Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 10:17 pm Заглавие: Новото архитектурно демо на Dynamate |
|
|
Отдавна не съм поствал нищо правено при нас и сега е момента да го направя. Част от вас са виждали предният му вариант, тук повечето от него е запазено, но има какво ново да се види. Мога да кажа, че 90% от нещата в този вариант са плод на труда ни в последните 9 месеца (моля да не се правят грешни асоциации). Всички проекти са правени за изключително кратки срокове и някои неща нямаше как да станат по добре, но винаги има какво още да се желае.... и то мноооого.
А ето го и него самото: Dynamate 41 MB. Качено е на сървъра ни и от България може да се точи малко бавно, за което предварително се извинявам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 3:26 pm Заглавие: |
|
|
Изкефи ме финала _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 12:09 pm Заглавие: |
|
|
evil_kornholio написа: | Изкефи ме финала |
Очаквах подобна реакция:) и нас много ни кефи
Благодаря |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 1:29 pm Заглавие: |
|
|
az imam vypros - mnogo e priqtna animaciqta .. ima tam edna jena v edno foaie - na 41 sec ;) molq te kaji mi kak taka tq e 3d - ima pone 30 gradusa zavyrtane na kamerata okolo neq ;) zapo4vam da podoziram 4e ste si q snimali specialno za tam :)) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Жената от там е RPC обект. има си такива библиотеки. Не сме я снимали специално, но сега работим върху една анимация за която ще снимаме специално хора. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 2:40 am Заглавие: |
|
|
:) baia neshta ste napravili , gotini sa , animaciata e leko burza v smianata na glednite si tochki na interiornata animacia s piatono , no inache e stanalo ok :) Az iskam samo da pitam za prirodata , tia palmichki deto se veiat kakvo sa , OnyxTree Storm .... ili niakakav nepoznat plug-in :) _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 9:10 am Заглавие: |
|
|
Мерси отново.
Палмите са си точно OnyxTree Storm. |
|