Graphilla.com :: Преглед на тема - Издънки aftermaths

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Издънки aftermaths

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Съб Сеп 24, 2005 1:28 pm    Заглавие: Издънки aftermaths Отговорете с цитат

Ок, вие сте хора на изкуството. :)
И като комерсялни артисти, всички знаете колко изключително важна е презентацията на работата ви пред клиента. В същото време, знаете с колко много ... "опасни за чистотата" материяли се работи. От мастила до кетчупа в обяда ви...
Как действате когато се случайно точно преди да се видите очи в очи с клиента, се капнете с нещо по ризата?
Какво правите като сте довършвали проекта цяла нощ и на сутринта клиента пристига. Всичко е на 6, обаче по една случайност не забелязвате че имате мастило по ръката с която туко що си пипнахте челото...?
Точно преди да предадете лого проект, решавате да го "почисисте малко"... и се оказва че това което сте гепили не е хлебна гума, а някаква друга мазна лепкава гад... която вече е И на проекта ви...
...
По-друг сценарии:
Отиваме на trade show.
"Ама официално ли е, с костюми?"
"Не бе, просто хора от банша, нищо специално. Ела с нормални дрехи"
За мен, една оранжева спортна риза и (за лятото) бермуди, са 'нормални дрехи'.
Да, да.
Отиваме ...
"... oh shit....! Всики са с костюми!!!" (В последствие: Един от пристващите беше бившия министър на икономиката на Канада)
...
И какво бихте направили вие сега? Ще ви се наложи да говорите пред костюмите, на сцена, за поне 5мин... И да ги обедите колко сте сериозен и точен... ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maskone

Местожителство: майна таун

МнениеПуснато на: Съб Сеп 24, 2005 1:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ъъъ, баси ташака, пращаш някой да говори вместо тебе и тва е
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Съб Сеп 24, 2005 7:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Неприятно... оправдаваш нещо от рода на това... че ти се е развалила колата и си я ремонтирал сам :)
Върнете се в началото
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Нед Сеп 25, 2005 6:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе изход винаги има! Все нещо може да се измисли и да се обърне на хумор. Успееш ли да се пошегуваш със себе си, когато си се издънил, така че да накараш хората да те погледнат от готината ти страна си спечелил половината битка + добри спомени за теб, така че без гипс и с чувство за хумор! останалото... то си зависи от човека! Ако е сериозен и точен ще изглежда сериозен и точен...
Проста психология
Дими

МнениеПуснато на: Нед Сеп 25, 2005 9:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)
Моята стратегия е да балансирам държание vs външен вид. Ако смятам че съм се изтупал прекалено сериозно, се държа по-приятелски отколкото стерилно-професионално. и обратното.
А в екстремните last second ситуаци гледам с думи/държание да докажа че съм сериозен, като в последствие деликатно отбия разговора към по-приятелкса насока. Тогава вмятвам "..тц.. как съм се мацнал :)"
...
Лошото обаче е че не мога да бъда сигурен до колко действа. Не върви да питам някой клиент "А вие като ме видяхте с мацната риза, какво си помислихте?" :)
Мога единствено да се надявам, че пак ще ги видя/чуя :)
Другото лошо е, че специално такива ситуации са много изморяващи за мозъчната ми дейност :( След една подобна случка съм на парцал цял ден...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети