Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 10:40 am Заглавие: Търся една от картините на Майстора |
|
|
Имам проблем - трябва да направим разпечатка голям формат на една от картините на Владимир Димитров. Самата картина се казва "На нивата". Вертикал 7 имат диапозитиви, но 13 от картините на Майстора при тях не са наименовани. Аз пък незнам как изглежда самата картина, а да си призная, в Google не я намерих.
Някой може ли да ми я покаже и ако Вертикалците я нямат - може ли да ме насочи към фирма, която може да ми помогне?
Трябва ми з ДНЕС!!! _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Заглавие: ! |
|
|
Сигурен ли си в името на картината?!
Връщане от нивата,
1935-37 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:10 am Заглавие: Re: ! |
|
|
RG® написа: | Сигурен ли си в името на картината?! |
Така ми е зададено :(( _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:12 am Заглавие: |
|
|
Vav foto tresor razpolagan s niakakvi negovi raboti moje tam da probvash, tova e mai edna rartina s edni kadeto rabotiai jita i raboti _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:13 am Заглавие: |
|
|
Казаха ми още че на картината трябва да има слънчогледи!!! _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:14 am Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | Vav foto tresor razpolagan s niakakvi negovi raboti moje tam da probvash, tova e mai edna rartina s edni kadeto rabotiai jita i raboti |
Звънях и там - още не са ми се обадили - обещаха че ще я потърсят но засега без резултат. _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:32 am Заглавие: |
|
|
Още малко информация откъснах от клиента за картината.
Била от известните - "азбучна" както се изрази. Някакви жетвари (вероятно) носят дете на ръце и ходят между слънчогледи (ама за слънчогледите май не беше много сигурем - можело е да са жита).
Мамка му и глупостите, но това почва да се превръща в голям проблем за мен. _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:40 am Заглавие: !!! |
|
|
Ееееееее - ма Жетвари са си Жетвари!
Иначе
- НИВА - 20-те години
маслени бои на платно, каширано върху картон; 33х37; без подпис и дата; откупена от племенника на автора 1965
инв. N 65
Уви, без снимка!
П. П.
Ми кво ти пуснах, бе!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:44 am Заглавие: Re: !!! |
|
|
RG® написа: | П. П.
Ми кво ти пуснах, бе!
:-) |
Да де, ама не виждам ни жито, ни слънчогледи, а онзи льохман твърди, че носят детето на ръце.
Имам чувството че и той не знае за какво говори. Мамка му...... защо винаги на мен се случват подобни неща :( _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:53 am Заглавие: |
|
|
това е тази картина за която ти говоря, намери стара литература от насхто жреме там нека де се мадрише таз рисунка аз иа имам некаде на марка :) ама нема дати сварши работа маи _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 11:58 am Заглавие: |
|
|
Добре задача номер 2.
Да предположим че е тази. Как да я покажа на клиента? Той няма комп, в момента е в провинцията и не може да дойде при мен.
Как да му я пратя като ММS, като съм с Nokia 3310 и как въобще се праща ММS? А какъв ли е неговия модел телефон?!?!
П.П.
Ако му се обадя и го напсувам май ще е най-добре :( _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 12:01 pm Заглавие: ! |
|
|
Email, Fax... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Сеп 30, 2005 12:15 pm Заглавие: |
|
|
abe i tvoata ne e lesna, da hodi v nekoa biblioteka tam kadetoe i shte mu ia pokajat v pochti vsichki biblioteli imat album s kartinite na Maijstora, prostoe, a mejdu drugoto i ti moje da se sdobiesh s neia po sashtia nachin :) _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Съб Окт 01, 2005 10:07 am Заглавие: |
|
|
Така, след напоителни разговори и много проверки се оказа че картината не е на Майстора а на Христо Станчев. Това е нещото, което открих засега
Някой да има представа има ли фирма, която да държи правята за картината и да предоставя нейни репродукции? _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Mislq che kartinata e v NHG. Idi i do tam i se razberi s tqh. 80-godini sa minali taka che shte shte stane po lesno. Ako ne se luja daje q imat snimana na 6x9 diapozitiv taka che moje da ti q dadat za scan a da ne chakash za snimka ako ti e speshno. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 10:08 am Заглавие: |
|
|
10x за информацията. Май това е най-разумния вариант.
То и без това случката стана в стил "Немия казал на глухия какво видял слепия..." _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|