Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 11:51 am Заглавие: социал - но |
|
|
Виждали ли сте скоро силен социален плакат? Аз не! Благотворителните и социални организации дават пари за лога, бланки и тн простотии а по улиците и в печата почти няма визии, концепции и кампании които могат да спрат нечий поглед за малко, да ни накарат да се огледаме. Просто за тези неща няма кинти щото поне по мое мнение повечето организации... само усвояват кинти.
прави ми впечатление (и сигурно не само на мен), че в графилата почти не се пускат неща на социални теми. То е нормално тук да няма щото никаи не плаща за такива работи, а ние бачкаме за кинти.
аз лично съм навит да правя такива неща фор фрее
бихме могли да пускаме тук такива неща фор фрее |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 11:53 am Заглавие: |
|
|
този постер за "Ораганизацията за защита на огледалата" ли е? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 11:57 am Заглавие: |
|
|
абс съгласен с перо, само дето и аз не разбирам какво толкова си се загрижил за огледалата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 12:01 pm Заглавие: |
|
|
с логото на някоя организация за защита на децата и посланието ще си дойде на мястото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BE
Регистриран на: 21 Сеп 2004 Мнения: 43 Местожителство: Sofia - okolnosti
|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 12:49 pm Заглавие: |
|
|
Идеята е супер добра, но посланието не е точно.
"... а то си остава счупено цял живот" е много силно (аз го съврзвам с душата на това дете), но първата част подвежда мислите в друга, грешна посока. _________________ http://be4error.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|