Graphilla.com :: Преглед на тема - Лексиконите

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лексиконите

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 12:54 am    Заглавие: Лексиконите Отговорете с цитат

Имам заръка да направя корици за лексикони.
Това не са окончателните корици, защото ги искат по-шарени и с повече елементчета, които... не да концентрират погледа, а да го разконцентрират.
Та - това е за тийнейджарки:

А тази е за по-малки момиченца:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mort1eg

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 10:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Omg! mnoo dobri...ochevidno napredvash s vseki sledvasht proekt i dorazvivash sobstveniq si stil...tova e mnogo hubavo :) Vtorata kartinka prosto e perfektna!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
NOX

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 11:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

moje bi edinstveno na vtorata spiralata da q pomislish o6te malko...toq sin kontur tuk-tam na men mi sedi kato defect...
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo mi haresvat... to za tebe tva si e po princip de :)..... samo che sa mi ednakuv tipaj nezavisimo ot proporciite...licata sa ednakvi...moje da probvash drug tipaj...(samo predlagam) inahce estestveno sa super:)...kefi me kak gi pravish vse edno sa s cvetni molivi
wicky

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси!
NOX - ми тя втората картинка искат да е на розов фон... така че почти няма да се вижда контура.
bigworm - щях да пробвам нови типажи, но много харесаха девойките от едни тетрадки, които бях правила и си поръчаха да са пак такива :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 2:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

normalno....vupreki che qvno sa naqsno s vuzmojnostite ti i mojeshe da ti dadat svoboda za neshto drugo,koeto bez sumnenie shte e dobro
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 2:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo svejo i priqtno,... edinstvenoto koeto mi se struva malko ne na mqsto e dryglivata kotka na pyrvata snimka ;) osven ako e ku4e ;)))
kakvo imam vpredvid - predpolaga se 4e decata, koito shte si kupuvat leksikona shte se idenvtificirat s glavnite geroi po koricite, syotvetno i vyv vtorostepennite :)) geroi shte vijdat sobstvenite si lubimci... ami mislq 4e v tozi smisyl po-dobre bi bil edin dovolen/nagyl debeli4yk kotak/pes... s 4aroven pogled na prelystitel... tazi kotka malko neopredelena mi se vijda kato harakter...

i na vtorata nadpisa leksikon malko nanikyde... pomisli go pak, ne mislq 4e trqbva da se stremish da se pridyrjash kym kryga i za nadpisa ...

vse pak sa mnogo hubavi neshtata ! ;) pokaji oshte, daje i da ne sa finalizirani :)
wicky

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 5:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кека - точно като собствениците на издателството звучиш ! И те твърдят, че момиченцата се индетифицирали с "главните герои"! Не знам до колко е вярно (аз поне от малка харесвах разни чудовища и вещици, но не съм се индетифицирала с тях:))
А за котката - ми надявах се да е изтънчена котка - тип фръцла:) Но май не се е получило много:)
Ето до къде ме докараха корекциите, които ме накараха да направя - пълен кич, но какво да се прави...

ще се опитам да ги убедя за този вариянт:

но те повече ще харесат този:

това е гръбчето на лексикона:
Върнете се в началото
ndesign

Местожителство: DE

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

котетата са уникално яки!!!
(а аз принципно мрязя котките)

Браво
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Сеп 11, 2005 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз имам забележки към ползваните шрифтове, мисля че нещо авторско ще е много по убедително и добро.
wicky

МнениеПуснато на: Вто Сеп 13, 2005 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ndesign - мерси ! (значи определно котката е по-различна щом ти се харесва... може би не е много котешка:))
implant - много ми се иска да си използвам собственоръчно написан шрифт, но пиша ... ужасно:) иначе и комиксите щях да си пиша на ръка!
Върнете се в началото
Hof

Местожителство: с.Скрът

МнениеПуснато на: Вто Сеп 13, 2005 7:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Отностно шрифтовете съм много съгласен...Май това е единственния проблем, иначе са страхотни :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Сеп 13, 2005 7:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky, може точно този твой "грознопис" (според теб) да се окаже печеливша карта... try... :)
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Сря Сеп 14, 2005 12:05 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

"mnogo me kefi!" moje bi ne e nai-smisleniq tip postove, zatova gi izbqgvam, ama tozi put nqma da se sdurja:)
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Сеп 18, 2005 8:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Wicky purviq variqnt nai mi haresva, po natataka v razvitieto mu mislq 4e si go pretrupala. Tipazite mi haresvat mnogo no 6rifta. Drugite sa mnogo pravi NARISUVAI si go sama, taka cqlata rabota se nakusva, prekaleno e raven i ne pasva kum ostanaloto. I spored men kolkoto e po kriv tolkova 6te e po dobre.))
wicky

МнениеПуснато на: Пет Сеп 23, 2005 2:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Izvinete za latinicata, no sym na drug komp...
Za shriftovete ste pravi, no ne uspqh da gi narisuvam. Sledvashtia pyt ;)
Viktor M. - i az mislia che pyrvia variant e nai-dobyr, no te mi pory4aha ostanalite (iskaha da e pretrupano) i daje mai shte slojat oshte po-iarki cvetove. Tova se haresvalo:) Vse pak komersa si e komers:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети