Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bicubic
|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 8:46 pm Заглавие: Димитър Трендафилов |
|
|
Това е ей тоя достопочтен господин.
Та той ми преподаваше шрифт в НБУ по-миналия семестър. Успя да се изпокара с целия курс (даже имаше намеци за физическа разправа- уеуе! ) и с кански мъки изкарах едно 4.75 при него. 9/10 от семестъра се занимавахме с гротеск, после ме накара да правя
фланелки с надпис "калиграфия", а и да не ви казвам колко още неща му направих. останах с впечатление за неприятен човек.
ВСЕ ПАК, много ми е жал, щото съм на практика единствения човек там, дето е чел "Шрифта през вековете" на Васил Йончев и то 2 г. преди това по собствено желание, а и шрифта ми е слабо място.
Та питам: има ли смисъл да давам 20 лв. и да се явявам на повишителен при него- просто за едната чест и протокола. Посъветвайте ме!
(Сори ако е офтопик, този форум верно се задръства много и то все от мен и подобни) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 10:21 pm Заглавие: Re: Димитър Трендафилов |
|
|
Bicubic написа: | този форум верно се задръства много и то все от мен и подобни |
вярно думаш, това е форум "Представяне", не за "Препоръки към Графила" или "Лични драми".
Ограничението новодошлите да не могат да спамят навсякъде, не бе въведено случайно.
Ако ме разбираш правилно.... защото иначе сигурно целия форум щеше да трябва да се занимава с невзетите ти изпити. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 10:31 pm Заглавие: |
|
|
to samoto ti otivane na u4enie v NBU e bilo goliama greshka:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yanyan

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 11:26 pm Заглавие: |
|
|
Драги Bicubic, бъди благодарен, че се е случило така, че да се срещнеш с този човек. Оттук насетне не се дръж като ученичка и се въздържай от оценки за професор Трендафилов като човек, ами го слушай, щото за девет десети от семестъра и за "някакъв си гротеск" ти наистина не си разбрал нищо от това.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 11:46 pm Заглавие: |
|
|
yanyan написа: | Драги Bicubic, бъди благодарен, че се е случило така, че да се срещнеш с този човек. Оттук насетне не се дръж като ученичка и се въздържай от оценки за професор Трендафилов като човек, ами го слушай, щото за девет десети от семестъра и за "някакъв си гротеск" ти наистина не си разбрал нищо от това.
Успех! |
!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 12:54 am Заглавие: |
|
|
'bahtidramatauchebnoprepodavatelska... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 12:04 pm Заглавие: |
|
|
e, взе да ми став смешно.... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Днеска говорих с професора и се разбрахме, че няма смисъл да си губя време от другите предмети за това, и си стиснахме ръцете. вземам си назад хвърлените камъни, човека е супер. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Окт 08, 2005 7:13 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | to samoto ti otivane na u4enie v NBU e bilo goliama greshka:) |
защо никой не може да ми даде точен отговор на това? _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicubic
|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 8:44 pm Заглавие: |
|
|
Когато ме допуснат до вътрешните форуми ще пусна специална тема в Общи за НБУ, защото явно много хора искат да кажат много работи
по въпроса. Дотогава ЯКО БАЧКАНЕ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|