Graphilla.com :: Преглед на тема - 4 в 1

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

4 в 1

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 22, 2005 3:23 pm    Заглавие: 4 в 1 Отговорете с цитат

4 банера, всеки рекламира определена услуга предлагаща фирмата.
Ще се поставят на прозорците на офиса.

нещо такова се цели:

LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Пет Юли 22, 2005 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

raznostilia imash malko dragi, i v obshtoto zvuchene i v fontovete
SPIT

МнениеПуснато на: Съб Юли 23, 2005 12:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zle e ...................sorry che taka, ma neshtata sa mnogo naburzo
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Съб Юли 23, 2005 2:19 am    Заглавие: лаишко мнение Отговорете с цитат

Spit i LH - съгласен с мненията. Честно казано, не бих искал да звуча като експерт, защото тук има хора, които са много повече от мен, но нещата ... не ми харесват. Ако трябва да бъда честен са като работите, които правим при нас, защото клиента бърза, или си е наумил да направи точно това.... Първата снимка предполата друго развитие. Мисля си че перспективата е много показателна и това пресичане не ми харесва. Използването на Futura, Times и Bank Gotic....или както там се казваше.... не са добра комбинация определено. Този плътен елемент, който орамчва нещата някак с и няма смисъл. И още нещо... мисля си за ползването на БГ текст и текст на английски. Дали хората, които искат да отидат там не знаят английски. Не ми стои добре булет с български и след това с английски текст. Всъщност защо си сложил така информацията. Избери език. И прави нещата на него. По-скоро английския е избора /поне според мен/. И наистина има разностилие. Звучат като отделни неща. Губи се идеята за продукта, който продава фирмата. Най-много ме привлича последното дизайнче, защото ми се връзва с "летни езикови ваканции"...
Morty

МнениеПуснато на: Пон Юли 25, 2005 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласен съм, че съм се оплескал, но за част от нещата си има обяснение. 2-та банера, които рекламират Oxfort brooks са изцяло съобразени с тяхното корпоративно идентити. Предполагам от там дойде и това стряскащо разностилие. Колкото до текста, The_Cat, той е подаден от хора, които продават продуктите от 10 години и колкото и мен да ме смущава, че се комбинират 2 езика, ако те преценяват, че ще работи аз съм склонен да се съглася. така или иначе благодариа за критиките. Ще се пускат тепурва още банери, така че ми биаха адски от полза.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети