш. Къде кое какво да има?
Изяснявай се по-точно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Ами може да има снимка или някаква графика, това което alexem е дал е просто примерче, от която ми дойде една идейка, но не знам какво ще ми дадат сега... може и текстово поле да е. Мерси за коментарите. Не искам да става заяждане тук. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2005 8:23 pm Заглавие: |
|
|
oho: ne se zaqjdam. beshe prosto vupros.
alexem:
1. mislq da pisha na latineca zashtoto mi e po udobno. ako ne ti haresva ne go cheti.
2. imam predvid narqzanite zeleni parcheta v lqvo ot texta. ti kakvo si pomisli che pitam? Ako oboznachavash menu - ne mu e mqstoto tam tui kato za tolkova itemi e bezmisleno da go pravish vertikalno i taka da suzdadesh dupka pod nego pri po dulug text v dqsno. A zashto si go narqzal po tozi stranen nachin si ostava nesimpatichna zagatka. I po poleka s udivitelnite - pripinatelnite znaci se izplzvat s cel. Kato cqlo predlojenieto ti e dosta po-losho ot tova koeto beshe trugnal da pravi oho i edinstvenoto koeto postigash e da go nasochvash v greshna posoka. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alexem

|
Пуснато на: Съб Юли 09, 2005 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Бих казал, че имаш повече проблеми с българския правопис и граматика. От колкото аз с графичния дизайн. Няма да ти казвам къде грешиш, защото не ми се губи време за нещо, което е трябвало някой друг да свърши преди много време.
Само ще те помоля, без да ползвам удивителен знак, да уважаваш другите, които ползват форума и да пишеш на кирилица.
Горното изречение е вид съобщително и изиква точка.
А в предишния ми пост двете изречения бяха повелителни( мога да греша за точния термин) и изикват знака "!".
Да не говорим за смисъла да ме нападаш, поправи ме ако греша, но не виждам друга причина да коментираш съветът ми към работата на друг човек в собствената му тема.
Поне уважавай ако не мен, то времето, което съм отделил да помогна малко или много на човека, да си свърши работата. Без да очаквам някаква полза от това.
Аре не искам да влизаме в безсмислени спорове и да разваляме темите на други хора. Ако ти се плюе влез в темата ми в същия форум. Там поне само аз мога да пострадам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Юли 09, 2005 3:17 pm Заглавие: |
|
|
oho - и двете неща са слаби. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|