Graphilla.com :: Преглед на тема - Компановка на спалня

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Компановка на спалня

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vladisss

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2003 12:49 pm    Заглавие: Компановка на спалня Отговорете с цитат

За съжаление не ми остава време на последък да свърша нещо друго освен бързи 3Д визуализации на мебели... Надявам се скоро да участвам по-пълнокръвно...
Компановка на спалня - www.vladisss.dir.bg/spalnq.avi
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
luzterin

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2003 1:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hubavo, haresva mi kak se zglabqt, no mi se struva mnogo zaburzano, pusnah si go s mplayera i namalih skorosta na 0.5-0.7 mislq che pravi okolo 25-30 sec. i mi se struva po normalno. za kakvo gi polzvash tez burzi 3d vizualizacii ?
vladisss

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2003 1:36 pm    Заглавие: Не съм се изразил правилно Отговорете с цитат

luzterin написа:
za kakvo gi polzvash tez burzi 3d vizualizacii ?

Не съм се изразил правилно - не бързи 3D визуализации, а правени набързо 3D... :) Правя се на дизайнер в една мебелна фирма...
Прав си за скоростта - ама се налагаше да стане за 3 часа заедно с рендирането... Някоя нощ ще я оставя да се рендира наново...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
4oki

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2003 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Tz. Skorostta si e super taka.
Korekcii po skoro po varteneto na kamerata nakraia.

Tova koeto lipsva e prodalzenie. Obzavedi cialata staia zaedno s osvetlenie i si stava super reklama za mebelna firma.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Christo

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2003 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Доста готина спалня. Кефят ме заоблените ръбове на шкафчетата. Наистина малко камерата е тромава накрая, а и дали няма да е по- готино ако матрака падне искински - бързо, ускорително и с потрепване от удара накрай ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети