Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Rostislav

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2005 7:40 pm Заглавие: Едно портретче |
|
|
не съм снимал хора ама искам да се науча всички критики са добре дошли, и гледах да няма много шоп, тва е:) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2005 10:20 pm Заглавие: |
|
|
Ами според мен, много приятно е станало. Има някакво изсветляване, което ми сваля погледа - незнам дали е умишлено (където почват гърдите).
Използвал ли си допълнително осветление или е до прозорец? _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 9:51 am Заглавие: |
|
|
Mи аз още не мога да боравя с осветлението , чак сега забелязвам че свети, ще го оправя next time _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 10:43 am Заглавие: |
|
|
Много добре е станал, браво!
Видях че пише "series" ? :-) Давай тука! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 11:06 am Заглавие: |
|
|
Харесва ми, особено как си светнал очите.
Каква е идеята този грим?
Имам пред вид сенките под очите. _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flipshot

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 1:00 pm Заглавие: |
|
|
I na men mi haresva, no mojeshe i bez grim ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 1:03 pm Заглавие: |
|
|
Според мен черните места на моменти са прегорели няма детайл.. но като цяло много се трудиш и яко напредваш...вижда се прогрес във всеки следващ фотос който пускаш... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 4:21 pm Заглавие: |
|
|
н1х0н - Пише сериес ама не искам да се излагам и ги отбирам внимателно ако има нещо качествено според мен ще го покажа :)
kalvera i Flip - за грима исках да постигна няква драматична визия, все още съм неориентиран и експерементирам, ама всеки ми казва че не е удачен грима, ще повторя сесията без тракъв грим
имплant - абе правя се аз на фотограф, слагам некви отражатели да просветлят сенките и стана горе долу, ама гледам...няма контраст, и увеличавам аз и знаех че ще се загуби разработката в тъмните области но поне е по изразително според мен, намалих и сатурацията струва ми се че сапунерката дава прекалено висока наситеност а пък може и да греша, но всеки път я намалям има и лек ноис ама тоя път само лек:) _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 4:43 pm Заглавие: |
|
|
На мен пък грима ми харесва, сякаш преди малко е плакала и се е размазал. Хубав цвят и хубав фон. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Цвета е много добър, ще те подсетя че можеш да коригираш контраста само на определени области по твое желание без да губиш разработки в най-тъмните и светли места! Колкото до грима и на мен ми допада. Имам подобна снимка на моето буби след един дъжд и се беше разтекъл грима по същия начин и беше страшно готино, а и гледам че по фешън тв-тата умишлено ги правят с такъв мейкъп... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 5:12 pm Заглавие: |
|
|
Мерси момчета тва е окуражаващо щото чесно да си кажа аз не исках така, исках още по драматично оцапване:), ще пробвам _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|