Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 8:08 pm Заглавие: Хотел България редизайн |
|
|
Разцъквам туи нещо от снощи и до тука стигнах :)
Критики, забележки и идейки са добре дошли :)
П.С. Логото си е примерен custom shape, няма си нищо общо с оригинала.. за ся :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alexem

|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 10:57 pm Заглавие: |
|
|
пробвай друг цвят за background. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 12:43 am Заглавие: |
|
|
ne mislq 4e cveta e problem, toi dyrpa na uiut, pone s toq concept.. na mene mi sedi priqtno, semplo, diskretno i topli4ko... gotino e, drazni me malko samo shrifta na butonite, kara se s Hotel Bulgaria, a i za toq sempyl dizain misl 4e e po dobre neshto plain... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 1:00 am Заглавие: |
|
|
i na men mi haresva mnogo :) bravo _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 8:56 am Заглавие: |
|
|
на мен тези дебели бели аутлайни много ми се набиват на очи
не забравяй, че логото може да сговни цялата работа в зависимост от това, какво представлява - например съвършенно да не си пасва с подобен лейаут
също помисли за оранжевите клипартове под и над снимката
може би трябва да предвидиш място за скрол, по-големи таблици и форми, защото така ми изглежда много мъничък сайта =)
успех =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 11:09 am Заглавие: |
|
|
за да създава по-делово усещане, все пак това е не само рекламка на хотела... абе малко тесничка ми се вижда главната секция... каква галерия, какъв букинг ще събереш вътре. и подравни в дясно - тва центриране е само за некви арт-сайтове |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 12:59 pm Заглавие: |
|
|
Мерсаж на всички дето писаха до ся :)
Kekata - Шрифта в менюто е обикновена Verdana :) Така съм го оставил идеята там да е малко по CSS-ово, а да не е само rollover на image-и... но както е тръгнало може и на image-и да остане.
bile - За логото, че може да сговни цялата работа, съм напълно съгласен, но при евентуално преработка на самото лого(определено има нужда) на дали ше има проблеми :) Оранжевите орнаменти ... трябваше да са в стила на тея в меню-то... ше поработя там :)
SPIT - Еми идеята ми беше да е разделен на толкова части :) Знам че може на 2... то може и на 1.. въпрос на замисъл :)
TIFF - Значи за главната секция, идеята е тя да си увеличава height-а в зависимост от подсекцията, да няма скрол вътре в самия box. Мисля че за всичко ше има място :) А за подравнването... някак си при различно подравняване от това, бягат нещата(в ляво или дясно, в зависимост от подравняването). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 1:13 pm Заглавие: |
|
|
texta taak naistina e zle sloji go liavo ravnen po-dobre |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 7:01 pm Заглавие: |
|
|
харесва ...
само тези орнаменти под и над снимката и при менюто много различен стил !
и незнам що аз ли вече съм изкривен или малко неприятно размазано ми седи това "welcome to ... "
шрифтовете на менюто добре ... като цяло топла и леко делова обстановка това е причината да ми е по сърце :)
=================
:) GDGB :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Съб Авг 20, 2005 12:26 am Заглавие: |
|
|
ako naistina tozi site e za onzi Hotel Bulgaria, koito e sreshtu Ruskata Tzurkva, tova, koeto si napravil ne stava :)
Procheti malko za istoriqta na tozi hotel, koi go e proektiral i taka natatuk, zashtoto (pone, koeto az znam) tozi hotel e chast ot surtzeto na sofia ot okolo 70 godini, ako e bil prez tzqloto vreme hotel.
Az naistina ne znam mnogo za nego, no, ako naistina shte pravish site-a za nego, nqma da te spasqt zaoblenite rubove i kilima za fon. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Съб Авг 20, 2005 2:00 am Заглавие: |
|
|
SPIT - Hotel Bulgaria - Пловдив
А и вече тоз дизайнец си свърши работата за която беше предназначен :) Сега си е време за мене да го доразчовъркам малко и да оправя някой неща ;)
zi - Орнаментите про снимката хич не са за там, но просто трябваше да сложа нещо за момента :) Ше се постарая да е в същия стил ;)
За текста... като иде в ляво и някак си разваля центрираното излъчване на целия сайт. Някак си в момента върви с менщто така подравнено.. иначе много се набива самото подравняване като е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Final update:
Смятам така да остане, уж няма да пипам повече нищо по него, ноо критиката и мненията са добре дошли де.
П.С. Специално благодарности на Дими.. той знае за какво ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 2:47 pm Заглавие: |
|
|
И защо реши, че му трябват райета? Орнаментите са доста наблъскани в останалите елементи. И мисля, че трябва да са малко по-фини. Фонът какво точно имитира? _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 3:50 pm Заглавие: |
|
|
TIFF написа: | тва центриране е само за некви арт-сайтове |
hm... twa pyk otkyde ti hrumna? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 3:53 pm Заглавие: |
|
|
a site-a ne e losh, no mislia che moze oste... :) a tezi nowite ornamenti pod i nad snimkata... ama hich ne sa dobre s abs. nisto ne mi se wryzwat na men |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2005 11:06 am Заглавие: |
|
|
S risk da povtorq nqkoi zashtoto ne prochetox vsichki mnenia zashtoto me domarzq ... No v obshti linii moeto mnenie e slednoto:
Znachi kato stil mi haresva, no mislq che ako maxnesh vatreshnite sianki i sqnkata na snimkata shte zapochne da dobiva mnogo po izchisten vid. Tam kadeto sa ezicite e mnogo sbito i ne mi haresva probvai go na dva reda ili neshto drugo, no moje i da zaprilicha kato maxnesh siankata.
Izobshto chovek praskal si gi tezi senki na vsichki elementi, badi malko po pesteliv v tiax :). Kato go gledam mai samo tova mi drazni okoto. Inache e priatno.
Uspex. _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2005 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Az napylno podkrepqm mnenieto na AngeloFF |
|