Graphilla.com :: Преглед на тема - [Recent Logo Contests] Институт за изкуствознание + БТБ

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

[Recent Logo Contests] Институт за изкуствознание + БТБ

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TIFF

МнениеПуснато на: Сря Окт 19, 2005 10:13 pm    Заглавие: [Recent Logo Contests] Институт за изкуствознание + БТБ Отговорете с цитат

И двата конкурса бяха обявени в Грпхлла. Преполагам, че някои от пишещите тук са участвали. Пред вид наближаващите* резултати предлагам тук да постнем предложенията си.

Цитат:
БТБ ООД се извинява за забавянето на обявяване на резултатите от конкурса за изработка на лого на фирмата.

Тъй като нито един от предложените варианти не беше избран за официално лого на дружеството, фирмата преминава към конкурс за избор на дизайнер – определяне на изпълнител, който ще разработи два или три варианта на лого, като ще има възможност да се направят промени върху варианта, който бъде харесан най-много. По този начин ще е възможно чрез комуникация с дизайнера по-ясно и точно да бъдат описани изискванията към фирмения знак. В тази връзка ще бъдат изпратени покани към дизайнери за представяне на портфолио от техни разработки. Благодарим на всички дизайнери, които участваха в конкурса за отделеното време и усилия и за професионално изработените предложения.

- Моето ентри може би ще покажа по-късно (очевидно е от неизбраните предложени варианти)

Цитат:
Vaseto predlogenie za logo na Instituta o ozeneno i opredelno da poluchi edna ot poostritelnite nagradi.

- Кхм. При липсите на добри новини и това е добра новина:

*Очаквам рано или късно да видя** победител.

**Един проект леко ми се забави и съм 'он холд'. Май страдам от някаква форма на мазохизъм, след като вместо да се зарадвам на почивката и се отдам на бира и футбол вися пред РС-то и пиша това
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 12:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kолкото и да ми е трудно да призная, може би решението да изберат дизайнер с който да комуникират е най-добро, но малко в повече взе да ми идва всеки лого-конкурс да има един и същи всеизвестен изход!

В този конкурс (за моя радост) отново не мога да се похваля с участие.

коментара към показаното лого, поне за мен графичният елемент е коренно различен от съпътстващата го типография!
Гарван

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 1:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще бъда гаден и към себе си, и ще покажа и аз кво изпръцках за временцето, което отделих:

Първо, нещото, което изпратих, в крайна сметка:

На всичкото отгоре има правописна грешка в слоганчето, оправданието ми е, че не разбирам грам немски.

И тука нещото, дето не го изпратих.
графичната част - имах некаква идея, но когато ми изтече времето, бех стигнал дотука, и реших да не се излагам.

Тифф - и на мен изпратиха подобен имейл, с молбата да приложа портфолио, вече за конкурса за дизайнер.

Немам отговор към днешна дата. Големо мислене пада.

Относно постнатото лого: Напълно съгласен с Имплант.
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 9:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

нямах много време да работя и като дойде крайния срок изпратих каквото се получи

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
TIFF

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 9:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гарван написа:
На всичкото отгоре има правописна грешка в слоганчето, оправданието ми е, че не разбирам грам немски.

Относно постнатото лого: Напълно съгласен с Имплант.

гарване, в слогана und е единствената правилно написана дума ;)

за типо, уви, не мога да твърдя, че съм спец, ама хич, и ще си мълча засрамено. (а пък си го харсвам тва лого, де'а, к'во сега)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 10:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А а защо в логото на института английския тикст е отгоре??? доколкото знам техните контакти с англоговорящи държави са почти никакви. Графичния елементг също няма много общо с дейноста на института щото те са главно медиевисти

Абсолютно не ме радва логото.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 10:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

PERO: heh e chak puk "glavno mediavisti" :) az sym v sekciq "novo bulgarsko izkustvo" taka che ne to tui to sys mediavizama i instituta i arta :). a inache za logoto - i na men grafichniq element nishto ne mi navqva, moje bi bie na stilizirano pero ot daleche, no ....chestno kazano ne me grabva. a i tazi asociaciq s peroto po skoro na instituta po literatura otiva.
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 10:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

всъщност имам предвид, че логото ще стои много по-стилно, по-на място и по-добре ако е в стили на логото на ICON например

http://www.iconmovies.net/

все пак с античното и срендовековно изкуство сме най-известни и от това може да има дивиденти института!
Върнете се в началото
TIFF

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 10:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

перо!, не исках да флудя темата, защото тя не е посветена на моето лого само, но... :(

както сам си забелязал "знакът трябва да олицетворява основните дейности на ИИ – изкуствоведския анализ в най-широк смисъл, документиране, описване и съхранение на произведения на изкуството и фолклора и т.н." никъде не е спомената медиевистиката.

а с графичния елемент съм се опитал да отразя точно това (писалка) документиране, (четка) изобразително изкуство, ключ (музика).

преставил съм само един от 4-те варианта за изписване, който съм пратил. спокойно, има и само на български.
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 11:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

това са проектите на YANYAN:

yanyan

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря, implant :)))
Върнете се в началото
Гарван

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Симпли, кво съвпадение ;-)))
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 12:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гарван написа:
Симпли, кво съвпадение ;-)))

и на мен ми направи впечатление :-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2005 2:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1-вия вариант на YANYAN е много добър...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети