Graphilla.com :: Преглед на тема - ПАК ПРЕДСТАВЯНЕ ;)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПАК ПРЕДСТАВЯНЕ ;)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 11:47 pm    Заглавие: ПАК ПРЕДСТАВЯНЕ ;) Отговорете с цитат

Брех много представяния станаха нещо ...
тоя пат значи е за УЕБ ДИЗАЙН-а, поне ако не друго надявам се да получа интерестни мнения и полезни съвети ...

Представям ви сайта на фирма занимаваща се с търговия на художествени материали, материали за консервация и реставрация и т.н...и т.н... ФАРТТ ООД - http://www.fartt.com

ММММ Значи изработката на целия сайт е изцяло моя, има доста проблеми с кода ...сами виждате ... очаквам коментари за GUI-то, като изключим страницата за услуги която би прилягала повече на детективско бюро ... всичко е набързо направено поради малкото ми свободно време :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sharky

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 12:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

gotini headers. no malko ne e organiziran. poprincip az mislia che e nai dobre ako sichko suvpada po outlines na header-a. text-a ti izliza ot ramki.
no e gotin. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 12:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз май забравих да вметна че първоначалната идея беше ... експеримента и иновацията ... в каква степеен съм я осъществил е друг въпрос (различният стил на всяка страница, различните места на менютата и т.н)... значи таргет аудиторията са хората на изкуството, който не прекарват толкова време пред компютъра ... както и да е сайта не е довършен ... еи това ще са контактите .. тепърва ще търся време да мацам рацете и листа ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 10:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мен ми харесва посоката, в която е тръгнало, само да вметна, че за хора, които рядко ползват интернет, това местене на менюто ще ги обърка
готино е различните странички да са различни, но можеш да ги подведеш в една обща рамка, така че да е и user-friendly освен джиджано

магазинът можеш още да го направиш "твой" с всички хедъри на полетата, линковете, изобщо смени си му цветовата гама смело, работили сме с тоя темплейт и знам, че можеш да го разкостиш върло и да стане добре и да не се къса от сайта

good luck
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 6:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

welcome:)
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2005 6:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo priqtno, samo 4e e kofti racete da izska4at ot ni6toto. Tazi prelivka kam belia fon ne sedi.
Trqbva da se smeni zahvata na raceti taka 4e da se skrivat ot lista, a da se vijda samo kitkite.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ma4u4a

МнениеПуснато на: Съб Сеп 03, 2005 12:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az opredeleno ne sum 4oveka koito bi tribvalo da ti dava suveti za web dizain, ama 6te probvam dano da sum polezna
tia ruce po-dobre gi narisuvai struvami se (ot drugite predstavinia) 6te moje6:))))
stranicite- tova 4e sa razli4ni men ne me drazni ami me kefi mnogo,
samo neznam dali tezi sa 6riftovete (puk moje i pulni gluposti da pi6a)
ti si znae6
uspeh!:)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ico

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Сеп 03, 2005 11:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mislia che mesteneto na menuto i praveneto na vsiaka stranica v razlichen stil e nepodhodiashto reshenie. Na men saita ne mi haresva :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Sharky

МнениеПуснато на: Пон Сеп 05, 2005 4:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

men purvonachalnata idea po mi haresva. samo na linkovete font-a ako beshe po dobur, shteshe da e super.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети