Graphilla.com :: Преглед на тема - Здравейте, казвам се Стоян Даскалов (soxy)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте, казвам се Стоян Даскалов (soxy)
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
soxy

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 12:59 am    Заглавие: Здравейте, казвам се Стоян Даскалов (soxy) Отговорете с цитат

Здравейте,
казвам се Стоян Даскалов (soxy) и между другото това е 2рото ми представяне тук,но поради причината че 1вото беше много отдавна надявам се няма да има проблеми да го направя наново. Значи на 17 години съм (88 съм роден) и живея в град Благоевград. Занимавам се с дизайн от 5 години като през това време съм се опитал да се специализирам в графичния и уеб дизайна и флаша. Имах период, в който бях запален по уеб програмирането - php и myql, но за моя радост той отмина като ми остави само основни знания, за които разбриа се не съжалявам.

Последната ми работа(по която все още работя е сайт на поп-фолк дискотека - http://stoyandaskalov.com/u2/ .Изобщо не е сред любимите ми, но не смятам да я крия :).Портфолиото ми можете да видите на личната ми страница - http://www.StoyanDaskalov.com/ ,но понеже тя не е завършена на 100% (забравих да кажа, че само EN версията работи) бих искал да ви покажа някои неща направо тук. Понеже е "представяне" и един вид "първи впечатления" ще ви покажа най-добрите ми работи според мен, а при проявен ваш интерес ще можете да видите други мои работи на гореспоменатия адрес :) ( забравих да кажа и за акаунта ми в deviant-a - http://www.soxyy.deviantart.com/ )

-------------------------------------------
Значи това е снимка на сегашния ми сайт ( www.stoyandaskalov.com/en ). Ето и няколко от "неуспешните" варианти за същия сайт :

Последният вариант има и флаш версия на http://stoyandaskalov.com/flash/ .
Преди година имаше идея за портал Pixel Innovation . com, за който нямам много голямо желание да ви обесня за какво става въпрос. Но ето 2 дизайна за него:
[img]http://stoyandaskalov.com/trash/index/jpg[/img]
другият дизайн можете да видите на http://pixelinnovation.red-code.net/alpha/ (предупреждавам ви, че е много тежъл и няма никакъв код :P )
Отново преди 1 година ми беше възложен сайта на училището в което уча. След като го направих участвах с него на 2 олимпиади - националната ИТ олимпиада (7мо място) и iclass(1во място с награда лаптоп) .Сайта може да го видите онлайн на адрес http://pmg-bg.desi9n.org/, но понеже след олимпиадите бяха правени опити за актуализация не само на информацията от някои некомпетентни "личности" е възможно разместване на текстовете и изображенията(особено ако го гледате под IE). Ако сте с рез 1024 на 768 под Fire Fox няма да имате абсолютно никакви проблеми
------------------------------------------
Ето тук някои други бивши WIP-ове, който са си останали с P-то :)

------------------------------------------

Толкова със саитовете. Показах ви както нови така и стари мои работи, надявам се да са ви харесали. Сега ще ви покажа някои 'заигравки" със шопа - манипулации, графики и т.н.

-----------------------------------------

Критики по работата ми и по мен като дизайнер са добре дошли и много ще се радвам да ги чета и също така ще се радвам да бъда приет във вашето "общество" :)
soxy

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 8:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

уоу, хора плаша се и ще се депресирам бре, дайте един коментар поне.Над 100 преглеждания и никой не се спря поне за адет да ми напише нещо :). Отдели ми 45мин да напиша темата,на вас ви е 1 мин да отговорите :).Не че си прося внимание, но...все пак :(
Divaise

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi az ne sam specialno profi v takuv tip dizain no za da te uvaja shte dam mnenie , ima nqkoj raboti koito ne sa loshi :) samo tva s chernite i beli raeta mi se stori che neshto monitora mi se sbugi v purviq moment :) uspex batka i da bachkash mnogo i da chetesh samo tka stava :P
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 10:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не мога да дам конструктивна критика в тези области, но това не пречи да изразя възхитата си от усещането ти за цвят и линия. Имаш странно виждане за нещата и смятам че ще го развиеш успешно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 10:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

просто още работа...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
soxy

МнениеПуснато на: Пон Сеп 26, 2005 11:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

разбира се, тва за работата се знае :). Правя всичко по силите ми, знам че работата учи, но напоследък се убеждавам в същото и за мнинията, критиките и съветите :)
soxy

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 12:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

видях,че имам правописна грешка в адреса на един от шотовете пък на тоя форум не мога да намеря бутон редактирай :(
raf

Местожителство: BULAGRIA

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 2:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Deistavi!Imach dobri popadenia:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
soxy

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 3:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси :).А кой трябва да ми даде окончателен отговор зали ставам за спец. форума по уеб дизайн ?
soxy

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 4:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

.............................................................

LH
Sami

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 4:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Последното голямо попадение. Сам ли го измисли?!?!?! ^^
Чакам сума ти време да се зареди една страница и накрая чета глупости.
soxy

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"чета глупости" ? Кое са глупости?

Ако говориш за логото - изпълнението е мое,а идеята да има мрежа е на Дими.
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Една забележка, не по темата, но все пак :-)

"Imagination is more important than knowledge"
Дими

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 10:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще помоля сокси да махне логото... и да не стават грешки за вбъдеще.

ахъм.
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 11:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az shte go mahna... i preporachvam v badeshte da se vnimava i s klishiranite formi i formati da ne se stiga do ....
soxy

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 11:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей тука едно WIP-че което направих днес.

Извинявам се на Дими,аз съм виновен и не съобразих че разрешението ми беше само за BGdev - виновен :)

Бих искал също така някой да ми отговори дали съм приет или не - и 'не' е отговор, но ако е така поне трябва да има някой да ми го каже,нали така :).
RG®

МнениеПуснато на: Вто Сеп 27, 2005 11:56 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

Сега...

Не ми се връща да чета едни работи, дето ги пише за новите [представящите се] юзъри...

Ако си - ще получиш имейл, мисля...

Четете, бе, хора!

За кво си играе Морготът да пише?!

Той и затова не пише вече!

:-)
Върнете се в началото
2S384U

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 1:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

saita za underground vol.2 e jak kato izklu4im evtinata macka koiato e snimana ili obrabotena kofti. pove4e otiva toia dizain na house club, kakuvto se o4akvashe da e underground v.2 koiato za province klub e napravo strahoten no 4algata javno e naddeliala:(
Върнете се в началото
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 2:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тоя ВОЛ 2 не е як... и не заради чалгата...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Divine

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 9:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Az shte mu kaja na Sandev s taq pop-folk maniq :)
Vednaga da rpavi Underground 1 pop-folk i da znam, che nqma kade da izlizam v toq grad, kato se vyrna ^_^

Btw taka mi mqza na reklama za portokalov sok saita :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети