Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maskone

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 9:12 pm Заглавие: изложба |
|
|
мислили ли сте за изложба с графични творби ?...в смисъл че една камара художници и фотографи правят изложби, но аз не съм чувал в българия да има офлайн изложба на графични дизайнери. принтирани творби в рамки, подредени всичко както си му е реда, медии, тва онва...
какво мислите за идеята? _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 9:41 am Заглавие: |
|
|
къ-де
с чии пари?
с каква цел?
(иначе аз съм много навит да се излагам... смехът е здраве :))) ) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 10:51 am Заглавие: |
|
|
галерии колкото искаш
мисля че всеки може да си позволи да си принтне няколко работи и да ги сложи в рамка
с цел още един ред в CV-то най малко, повдигане на рейтинга на graphilla....с цел да се видим и да си направим купона :)
...примерно... _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 10:56 am Заглавие: |
|
|
Predi vreme edna mnoo dobra agencia napravi neshto podobno s tiahni NO REALIZATION beshe mnoo iako ideaata e super, moje da se napravi nekva organizacia _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 11:04 am Заглавие: :-) |
|
|
Тази добра агенция направи акция, като продаде, на символични цени, някои от нереализираните си идеи!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 11:44 am Заглавие: |
|
|
окей ще си го задам въпроса друго яче -
като започнахме да се набираме за събиране офлайн, се зададе въпроса защо в София защо не на друго място.... Понеже показването на принтнанти листи ангажира и присъствие - значи първо трябва да се видим - къ-де ко-га (отпуските свършиха)
и как да направиш нещо такова от едната любов към ексхибиционизма (вервайте ми, проверявах как се пише това чудо в речника :)))) ) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 1:32 pm Заглавие: |
|
|
ми защото в софия ще има смисъл....аз съм от пловдив принципно, и мога да ви кажа че ако стане тука, ефекта би бил нулев _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 2:15 pm Заглавие: |
|
|
RG pravsi akcia s cel prodajba ne mi se izpadashe v podrobnosti, no na teb nishto neti obegva :)), az sam fen da se hvan s nekva takava organizacia e s malko pomosht _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 8:18 pm Заглавие: |
|
|
ми нека да чуем баш-баш дайректорите на графила кво ше кажат....аре ве босове! _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|