Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 11:53 pm Заглавие: Малко скици и концепт-и |
|
|
Това го почнах за фенарт конкурса на близард, надявам се да по4на да го оцветявам в най-скоро време и да вкарвам още детайл:
Преди 2 часа някъде завърших ей т'ва ама нещо не съм много доволен и май ще се рисуват на ново и по-старателно:
Ами това е за сега, продължавам да се мъча с рисуването :) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 12:08 am Заглавие: |
|
|
hehe.....awe ti samo vkushti si sedish i risuash li we....q poizlez na vuzduh...obahce evala...dosta sa po dobre ot tiq koito sum gledal predi...napredvash
nachi obache vnimavai sus shtriha...dai po smelo s po golqma duljina na liniite...nqkoi ot tipajite gi obrabotvash ot sichkite strani i ne se akcentira an iztochnika na svetlina....inache nou me kefat bravo.....gotini tipaji...
izvinqvai ako burkam,no na men mi se struva che si markiral osnovni prerisuvani polojeniq...ako ne e taka sorry...ako e taka zatvori sichko i davai sam :):) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 12:14 am Заглавие: |
|
|
Бъркаш Ице, Всичко сам си правя! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 12:24 am Заглавие: |
|
|
emi bravos togava ...nou me kefat...to e qsno ceh predvaritelno trqa da se gledat za da se nauchat de,no qvno e bilo predi vreme....pozdravqvam te za napreduka...s 2 dumi kefish me...qvno edno vreme kato te nasolih za risunkite i si misleh che nemash shans sum burkal...izvinqvam ti se...pokaza che s mnogo trud i uporstvo sichko se postiga...a mejdu drugoto jujeto spored mene go napravi nanovo ...mojesh i po dobre spored men to ti e nai slabo kato struktura...ili nai malkoto ako te murzi oburni vnimanie na krakata...stupalata trqa da sa mnogo po golemi za da durjat taq masa na rucetei bradvata i..sichko...i na blizkiq krak rakursa e oburkan... _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 12:38 am Заглавие: |
|
|
Като седна да го оцветявам ще го оправя. Мерси за критиките и коментарите човече! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 10:40 am Заглавие: |
|
|
Още малко неща:
тия са по-старички ама не съм ги показвал. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 11:29 am Заглавие: |
|
|
pinhead e nai dobur:):):).....ama ot sichkite neshta nai mi haresva onq rakurs na rukata gore ot purvite neshta s dlanta na blizuk plan _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 3:26 pm Заглавие: |
|
|
пробвай само молив или тънко перо... май там ти е силата.
sketch006.jpg
Moliv02.jpg - горните 3
Gang.jpg
и лека акварелна сепия...
по-добре сотят от фотошопските ти неща... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Сря Авг 17, 2005 4:48 pm Заглавие: |
|
|
>>> SS > LEVEL UP :> _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Авг 17, 2005 11:49 pm Заглавие: |
|
|
Тука драснах още нещо преди час някъде, обаче пак някои места не станаха като хората. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 11:26 am Заглавие: |
|
|
durvena mu e stoikata...i vnimavai sus senkite...mnogo gi izrqzvash i na nqkoi mesta ne gi slagash kudeto trqbva _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Мда наистина е много кофти така с тая сянка, че на места е по-различна от останалата. Позата хич не ми харесва и сигурно ще почвам на ново. Стана голяма мазаница... абе shit work! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|