Graphilla.com :: Преглед на тема - Димитър Трендафилов

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Димитър Трендафилов

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bicubic

МнениеПуснато на: Пет Окт 07, 2005 8:46 pm    Заглавие: Димитър Трендафилов Отговорете с цитат

Това е ей тоя достопочтен господин.
Та той ми преподаваше шрифт в НБУ по-миналия семестър. Успя да се изпокара с целия курс (даже имаше намеци за физическа разправа- уеуе! ) и с кански мъки изкарах едно 4.75 при него. 9/10 от семестъра се занимавахме с гротеск, после ме накара да правя
фланелки с надпис "калиграфия", а и да не ви казвам колко още неща му направих. останах с впечатление за неприятен човек.
ВСЕ ПАК, много ми е жал, щото съм на практика единствения човек там, дето е чел "Шрифта през вековете" на Васил Йончев и то 2 г. преди това по собствено желание, а и шрифта ми е слабо място.
Та питам: има ли смисъл да давам 20 лв. и да се явявам на повишителен при него- просто за едната чест и протокола. Посъветвайте ме!
(Сори ако е офтопик, този форум верно се задръства много и то все от мен и подобни)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 07, 2005 10:21 pm    Заглавие: Re: Димитър Трендафилов Отговорете с цитат

Bicubic написа:
този форум верно се задръства много и то все от мен и подобни

вярно думаш, това е форум "Представяне", не за "Препоръки към Графила" или "Лични драми".
Ограничението новодошлите да не могат да спамят навсякъде, не бе въведено случайно.
Ако ме разбираш правилно.... защото иначе сигурно целия форум щеше да трябва да се занимава с невзетите ти изпити.
2S384U

МнениеПуснато на: Пет Окт 07, 2005 10:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

to samoto ti otivane na u4enie v NBU e bilo goliama greshka:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
yanyan

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Пет Окт 07, 2005 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Драги Bicubic, бъди благодарен, че се е случило така, че да се срещнеш с този човек. Оттук насетне не се дръж като ученичка и се въздържай от оценки за професор Трендафилов като човек, ами го слушай, щото за девет десети от семестъра и за "някакъв си гротеск" ти наистина не си разбрал нищо от това.
Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
yazz

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Окт 07, 2005 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

yanyan написа:
Драги Bicubic, бъди благодарен, че се е случило така, че да се срещнеш с този човек. Оттук насетне не се дръж като ученичка и се въздържай от оценки за професор Трендафилов като човек, ами го слушай, щото за девет десети от семестъра и за "някакъв си гротеск" ти наистина не си разбрал нищо от това.
Успех!

!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Окт 08, 2005 12:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

'bahtidramatauchebnoprepodavatelska...
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Съб Окт 08, 2005 12:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e, взе да ми став смешно....
Bicubic

МнениеПуснато на: Съб Окт 08, 2005 4:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Днеска говорих с професора и се разбрахме, че няма смисъл да си губя време от другите предмети за това, и си стиснахме ръцете. вземам си назад хвърлените камъни, човека е супер.
Върнете се в началото
Sami

МнениеПуснато на: Съб Окт 08, 2005 7:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

soxy

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Нед Окт 09, 2005 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
to samoto ti otivane na u4enie v NBU e bilo goliama greshka:)

защо никой не може да ми даде точен отговор на това?
Bicubic

МнениеПуснато на: Нед Окт 09, 2005 8:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато ме допуснат до вътрешните форуми ще пусна специална тема в Общи за НБУ, защото явно много хора искат да кажат много работи
по въпроса. Дотогава ЯКО БАЧКАНЕ.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети