Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 12:54 am Заглавие: Лексиконите |
|
|
Имам заръка да направя корици за лексикони.
Това не са окончателните корици, защото ги искат по-шарени и с повече елементчета, които... не да концентрират погледа, а да го разконцентрират.
Та - това е за тийнейджарки:
А тази е за по-малки момиченца:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 10:01 am Заглавие: |
|
|
Omg! mnoo dobri...ochevidno napredvash s vseki sledvasht proekt i dorazvivash sobstveniq si stil...tova e mnogo hubavo :) Vtorata kartinka prosto e perfektna! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 11:14 am Заглавие: |
|
|
moje bi edinstveno na vtorata spiralata da q pomislish o6te malko...toq sin kontur tuk-tam na men mi sedi kato defect... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 2:08 pm Заглавие: |
|
|
mnogo mi haresvat... to za tebe tva si e po princip de :)..... samo che sa mi ednakuv tipaj nezavisimo ot proporciite...licata sa ednakvi...moje da probvash drug tipaj...(samo predlagam) inahce estestveno sa super:)...kefi me kak gi pravish vse edno sa s cvetni molivi _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Мерси!
NOX - ми тя втората картинка искат да е на розов фон... така че почти няма да се вижда контура.
bigworm - щях да пробвам нови типажи, но много харесаха девойките от едни тетрадки, които бях правила и си поръчаха да са пак такива :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 2:43 pm Заглавие: |
|
|
normalno....vupreki che qvno sa naqsno s vuzmojnostite ti i mojeshe da ti dadat svoboda za neshto drugo,koeto bez sumnenie shte e dobro _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 2:50 pm Заглавие: |
|
|
mnogo svejo i priqtno,... edinstvenoto koeto mi se struva malko ne na mqsto e dryglivata kotka na pyrvata snimka ;) osven ako e ku4e ;)))
kakvo imam vpredvid - predpolaga se 4e decata, koito shte si kupuvat leksikona shte se idenvtificirat s glavnite geroi po koricite, syotvetno i vyv vtorostepennite :)) geroi shte vijdat sobstvenite si lubimci... ami mislq 4e v tozi smisyl po-dobre bi bil edin dovolen/nagyl debeli4yk kotak/pes... s 4aroven pogled na prelystitel... tazi kotka malko neopredelena mi se vijda kato harakter...
i na vtorata nadpisa leksikon malko nanikyde... pomisli go pak, ne mislq 4e trqbva da se stremish da se pridyrjash kym kryga i za nadpisa ...
vse pak sa mnogo hubavi neshtata ! ;) pokaji oshte, daje i da ne sa finalizirani :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 5:22 pm Заглавие: |
|
|
Кека - точно като собствениците на издателството звучиш ! И те твърдят, че момиченцата се индетифицирали с "главните герои"! Не знам до колко е вярно (аз поне от малка харесвах разни чудовища и вещици, но не съм се индетифицирала с тях:))
А за котката - ми надявах се да е изтънчена котка - тип фръцла:) Но май не се е получило много:)
Ето до къде ме докараха корекциите, които ме накараха да направя - пълен кич, но какво да се прави...
ще се опитам да ги убедя за този вариянт:
но те повече ще харесат този:
това е гръбчето на лексикона:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 5:48 pm Заглавие: |
|
|
котетата са уникално яки!!!
(а аз принципно мрязя котките)
Браво _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Сеп 11, 2005 11:04 pm Заглавие: |
|
|
аз имам забележки към ползваните шрифтове, мисля че нещо авторско ще е много по убедително и добро. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 5:12 pm Заглавие: |
|
|
ndesign - мерси ! (значи определно котката е по-различна щом ти се харесва... може би не е много котешка:))
implant - много ми се иска да си използвам собственоръчно написан шрифт, но пиша ... ужасно:) иначе и комиксите щях да си пиша на ръка! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 7:05 pm Заглавие: |
|
|
Отностно шрифтовете съм много съгласен...Май това е единственния проблем, иначе са страхотни :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Сеп 13, 2005 7:21 pm Заглавие: |
|
|
wicky, може точно този твой "грознопис" (според теб) да се окаже печеливша карта... try... :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 12:05 pm Заглавие: :) |
|
|
"mnogo me kefi!" moje bi ne e nai-smisleniq tip postove, zatova gi izbqgvam, ama tozi put nqma da se sdurja:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Wicky purviq variqnt nai mi haresva, po natataka v razvitieto mu mislq 4e si go pretrupala. Tipazite mi haresvat mnogo no 6rifta. Drugite sa mnogo pravi NARISUVAI si go sama, taka cqlata rabota se nakusva, prekaleno e raven i ne pasva kum ostanaloto. I spored men kolkoto e po kriv tolkova 6te e po dobre.)) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Сеп 23, 2005 2:59 pm Заглавие: |
|
|
Izvinete za latinicata, no sym na drug komp...
Za shriftovete ste pravi, no ne uspqh da gi narisuvam. Sledvashtia pyt ;)
Viktor M. - i az mislia che pyrvia variant e nai-dobyr, no te mi pory4aha ostanalite (iskaha da e pretrupano) i daje mai shte slojat oshte po-iarki cvetove. Tova se haresvalo:) Vse pak komersa si e komers:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|