Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gb

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 5:02 pm Заглавие: borbata |
|
|
ta zna4i kazvaite koi 6e u4astva ,predlagam temata da e svoboden concept bez fon ,po vazmojnost s nqkav proces,da ne e ne6to staro x)ako imate idei kazvaite az ne se se6tam,za sega sme az i Kliment. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hton

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм за свободна тема. Може допълнително да се уточнят някакви правила, които да се спазват ( ако се измислят такива ). Бих участвал и по-тема ако се предложи нещо интересно:) Дано да има повече желаещи! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 5:29 pm Заглавие: |
|
|
айде и некъдърниците ще се включат;)
бройте ме и мен така да се каже |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 6:12 pm Заглавие: |
|
|
ok,zna4i moje da se napravi tema samo za kartinkite,ako ne ni se skarat 4e capame foruma,pravila i idei predlagam da se uto4nqvat do:Сеп 17. 8 pm,koeto 6te se vodi i na4alo da kajem v srok ot 4 dni do 21 ,za sega temata ostva svobodna, kato edinstvenoto ograni4enie e character concept s
materiali po izbor razbirase,uslovieto e da se predstavi skica-raboten variant(cvqt ili kakto si re6ite)-zavar6ena kartinka.naistina ako na nqkoi mu hrumne tema moje da stane po interesno ,ne6to koeto da ne ograni4ava kato stil. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 7:17 pm Заглавие: |
|
|
interesna tema! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 8:29 pm Заглавие: |
|
|
tema trqbva da ima, za da sa sravnimi neshtata .. naistina interesno :)
abe nqma li nqkoi da izmisli neshto - geroi ot/za kniga, igra, film... imashe tuka edni mom4eta ot Black sea studios - mi da kajat nqkoq tema - ehooooooo aide de - pusnete edin character, deto vi trqbva :) moje i rabota da se svyrshi :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Сеп 16, 2005 11:22 pm Заглавие: |
|
|
Ei, Kekin - rabotata se pla6ta! :):):) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hton

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:04 am Заглавие: |
|
|
Аз предлагам темата да е Алегория. Мисля че е много благодатна във всяко отношение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:06 am Заглавие: |
|
|
i az iskam da sa vkliu4a samo edin vupros -
K'VO da fak E ALEGORIQ??? _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 1:06 am Заглавие: |
|
|
alegoriq-t'va da ne e svurzano s ale garza??? _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 12:13 pm Заглавие: |
|
|
mislq 4e temata,trqbva da e po difinirana,kakto kaza kekata za da ima naistina sravnenie .ok , killer ,4ista4(da zvu4i malko tapo) ,predlagam da nqma podrobno opisanie ,vseki moje da si go pre4upi prez sobstvena prizma,taka ot edna strana temata pak e svobodna ,no i se postavq uslovie,ako ste naviti ,pi6ete.ne me karaite da mislq pove4e x) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 12:36 pm Заглавие: |
|
|
още вчера щях да ви предложа ELEMINATOR... виждам че ГБ е уцелил идеята ми :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hton

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 12:47 pm Заглавие: |
|
|
Ами давайте да решаваме нещо в крайна сметка и да започваме. Няма какво толкова да мислим. gb ако имаш нещо конкретно предвид направо предлагай и старт:) Аз вече си направих някаква груба скица и ми е интересно дали ще мога да я използвам когато се реши нещо конкретно. Давайте че няма време!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 2:03 pm Заглавие: |
|
|
ok,da zapo4vame togava,temata e ubiec,4ista4,eleminator x),puskam nova tema za kartinkite kraqt e na 25,vseki da nameri dostatu4no vreme da spretne ne6ti4ko |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|