Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bicubic
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 5:39 pm Заглавие: Представяне |
|
|
Ето няколко графики по темата демонични войни. Старал съм се да ги
представя в оригинален скан, без Фотошопа, не защото не мога, а за да се усети молива. По моему ако нямаш силни и оригинални типажи за никъде не си.( ВНИМАНИЕ ОТВАРЯ СЕ ДЪЛГО- 7 рисунки ):
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 5:46 pm Заглавие: |
|
|
Клиента така го искаше! :
И нещо, от което този форум отдавна има нужда: лого :
Имам още горе долу толкова от серията "Пандемониум", и една обложка на книга, и един сториборд. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 5:48 pm Заглавие: |
|
|
:))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 5:56 pm Заглавие: |
|
|
ужас и безумие ... тва за логото как не ни е хрумнало ... срааам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
[mighty]
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | И нещо, от което този форум отдавна има нужда: лого : |
хехе, моля те недей !
САМО НЕ ЛОГОТО... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 6:29 pm Заглавие: |
|
|
mene ako pitash, ranichko ti e! Trqbva da porasnesh oshte i na akyl i na maistorlyk. _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 6:36 pm Заглавие: |
|
|
Moliva se useshta, choveche:) Imash naistina hubav detail na mesta, obache ti trqbva oshte ujasno mnogo rabota. Neshtata sa ti izmisleni, lichi si che imash idei, no nqmash dostatuchno opit zasega che da gi realizirash kakto trqbva - zatva mnogo risuvane i praktika. Uspeh! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Maistorlyk aide, syglasen sym, ama na akyl ? Ti ne6to mnogo znae6 pi4,
ama ne si v 4as... Tova logoto si be6e prosto zaka4ka, dobronamerena 6ega, pyk i trqbva da priznae6, 4e si ima originalnost. (Edit:Dumata "Godzilla" e zapazena marka, ako ne znaete )
Vse to, iskam da 4uq nezloblivi, podpalteni s godini opit kritiki kym rabotite mi, za6toto te tyrpqt podobreniq, no az si zastavam zad tqh, a ne
da mi po4va6 tuka da se tupa6 po neokosmenata o6te gryd 4e imam dosta pove4e staj zad sebe si ot teb mom4ence. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Abe toq forum e nevyzmojen prosto trbe da si nekyv ne4ovek da vleze6.
Are dovijdane. Temata e prikliu4ena. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 9:50 pm Заглавие: |
|
|
Bicubic написа: | ................
Vse to, iskam da 4uq nezloblivi, podpalteni s godini opit kritiki kym rabotite mi, za6toto te tyrpqt podobreniq, no az si zastavam zad tqh, a ne
da mi po4va6 tuka da se tupa6 po neokosmenata o6te gryd 4e imam dosta pove4e staj zad sebe si ot teb mom4ence. |
ponqkoga e nevuzmojno chovek da podmine nqkoi neshta ... kolkoto i da se opitva .. i tochno poradi tazi prichina mi se shte da kaja slednoto ...
......... muhahahhahahahahahahah ..........
nadqvam se che vsichko tova e po skoro neskoposana shega.. zashtoto ako ne e.. prosto e za edno golqmo .... muhahahahahahhaah ..... GL ... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dna4fun

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 10:01 pm Заглавие: |
|
|
zdr moito mnenie ne teji tuka poneje ne sum sus prava nikade oba4e da si kaja mene adski mnogo mi haresvat tipajite ma mnoogo mnogo pipani sus jelanie misleni sa i tn su6to stila tfa da risuva6 sus edna liniq e super i na mesta se spravq6 super dobre ima malko naiv v ne6tata (vuv nai dobriq smisul) samo oba4e ot tuk natatak anatomiqta e vajna (ne e nai vajnata )no zadamoje da q krivi6 i prenebregva6 e dobre da q poznava6 kakto trqbva ako ne drugo kato gleda6 i risuva6 ot anatomii pone 4uvstvo za forma 6e popridobie6 koeto e mnogo vajno za da moje6 da risuva6 dobre s edna liniq posle pomisli za kompoziciqta dobre e da q ima6 6toto tvoite ne6ta nqosqt nasrtoenie koeto 6e se ose6ta o6te pove4e sus dobre izdurjana kompoziciq kefat me mnogo qponskite maiskite ostrovitqnski i tn elementi samo edno moga da te posuvetvam produljavai v su6tiq duh u4i se i mislq 4e o6te po dale4 6te stigne6 tfa be6e moito ne zaangajira6to nikoi mnenie uspeh :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Сеп 12, 2005 10:09 pm Заглавие: |
|
|
tuka bih citiral boteff 4istosyrde4no..."muahahahahhahaa"
kifi 5...bate....kakvo nastroeniq, kakvi naivi v dobriq smisyl, kakva kompoziciq? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|