Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vladisss
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 12:49 pm Заглавие: Компановка на спалня |
|
|
За съжаление не ми остава време на последък да свърша нещо друго освен бързи 3Д визуализации на мебели... Надявам се скоро да участвам по-пълнокръвно...
Компановка на спалня - www.vladisss.dir.bg/spalnq.avi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
luzterin

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 1:20 pm Заглавие: |
|
|
hubavo, haresva mi kak se zglabqt, no mi se struva mnogo zaburzano, pusnah si go s mplayera i namalih skorosta na 0.5-0.7 mislq che pravi okolo 25-30 sec. i mi se struva po normalno. za kakvo gi polzvash tez burzi 3d vizualizacii ? _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladisss
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 1:36 pm Заглавие: Не съм се изразил правилно |
|
|
luzterin написа: | za kakvo gi polzvash tez burzi 3d vizualizacii ? |
Не съм се изразил правилно - не бързи 3D визуализации, а правени набързо 3D... :) Правя се на дизайнер в една мебелна фирма...
Прав си за скоростта - ама се налагаше да стане за 3 часа заедно с рендирането... Някоя нощ ще я оставя да се рендира наново... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Tz. Skorostta si e super taka.
Korekcii po skoro po varteneto na kamerata nakraia.
Tova koeto lipsva e prodalzenie. Obzavedi cialata staia zaedno s osvetlenie i si stava super reklama za mebelna firma. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Пет Мар 21, 2003 6:03 pm Заглавие: |
|
|
Доста готина спалня. Кефят ме заоблените ръбове на шкафчетата. Наистина малко камерата е тромава накрая, а и дали няма да е по- готино ако матрака падне искински - бързо, ускорително и с потрепване от удара накрай ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|