Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chono

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 10:05 am Заглавие: WIP: sait za kamini |
|
|
Тва е едно малко сайтче на една фирма за камини. Чакам мнения и критики, а и малко помощ за шрифта на основния текст, че не съм много сигурен дали е добре така :)
http://design.alimex.biz/concordia/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 11:43 am Заглавие: |
|
|
Мисля се, че сайт за камини трябва да носи уют и топлота [че, то даже си е написано в хедъра].
Тази затвореност на елементите в момента не спомага да се почувства това. Имаш хубави снимки, които си сложил в рамка - много постно. Според мене това рамкиране не е подходящо за тази страница [реализирано по този начин].
Навигацията ти не смятам, че така е удачно разположениа, нито самите излизащи букви извън полетата.
От друга страна неприятно впечатление прави скролера, който го има на първа страница при все, че текста не е толкова далага и полето спокойно може да се разшири.
Да на говорим пък за Copyright надписа...
А с този Map за навигацията, но кодирането е друга тема... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 11:54 am Заглавие: |
|
|
Ne e dobre .. saglasqvam se s vsichko koeto sebastianz55 kaza :)
mnogo grubovato izpalnenie .. siankite ti sa pod vqkskva kritika ... i tazi Titleta koito izlizat taka ot ramkite izobshto ne mi haresvat.
Za skrolovete ti kazaha ...
Menuto sashto ne mi haresva ... neznam mai na novo da go pochnesh nqma da e losha ideq .. ili ako vremeto te pritiska pipni menuto, headara , SQNKITE, izobshto dosta sa neshtata
Uspex! _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 11:56 am Заглавие: |
|
|
въх. при мен текста излезна гигантски.
пуснал съм си някак експлорера на view - text size - largest.
върнах си го обратно, ама може да го заковеш с CSS.
Принципно е добра идея да даваш възможност на хората да си сменят големината на фонта, щом браузъра им го позволява и имат нужда. Но при теб, на страницата "продукти" текста излиза от полето си.
От продукти като продължиш нататък, може да помислиш за един бутон "назад". Геладам че в момента качваш разни неща там, появяват се разни неща. Та докато си на тая вълна, може да цъкнеш един :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 12:00 pm Заглавие: |
|
|
леле че сте лоши.
бтв, долната част ми се струва че ще спечели значително от един санс серифен шрифт. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 12:01 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: |
Имаш хубави снимки, които си сложил в рамка - много постно. Според мене това рамкиране не е подходящо за тази страница [реализирано по този начин]. |
Мда, ма дай неква идея как да е.... Въщност май се сещам един друг вариант, дано имам време да го направя.
Навигацията ти не смятам, че така е удачно разположениа, нито самите излизащи букви извън полетата. |
Къде има излизащи букви?
От друга страна неприятно впечатление прави скролера, който го има на първа страница при все, че текста не е толкова далага и полето спокойно може да се разшири.
|
Май тва точно и ще направя
Да на говорим пък за Copyright надписа...
|
Той 100% ще бъде сменен
А с този Map за навигацията, но кодирането е друга тема... |
Нямах време за друго :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 12:08 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | бтв, долната част ми се струва че ще спечели значително от един санс серифен шрифт. |
Уфф... нямам идея за тоя шрифт кво да правя. Иначе в ЦСС го оставих нарочно да може да се променя, щотот бях сложил в началото един много мъничък шрифт и на мен ми седеше добре, ама има хора, които не довиждат.
За продукти си прав - ся бърникам там, така че не гледайте много :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 12:09 pm Заглавие: |
|
|
chono написа: |
Имаш хубави снимки, които си сложил в рамка - много постно. Според мене това рамкиране не е подходящо за тази страница [реализирано по този начин]. |
Мда, ма дай неква идея как да е.... Въщност май се сещам един друг вариант, дано имам време да го направя. |
Това се очаква ти да го свършиш. Да видиш конкуренцията, която се е постарала с визията. Да си изградиш концепция. Моето предложение е да започнеш на бял фон. Така най-добре ще си видиш основните грешки сам, който допускаш в процеса на работа.
chono написа: |
Навигацията ти не смятам, че така е удачно разположениа, нито самите излизащи букви извън полетата. |
Къде има излизащи букви? |
За нас, Продукти, Контакти... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 12:11 pm Заглавие: |
|
|
аха, там за отделните страници. ОК |