Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
orehovka

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 11:45 am Заглавие: Само показвам |
|
|
Това е проект за печат на една фондация. Вътре са универсисетски преподаватели, които смятат да се занимават с урбанистични изследвания. Ще ми е важно да чуя мнения, така че благодаря предварително за всеки коментар:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 12:03 pm Заглавие: |
|
|
защо си решил че печата трябва да е кръгъл... мисля че правоъгълен ще даде много повече свобода да експериментираш (логично и до по-добър краен резултат) според мен... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 12:08 pm Заглавие: |
|
|
предвид технологията на правене на печати и изобщо намастиляването и подпечатването... - забрави за серифите на толкова дребен текст и за преминаването от черно в бяло
дори се съмнявам, че тия покривчета са достатъчно дебели за да не изчезнат
в тоя смисъл можеш да стилизираш повече града, да избереш по-четлив шрифт и да оправиш контурите на химикалката, както и острието, че сега прилича на острие на копие на 2000 години
а ако можеш да не изкривяваш текста по кривата ще е по-добре _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TEASdesign
|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Като цяло ми харесва проектчето, но Мим е права - ще имаш проблем с реализацията - много неща ще се запушат при изработката на печата. Потърси друго решение на пресичането на надписа с писалката.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 2:08 pm Заглавие: |
|
|
два печата - един с къщички и един с надпис, свързани последователно... |
|