Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
borcko
|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 12:06 am Заглавие: • basquiat |
|
|
ехей хора .. пиша тази тема за да попитам за един документален филм за художника JEAN MICHELE BASQUIAT ..гледах го по кабелната преди една две години и от тогаз го търся навсякъде .. ако някой може да ме светне с нещо .. ще му бъда признат .. пък ако иска почерпка или каквото ще там .. предполагам че повечето хора от форума не са го чували но .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 10:03 am Заглавие: |
|
|
Това е място където евентуално може да попиташ, но точно сега е затворено:
http://tvrip.site.bg/
Погледни го по-нататък, дано скоро го отворят. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 10:34 am Заглавие: |
|
|
po tazi kabelnata Alexandra ako ne se laja go vartiat dosta. _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 10:44 am Заглавие: |
|
|
v povecheto vidioteki go ima moje da si go namerish dori nekade kadeto da ti go prodadat za 5 lv. _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borcko
|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 6:19 pm Заглавие: |
|
|
абе Tchud0 ти ебаваш ли се .. тва че си го гледал филма по кабелната един два пъти не значи че го има и в видеотеките .. търсил съм доста .. в целия Пловдив и няма .. то щом филма за Полок го няма престави си за тоя ъндърграунд шит :)) .. аз търся филма а не информация за художника .. тия сайтове дето ми ги давате съм чел ..but 10x :)) на сички |
|
Върнете се в началото |
|
 |
competition

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 6:23 pm Заглавие: |
|
|
borcko написа: | ...за тоя ъндърграунд шит :)) |
abe ia po spokoino s izkazvania ot tozi rod. "toia shit" e vliazal v istoriata na savremennoto iskustvo za razlika ot teb! _________________ * |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Чет Авг 04, 2005 11:25 pm Заглавие: |
|
|
borcko написа: | .. в целия Пловдив и няма .. |
Ima go po videotekite v Trakia |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borcko
|
Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 10:37 am Заглавие: |
|
|
компетишън нещо не си ме разбрал правилно .. аз тва ъндърграунд шит си го казах ей така просто без никакви лоши чувства аз щото така си говоря .. и много добре знам че пича е влязъл в историята на съвременото изкуство .. ко ми казваш се едно не знам .. та той ми е любимия художник .. ей 'яз' мерси че ми каза за т'ва но ще те помоля да ми кажеш коя по-точно видеотека 'щото не ми се обикаля като луд из цяла тракия по видеотеките .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 3:45 pm Заглавие: |
|
|
ako si digneshzadnika do Darvenica naprimer (shtoto tasm se seshtam za edna vidioteka koiato prodava) she se ubedish che ne te ebavam, a tva che v PLV go nema si e tvoi PRBM _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пет Авг 05, 2005 8:26 pm Заглавие: |
|
|
"в'идиотека" звучи яко, от понеделник го пускам в употреба _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|