Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DiDoNe

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 10:10 pm Заглавие: predstavqne za grafiki |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 11:29 am Заглавие: |
|
|
Opredeleno ima kakvo da se pipne o6te, no spored men ima potencial. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 11:21 pm Заглавие: |
|
|
spored men sushto... az sum za:):) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 12:36 am Заглавие: |
|
|
Приятни са рисунките!
Лицата страшно ми харесват! Но трябва още много рисуване и анатомия, защото на моменти стоят малко наивно! Но то това с времето ;)
Имат настреноие иначе ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
utopia
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 2:21 pm Заглавие: |
|
|
taka taka, mladite trqbva da se okurajavat :)
... i az sum ZA! _________________ trust: firm reliance on the integrity, ability, and character of another person
betrayal: the violation of trust; delivarence into the hands of an enemy
... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DiDoNe

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 12:29 am Заглавие: |
|
|
Първо да кажа едно мерси за коментарите и може би ще е добре да поясня, че това са скици които съм правила с маркери. Ето и една по-завършена работа
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 9:34 am Заглавие: |
|
|
Охо, това е далеч по-добре! Защо не пусна още отначало завършения вариант? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 10:03 am Заглавие: |
|
|
Много е добро! Харесва ми стилът ти!
Добре дошла ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 12:45 pm Заглавие: |
|
|
orehovka написа: | Охо, това е далеч по-добре! Защо не пусна още отначало завършения вариант? | Трябва да има градация ;)
Нали сега можем да очакваме и още завършени? Много е хубаво! :D (само дето с тази сянка и контур стои малко плоско, като изрязано от картон и сложено пред стена; не че го разваля!) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 12:58 pm Заглавие: |
|
|
pove4ko gledane, vkliu4itelno i na eroti4ni saitove, i pove4ko vnimanie kym anatomiqta - specialno kitkata i prystite
no ina4e kefqt _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 2:09 pm Заглавие: |
|
|
Това последното определено ми е фаворит. Цветовете са страхотни и има едно много слънчево настроение, кефи много :)
Добре дошла и от мен !!! _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DiDoNe

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 10:09 pm Заглавие: |
|
|
Още веднъж много мерси на всички, радвам се, че ви харесва последната девойка. Днес направих още една по-завършена, така че да я покажа и нея... :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 11:23 pm Заглавие: |
|
|
mmm,i poslednata e dobra,no e dosta nazad sprqmo predi6nata,az kazvam velkom za poslednite 2 x) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 3:39 pm Заглавие: |
|
|
;) che i purvite za skitzi sa si ok, vie moite skitzi ako gi vidite na kakvo prilichat, mene mi haresva na kude se dvijat neshtata, prosto sled oshte dve takiva kato poslednite mi se struva che i oshte po napred shte otidat, davai samo taka... _________________ chaos/logic/chaos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IsaK

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 6:57 pm Заглавие: |
|
|
Tam, kadeto u4a, na tezi im kazvat risunka s moliv. Grafika nari4at suvsem razli4ni tehniki (suxa igla, linograviura, ofort i t.n.). Tuk vi postvam dve moi suxi igli:)
No vse pak imeto niama zna4enie, ne se 4uvstaite zasegnati. Neshtata sa dobri!![/img][/list] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DiDoNe

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 8:09 pm Заглавие: |
|
|
Isak !!!!!?
В следствие на дългите ми уроци по перспектива, що годе си мисля, че съм добила представа, що е то графика. Но все пак мерси, макар да не мисля, че точно тук е мястото за такива разговори.
На останалите много мерси за съпорта, давам в същия дух. Ето още едно сладко африканче
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DiDoNe

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 8:32 pm Заглавие: |
|
|
Така и така стана дума за графика, да покажа няколко неща, които съм правила преди доста време ( 2-3 години ). Сори за лошото качество, но нямам чак толкова голям скенер :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 8:38 pm Заглавие: |
|
|
Работите ти стават все по-яки и съм напълно съгласен с Calader. Предполагам следващия ти пост ще е в "Графики"
Модерораторите ??!!
IsaK написа: | Tam, kadeto u4a, na tezi im kazvat risunka s moliv. Grafika nari4at suvsem razli4ni tehniki (suxa igla, linograviura, ofort i t.n.). Tuk vi postvam dve moi suxi igli:)
No vse pak imeto niama zna4enie, ne se 4uvstaite zasegnati. Neshtata sa dobri!![/img][/list] |
Пич ти къде учиш ?!!! Там където аз съм учил, на такива като тебе им викахме "арт персони" с комплекс и мания за поучаване на простолюдието, към което и аз спадам. Сори ама хич не разбрах за какво го каза това, но ако е за това да ни просветлиш всички, то мерси !!! Господ да те поживи _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 11:24 pm Заглавие: |
|
|
ARCH STUFF.... iako... spomeni razni...
;)) _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IsaK

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Пич ти къде учиш ?!!! Там където аз съм учил, на такива като тебе им викахме "арт персони" с комплекс и мания за поучаване на простолюдието, към което и аз спадам. Сори ама хич не разбрах за какво го каза това, но ако е за това да ни просветлиш всички, то мерси !!! Господ да те поживи |
ami u4a v dobria star SU.i 4estno da ti kaja, ne se imam za "Art Persona", a i misleh, 4e mqstoto, kudeto se obsujdat razli4nite vijdaniq za grafikata, e topikut "Predstavqne grafika". I ne e nujno taka da mi se nahvurliash, zashtoto ako pro4etesh poslednia red ot posta mi shte razberesh, 4e ne celia da pou4avam kogoto i da bilo!!A teb DidOne sum siguren 4e sa te prieli arhitektura s tezi bezupre4ni risunki:)
[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|