Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
soxy

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 12:59 am Заглавие: Здравейте, казвам се Стоян Даскалов (soxy) |
|
|
Здравейте,
казвам се Стоян Даскалов (soxy) и между другото това е 2рото ми представяне тук,но поради причината че 1вото беше много отдавна надявам се няма да има проблеми да го направя наново. Значи на 17 години съм (88 съм роден) и живея в град Благоевград. Занимавам се с дизайн от 5 години като през това време съм се опитал да се специализирам в графичния и уеб дизайна и флаша. Имах период, в който бях запален по уеб програмирането - php и myql, но за моя радост той отмина като ми остави само основни знания, за които разбриа се не съжалявам.
Последната ми работа(по която все още работя е сайт на поп-фолк дискотека - http://stoyandaskalov.com/u2/ .Изобщо не е сред любимите ми, но не смятам да я крия :).Портфолиото ми можете да видите на личната ми страница - http://www.StoyanDaskalov.com/ ,но понеже тя не е завършена на 100% (забравих да кажа, че само EN версията работи) бих искал да ви покажа някои неща направо тук. Понеже е "представяне" и един вид "първи впечатления" ще ви покажа най-добрите ми работи според мен, а при проявен ваш интерес ще можете да видите други мои работи на гореспоменатия адрес :) ( забравих да кажа и за акаунта ми в deviant-a - http://www.soxyy.deviantart.com/ )
-------------------------------------------
Значи това е снимка на сегашния ми сайт ( www.stoyandaskalov.com/en ). Ето и няколко от "неуспешните" варианти за същия сайт :
Последният вариант има и флаш версия на http://stoyandaskalov.com/flash/ .
Преди година имаше идея за портал Pixel Innovation . com, за който нямам много голямо желание да ви обесня за какво става въпрос. Но ето 2 дизайна за него:
[img]http://stoyandaskalov.com/trash/index/jpg[/img]
другият дизайн можете да видите на http://pixelinnovation.red-code.net/alpha/ (предупреждавам ви, че е много тежъл и няма никакъв код :P )
Отново преди 1 година ми беше възложен сайта на училището в което уча. След като го направих участвах с него на 2 олимпиади - националната ИТ олимпиада (7мо място) и iclass(1во място с награда лаптоп) .Сайта може да го видите онлайн на адрес http://pmg-bg.desi9n.org/, но понеже след олимпиадите бяха правени опити за актуализация не само на информацията от някои некомпетентни "личности" е възможно разместване на текстовете и изображенията(особено ако го гледате под IE). Ако сте с рез 1024 на 768 под Fire Fox няма да имате абсолютно никакви проблеми
------------------------------------------
Ето тук някои други бивши WIP-ове, който са си останали с P-то :)
------------------------------------------
Толкова със саитовете. Показах ви както нови така и стари мои работи, надявам се да са ви харесали. Сега ще ви покажа някои 'заигравки" със шопа - манипулации, графики и т.н.
-----------------------------------------
Критики по работата ми и по мен като дизайнер са добре дошли и много ще се радвам да ги чета и също така ще се радвам да бъда приет във вашето "общество" :) _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 8:36 pm Заглавие: |
|
|
уоу, хора плаша се и ще се депресирам бре, дайте един коментар поне.Над 100 преглеждания и никой не се спря поне за адет да ми напише нещо :). Отдели ми 45мин да напиша темата,на вас ви е 1 мин да отговорите :).Не че си прося внимание, но...все пак :( _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 8:53 pm Заглавие: |
|
|
mi az ne sam specialno profi v takuv tip dizain no za da te uvaja shte dam mnenie , ima nqkoj raboti koito ne sa loshi :) samo tva s chernite i beli raeta mi se stori che neshto monitora mi se sbugi v purviq moment :) uspex batka i da bachkash mnogo i da chetesh samo tka stava :P _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 10:00 pm Заглавие: |
|
|
Аз не мога да дам конструктивна критика в тези области, но това не пречи да изразя възхитата си от усещането ти за цвят и линия. Имаш странно виждане за нещата и смятам че ще го развиеш успешно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 10:13 pm Заглавие: |
|
|
просто още работа... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Пон Сеп 26, 2005 11:06 pm Заглавие: |
|
|
разбира се, тва за работата се знае :). Правя всичко по силите ми, знам че работата учи, но напоследък се убеждавам в същото и за мнинията, критиките и съветите :) _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 12:18 am Заглавие: |
|
|
видях,че имам правописна грешка в адреса на един от шотовете пък на тоя форум не мога да намеря бутон редактирай :( _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raf

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Deistavi!Imach dobri popadenia:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 3:49 pm Заглавие: |
|
|
мерси :).А кой трябва да ми даде окончателен отговор зали ставам за спец. форума по уеб дизайн ? _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 4:13 pm Заглавие: |
|
|
.............................................................
LH _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 4:32 pm Заглавие: |
|
|
Последното голямо попадение. Сам ли го измисли?!?!?! ^^
Чакам сума ти време да се зареди една страница и накрая чета глупости. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 5:00 pm Заглавие: |
|
|
"чета глупости" ? Кое са глупости?
Ако говориш за логото - изпълнението е мое,а идеята да има мрежа е на Дими. _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 5:20 pm Заглавие: |
|
|
Една забележка, не по темата, но все пак :-)
"Imagination is more important than knowledge" _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Ще помоля сокси да махне логото... и да не стават грешки за вбъдеще.
ахъм. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 11:06 pm Заглавие: |
|
|
az shte go mahna... i preporachvam v badeshte da se vnimava i s klishiranite formi i formati da ne se stiga do .... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 11:51 pm Заглавие: |
|
|
Ей тука едно WIP-че което направих днес.
Извинявам се на Дими,аз съм виновен и не съобразих че разрешението ми беше само за BGdev - виновен :)
Бих искал също така някой да ми отговори дали съм приет или не - и 'не' е отговор, но ако е така поне трябва да има някой да ми го каже,нали така :). _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2005 11:56 pm Заглавие: ! |
|
|
Сега...
Не ми се връща да чета едни работи, дето ги пише за новите [представящите се] юзъри...
Ако си - ще получиш имейл, мисля...
Четете, бе, хора!
За кво си играе Морготът да пише?!
Той и затова не пише вече!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 1:04 am Заглавие: |
|
|
saita za underground vol.2 e jak kato izklu4im evtinata macka koiato e snimana ili obrabotena kofti. pove4e otiva toia dizain na house club, kakuvto se o4akvashe da e underground v.2 koiato za province klub e napravo strahoten no 4algata javno e naddeliala:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 2:31 am Заглавие: |
|
|
тоя ВОЛ 2 не е як... и не заради чалгата... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divine

|
Пуснато на: Сря Сеп 28, 2005 9:45 am Заглавие: |
|
|
Az shte mu kaja na Sandev s taq pop-folk maniq :)
Vednaga da rpavi Underground 1 pop-folk i da znam, che nqma kade da izlizam v toq grad, kato se vyrna ^_^
Btw taka mi mqza na reklama za portokalov sok saita :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|