Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2003 6:02 pm Заглавие: LH - Наша гордост! Легендата продължава! |
|
|
НА PRO WEIN
ВИНАТА НА ДОМЕЙН МЕНАДА БЯХА ВИСОКО ОЦЕНЕНИ
АЛЕКСАНДЪР ГАДЖАНОВ
ПРЕЗ седмицата в Дюселдорф си дадоха среща световните лидери във винопроизводството. Както вече в. ПАРИ писа, от 23 до 25 март в немския град се проведе десетата специализирана изложба за вина и спиртни напитки Por Wein 2003. Около 3000 производители от 45 страни представиха своята продукция на площ от 36 000 кв. м.
Български фирми участват за четвърти път в този престижен форум. Изложбените ни площи бяха разположени в шеста палата на панаирния комплекс Messe Dusseldorf. Представиха се единадесет фирми, сред които лидери в бранша като Белведере-България, Винекс-Славянци, Розова долина АД, Домейн Бойар и др. Националният ни щанд се радваше на изключителен интерес както от страна на бизнесмени, специалисти и енолози, така и на обикновените посетители.
През втория ден на изложението - 24 март, бе проведена официална дегустация под мотото Best wines of Bulgaria. Между представените вина бяха и тези на Домейн Менада - Мерло и Каберне премиум, реколта 2000 г., специална резерва реколта 1999 г., както и Оряховица Мерло&Каберне резерва 1999 г. Продуктите на старозагорската винарна неведнъж са печелили международни отличия заради своето високо качество. Те бяха оценени по достойнство и на тазгодишното издание на Pro Wein.
_______
П. П.
Правописната грешка е тяхна.
Последната промяна е направена от RG® на Пет Мар 28, 2003 6:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2003 6:14 pm Заглавие: |
|
|
Adi stiga, che vze da mi stafa neudobno:)
Na vtorata snimka, toia sednalia sas svetloto sako sam az:) Otzad sa 2-ma ot cellar masterite na Ruinar.
Predstavianeto na BG na tova izlojenie za poreden pat mi dokaza palnoto bezhaberie na darjavata. Strani, opredeleno ne po bogati kato Makedonia, Rumania, Chili i prejiviavashtata strashna kriza Arjentina bqha predstaveni mnogokratno po dobre, s misal i ideia. Hela pak Chili ne otstapvaha po nishto na bogatite strani.
Sraqm, drugari designeri, goliam sram...... :(((( _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2003 6:27 pm Заглавие: |
|
|
ti LH da ne o4akwas nestata w bg da stanat po dobri stoto se me u4udis:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2003 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Как беше организирано изложението .. всяка фирма щанд (както ми изглежда от снимката) или един щанд на страна и всяка фирма гледа да си набута някъде вината там по рафтовете?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2003 6:40 pm Заглавие: :-))))))) |
|
|
LoveHate написа: | Adi stiga, che vze da mi stafa neudobno:)
Na vtorata snimka, toia sednalia sas svetloto sako sam az:) Otzad sa 2-ma ot cellar masterite na Ruinar.
Predstavianeto na BG na tova izlojenie za poreden pat mi dokaza palnoto bezhaberie na darjavata. Strani, opredeleno ne po bogati kato Makedonia, Rumania, Chili i prejiviavashtata strashna kriza Arjentina bqha predstaveni mnogokratno po dobre, s misal i ideia. Hela pak Chili ne otstapvaha po nishto na bogatite strani.
Sraqm, drugari designeri, goliam sram...... :(((( |
Ми то веднага се познава по нагъването на плата! :-РРР
Пък за Бг Ад - не ми се говори направо!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2003 6:42 pm Заглавие: |
|
|
eii bat LH, kak iskam da mi razpraviash..samo da te merna na icq..oohooo _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2003 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Be balgarite behme nakup, na edin tezgiah, pfuuu---che i grozen kolkoto si iska. Inache drugite hora deto ne im vee viatar v glavite se biaha organizirali razumno, vseki spored vazmojnostite si i nujdite si. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2003 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Kъде що е намесена държават сичко се извращава да еа ... вземи една нормална площ, рапредели я между фирмите нека всяка си представи вината със своите си рекламни послния .. ама не .. то иначе няма да е българско. Нии вас ще ви организираме .. нии сме вашата държава .. как ме яд на такива изпълнения (пак се сетих за Хвъркан ..) ;-(( да еа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2003 3:15 am Заглавие: |
|
|
MADE FROM BULGARIA e tfa e! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |