Graphilla.com :: Преглед на тема - devstven:)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

devstven:)
Иди на страница 1, 2  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
takama

Местожителство: World

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:35 pm    Заглавие: devstven:) Отговорете с цитат

Tova malko mi prili4a na parvite zapoznanstva v klub na anomnimnite alkoholici kadeto psiholojkata predstavia novia 4len i vsi4ki mu kzvat zdravei edikoi si i toi otgovaraia zdraveite vski4ki - e, eto vi i edno zdraveite ot men na vsi4ki!!! Zanimavam se profesioanlno s grafi4en dizain i predpe4at - tova rabotia de, ina4e sam hudojnik po profesia i se zanimavam i s fotografia kogato imam vreme / dumata zanimavam se e izpolzvana dva pati za da moje liri4eskia geroi da razbere 4e vsa6nost sakralnoto pre4istvane na negovata du6a preminava vatre6en katarzis na disnoto podbedrie na mishnicata /. Obi4am pile s oriz, da igraia na GTA san andreas kasno ve4er kogato navan vali sniag i da gleda sutrin na zakuska dokato si pia kafeto i si hapvam sandvi4a sas dalgotraen lukankov salam musala ot magazin bila, diskavari i animal planet. Tih 4ovek sam, skromen, ne obi4am da me gledat v o4ite da mi govoriat tiho v liavoto uho dokato spia i sanuvam beli me4ki igrae6ti ra4enica, sa6to taka ne hodia bos po terakot i ne razgovariam s poznati dokato pia boza podprian na edin krak. Stradam ot troino raz6iriavane na levia tazobedren 6estostenen kavdrant na hologramnoto izobrajenie predostaveno mi e ot Gena Traikova ot CNN. Stiga s prostotiiite, eto vi edin link s edno moe proekt4e otpredi dva dena, prosto adjeba da vidite za ko staaaa re4;) - http://fil.bg/clients/takama/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

eee...nali kaza stiga s prostotiite?
2S384U

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gotin, iz4isten, delovi stil. samo tova | deto sedi otstrani na zaglavieto neshto puntira kofti. ako go smenish s neshto drugo... ">" mojebi...?

¬ƒŒ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз една снимка не видях, която да има каквото и да било общо с "българският туризъм"
самоцелни картинки - то друго няма
2S384U

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
аз една снимка не видях, която да има каквото и да било общо с "българският туризъм"
самоцелни картинки - то друго няма

dam, zagledah se i az. hubavi snimki no ne po temata... change

¬ƒŒ
Върнете се в началото
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много неща каза за себе си и много малко показа от творчеството ти :)
Това дето показа, предполагам са варианти за корица на книга... но аз в нито едно от предложенията не виждам аналогия с Българския туризъм:

1. Nascar ? какво общо си имат автомобилните състезания с българския туризъм...
2. Голф... да, може да се каже и спортен туризъм, но пък в България голфа е толкова развит, колкото и сумото в Авганистан.
3. Разделно хранене ? Книга за диети ?
4. Пак разделно хранене ? Или защо да ядем повече плодове ?
5. Спорт.... туризъм....
6. Книга за изядените банани ? Разделно хранене пак ТОМ 2 ?
7. Dreamweaver 8 ?
8. Flash 8 ?
8. Как да отгледаме еделвайс в домашни условия ?

Опитай се да свържеш туризма с планините ни, черноморието, някой исторически неща... спускащ се по склон скиор би бил много по-подходящ отколкото ябълкова кора..

Нещо друго можем ли да видим ? :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bluelemon

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)) знаех си аз, но takam не се отказвай. Все някой ден и на твоята улица слънце ще грей и ще си in the club :P
P.S. Сори за спама!!! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
takama

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

to4no sega mi gramna neta kogato otgovariah na vsi4ki:) Tova sa ne odobrenite proekti 6te vi pusna posle odobrenia - moiata ideia be6e da e po abstraktno i indirektno da podskazva ideiata
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

според мен става въпрос за, "..управление и ефективност" на българския туризъм, а не за това колко хубава е страната ни! един вид това е суха икономическа материя която едва ли някой от нас го интересува.

Ако сме запознати със съдържанието на книгата по лесно бихме доловили идеите на представените неща. Харесвам че работиш в минимъл стил, но колко идейни са нещата ще можем да коментираме когато ни осветлиш с малко повече инфо за самата книга(и). Като композиция и типография не е зле.
takama

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:17 pm    Заглавие: Otgovor 2 Отговорете с цитат

Kakto kazah tova ne e turisti4eski katalog, tova e kniga spravo4nik i temata na tazi kniga e upravlenie i efektivnost - informaciata vatre e samo tekst i ob6to vzeto e kraino sku4na osven ako ne vi interesuva kak se pravi turizam. I za da raznoobrazia tazi sivota suhost i skuka ideiata mi be6e da se izpolzvat po abstraktnen i avanmgarden dizain s koito indirektno s pove4e zamisliane / za po tapite / i s momentalno vzapriemane / za inteligentinie / da se dostigne do niakakava asociacia po temata i ob6to vzeto vseki da si go talkuva spred zaglavieto;) kakto kazah shte vi pratia i odobrenia variant koito e banalen, kartinkata opsiva dumi4kite efektivnost i upravlenie;)
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:22 pm    Заглавие: ! Отговорете с цитат

Голфът!

Ако и оправиш картинката...

Успех!
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:27 pm    Заглавие: Re: Otgovor 2 Отговорете с цитат

takama написа:
Kakto kazah tova ne e turisti4eski katalog, tova e kniga spravo4nik i temata na tazi kniga e upravlenie i efektivnost - informaciata vatre e samo tekst i ob6to vzeto e kraino sku4na osven ako ne vi interesuva kak se pravi turizam....

това го научаваме от този твой пост. много по-лесно щеше да се обсъжда ако предварително ни беше запознал с книгата по този начин. То не е трудно да се сети човек но виждаш в момента колко критика отнасяш само защото си спестил информация.

да те помоля да пуснеш още нещо твое.
takama

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Vednaga 6tom moga 6te ka4a o6te ne6ta;) Moia gre6ka otnosno kasno podadenata ot men informaciata po knigata - dokato svikna s na4ina na obiana na info tuk 6te e taka;)
Върнете се в началото
2S384U

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zna4i temati4nata naso4enost e po-skoro menidjment otkolkoto turizum. jasno. taka pove4e se vruzvat neshtata. vupreki 4e othapanata jabulka, korata ot banan i obelkata ot jabulka mai shte doidat v pove4e abstraktni:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
takama

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Za6to, edna obelka ot banan ima ideiata 4e samata materia turizam e ne6to specifi4no i edin ne dobre podogotven entusiast koito e re6il da se zanimava s turizam moje zdravo da se podhlazne - tova e malko kato zaka4ka

Obelkata ot iabalka simvolizira spirala so4e6ta nagore koiato ima ideia za ne6to koeto bavno i sigurno se razviva v polojitelna posoka i ima za cel da dostigne do savar6enstvo v dadena to4ka ot razvitieto si

Othapana iabalka - nai elementarnata asociacia e ploda na izku6enieto - vseki koito si misli 4e moje prosto ei taka da se zanimava s turizam i da udari golemite pari se laje - vsi4ko stava s vreme usilia i rabota i za tova si ima tankosti za koito se pi6e v tazi kniga - ei takiva ne6ta;)
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:57 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Не!
Върнете се в началото
2S384U

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za drugite dve moje da si prav, no za tova:

takama написа:
Obelkata ot iabalka simvolizira spirala so4e6ta nagore koiato ima ideia za ne6to koeto bavno i sigurno se razviva v polojitelna posoka i ima za cel da dostigne do savar6enstvo v dadena to4ka ot razvitieto si

neshto teoriata izduhva. ne vijdam nishto razvivashto se makar i sus prividno spiralna (no ne vsushtnost) forma kakvato e edna obelka ot jabulka. samata asociacia s obelka idva mizerno, obratno na biznes ideologiata. moje i da stana no ne e izrazeno niakak si pravilno.

kakvo shte kajesh za edno se4enie na ohluv ili rapan kadeto naistina ima logaritmi4no razvivashta se spirala. shte e dosta po-efektno spored men.

ne iskam da te 4oplia, no se nadiavam komentara mi da ti e ot polza.

¬ƒŒ
Върнете се в началото
takama

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Naprotiv,...da!
Върнете се в началото
takama

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Da tova za ohliuva e mnogo dobro - napravo si go predstavih na belia fon s leka sen4ica - ohliuva v pastelno oranjevo - mnogo stilno moje da stane - gotino e!!!;)

ako niakoi iska da gleda moi snimki - http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=USER_IMAGES&USER_ID=2445
Върнете се в началото
ben

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малко офф, относно ябълката
бяха ми казвали, че никъда в библията не пише, че дървото на познанието е ябълка, та сега потърсих и намерих това:

(...)
16. И заповяда Господ Бог на човека и рече: от всяко дърво в градината ще ядеш;
17. а от дървото за познаване добро и зло, да не ядеш от него; защото, в който ден вкусиш от него, бездруго ще умреш.

ГЛАВА 3.

1. Змията беше най-хитра от всички полски зверове, които Господ Бог създаде. И рече тя на жената: истина ли каза Бог, да не ядете от никое дърво в рая?
2. Жената отговори на змията: плодове от дърветата можем да ядем,
3. само за плодовете на дървото, що е посред рая, рече Бог: не яжте от тях и не се докосвайте до тях, за да не умрете.
4. Тогава змията рече на жената: не, няма да умрете;
5. но Бог знае, че в деня, в който вкусите от тях, ще ви се отворят очите, и ще бъдете като богове, знаещи добро и зло.
6. Видя жената, че дървото е добро за ядене и че е приятно за очите и многожелано, защото дава знание, взе от плодовете му и яде, па даде и на мъжа си, та яде и той.
7. Тогава се отвориха очите на двамата, и разбраха, че са голи, па съшиха смокинени листа и си направиха препасници.

ма може да ми е фалшив източника
ако бъркам моля да бъда поправен, че ми стана интересно...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети