Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Ne go priemai lichno, no vse pak edin ot horata sazdali V-Ray pishe i chete tuk i e niakaksi neudobno... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 1:12 pm Заглавие: |
|
|
Изненадан съм, spit, не си отвчера във форума и знаеш правилата. Що така? _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 3:15 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Изненадан съм, spit, не си отвчера във форума и знаеш правилата. Що така? |
ot kakvo si iznenadan? az bih bil iznenadan, ako mi kazete, che vsichki produkti, koito polzvate sa legalni... i sega nikoi nqma da mi kaza kude e problema, zashtoto kopieto mi e piratsko.....breh _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 3:18 pm Заглавие: |
|
|
obiasnih ti kato chovek, cho prosto edin ot sazdatelite va V-RAY pishe i chete tuk, na tebe triabva da ti e neudobno... shtoto vse pak CG ne e softueren gigant ami malka BG firma deto si e skasala tratkata v opiti da ocelee... kvo poveche da ti kaja... vapros na vazpitanie. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 3:23 pm Заглавие: |
|
|
ne iskam da prozvuchi obidno kum nqkoi gornoto mi izkazvane. vseki ima pravo da pecheli podobavashto za truda si, no nqmam vuzmoznost da si go kupq.... _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 3:53 pm Заглавие: |
|
|
ok, razbrahme se... prosto pitai niakoi na Q-to ili PM... jiv i zdraf _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|