Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юли 22, 2005 3:23 pm Заглавие: 4 в 1 |
|
|
4 банера, всеки рекламира определена услуга предлагаща фирмата.
Ще се поставят на прозорците на офиса.
нещо такова се цели:
 _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юли 22, 2005 3:50 pm Заглавие: |
|
|
raznostilia imash malko dragi, i v obshtoto zvuchene i v fontovete _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Съб Юли 23, 2005 2:19 am Заглавие: лаишко мнение |
|
|
Spit i LH - съгласен с мненията. Честно казано, не бих искал да звуча като експерт, защото тук има хора, които са много повече от мен, но нещата ... не ми харесват. Ако трябва да бъда честен са като работите, които правим при нас, защото клиента бърза, или си е наумил да направи точно това.... Първата снимка предполата друго развитие. Мисля си че перспективата е много показателна и това пресичане не ми харесва. Използването на Futura, Times и Bank Gotic....или както там се казваше.... не са добра комбинация определено. Този плътен елемент, който орамчва нещата някак с и няма смисъл. И още нещо... мисля си за ползването на БГ текст и текст на английски. Дали хората, които искат да отидат там не знаят английски. Не ми стои добре булет с български и след това с английски текст. Всъщност защо си сложил така информацията. Избери език. И прави нещата на него. По-скоро английския е избора /поне според мен/. И наистина има разностилие. Звучат като отделни неща. Губи се идеята за продукта, който продава фирмата. Най-много ме привлича последното дизайнче, защото ми се връзва с "летни езикови ваканции"... _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Съгласен съм, че съм се оплескал, но за част от нещата си има обяснение. 2-та банера, които рекламират Oxfort brooks са изцяло съобразени с тяхното корпоративно идентити. Предполагам от там дойде и това стряскащо разностилие. Колкото до текста, The_Cat, той е подаден от хора, които продават продуктите от 10 години и колкото и мен да ме смущава, че се комбинират 2 езика, ако те преценяват, че ще работи аз съм склонен да се съглася. така или иначе благодариа за критиките. Ще се пускат тепурва още банери, така че ми биаха адски от полза. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|