Предишната тема :: Следващата тема |
1 или 2 |
1 |
|
14% |
[ 4 ] |
2 |
|
22% |
[ 6 ] |
никое |
|
62% |
[ 17 ] |
|
Общо гласове : 27 |
|
Автор |
Съобщение |
dreado
|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 3:19 pm Заглавие: give your vote |
|
|
здрасти,
правих този проект за едни приятели, ама единия реши, че развитието на лейаута било "голо" и "неестетично" та затова вече няма да се занимавам с въпросната глупост... изнерви ме факта, че приятели не се доверяват на уменията ми и тъй като всичко е за спорта реших по-добре да не навлизаме в кавгата.
та исках да се добера до воута ви за да преценим заедно прав ли съм бил или трябва да се извинявам. според мен версия 2 е много по-логически развита и стилизирана и тн ама тва е сигурно щото не разбирам
вие кво мислите, едно или две ?
къде бяхме-верия 1
къде стигнахме-версия 2
разбира се имаже още много междинни разработки, пък и въпросните картинки не са окончателни ама свърши се тая.. хаха |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 3:20 pm Заглавие: |
|
|
ако му се занимава на някой от модераторите да направи темата на анкета ще съм благодарен, не за друго еми не успях аз да се справя със задачата. ако не здраве да е |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 3:32 pm Заглавие: |
|
|
Не е защото "неразбираш"! Знам, какво можеш и какво правиш за това и го казвам! Приеми го като клиент наблъскай текстури и нека да ти се радва..вариант 2: Заебаваш всичко както си и направил..
А до самия дизайн: Аз неразбрах за, какво става дума от него, грубите изрязвания са идеини, но тука май неса се получили.
Айде весели празници майна [[= толкоз от мен и без тва имам температура [= |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deepart

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Мое лично мнение е, че нестава ясно какво представя този сайт. Когато прочетох името( логото ), очаквах да видя сайт на фирма за озвучаване, но явно не е. Проблема не е в това, че е постен дизайн-а, а че не е обрисувана правилно идеята. Вкарай елементи който да дават представа за какво иде реч.
Успех!
P.S. ........ако ще се занимаваш въобще да го завършиш. ;) _________________ Creative blah |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 4:33 pm Заглавие: |
|
|
Значии... Дредо, не знам защо си направил 2-рата версия точно по този начин, но за мен нито едната не става. Ясно, че е в процес на разработка, но разликата м-ду двете е минимална за мен. Не е изчистена втората, защото стилово наблъскваш различни елементи. Ако ще е хартийки накъсани, направи го навсякъде. 2-ра версия предлага 4 различни оформления, които събрани заедно дават някаква ужасна картина :) Навигацията не е като хората. Определено не е изчистено. Но първата е още по-размината :)
Сори, че само критика давам... ама така виждам нещата. И най-кофти нещото е типото.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Мое лично мнение е, че нестава ясно какво представя този сайт. Когато прочетох името( логото ), очаквах да видя сайт на фирма за озвучаване, но явно не е. |
в случая няма нужда да оправдавам това очакване, целите са други, но мерси за коментара...
като цяло мисля, че на повечето от вас не ви харесва защото сте свикнали с темплейт монстър "стила", а на мен той ми е наприеятен отвсякъде(по скоро факта, че се злоупотребява с него) и се опитвам да направя нещо по характерно.
фпринт съгласен съм с теб приятелю, че има стилово разминаване, и по точно стила на полетата с информацията не пасва на цялостния стил, поне не съвсем -така го виждам аз и ще поработя по въпроса. добре беше че го отбеляза ама чак "ужасна" картина...
особено интересно ми е да чуя за типографията... сигурно тайтълс на информационните полета не ти пасват? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 11:28 pm Заглавие: |
|
|
:) Всеизвестно е, че не съм специалист по типографията. Но това, което ме дразни, е малкото междуредие, булетите (трябва да са перфорации ли? ) и наистина заглавията - бягат ми. Като цяло - четимостта ми е понижена :) Нека да кажат някои от по-кадърните мнение :) И аз съм на мнение, че един изчистен стил е приятен, но при теб не е толкова изчистено :) Можеш още ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Чет Сеп 29, 2005 11:56 pm Заглавие: |
|
|
Наново пич... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 1:13 pm Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | :) Всеизвестно е, че не съм специалист по типографията. Но това, което ме дразни, е малкото междуредие, булетите (трябва да са перфорации ли? ) и наистина заглавията - бягат ми. Като цяло - четимостта ми е понижена :) Нека да кажат някои от по-кадърните мнение :) И аз съм на мнение, че един изчистен стил е приятен, но при теб не е толкова изчистено :) Можеш още ;) |
Мисля си, че прекалено много фонтове стават и в двата варианта. Особено пък със заигравките им. Ръкописните шрифтове май хич не им е мястото там. Иначе е приятно като идея, ама ...
Банера и навигацията на V1 ми харесва, обаче отдолу тялото нещо не ми се връзва
Успех _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|