Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
takama
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:35 pm Заглавие: devstven:) |
|
|
Tova malko mi prili4a na parvite zapoznanstva v klub na anomnimnite alkoholici kadeto psiholojkata predstavia novia 4len i vsi4ki mu kzvat zdravei edikoi si i toi otgovaraia zdraveite vski4ki - e, eto vi i edno zdraveite ot men na vsi4ki!!! Zanimavam se profesioanlno s grafi4en dizain i predpe4at - tova rabotia de, ina4e sam hudojnik po profesia i se zanimavam i s fotografia kogato imam vreme / dumata zanimavam se e izpolzvana dva pati za da moje liri4eskia geroi da razbere 4e vsa6nost sakralnoto pre4istvane na negovata du6a preminava vatre6en katarzis na disnoto podbedrie na mishnicata /. Obi4am pile s oriz, da igraia na GTA san andreas kasno ve4er kogato navan vali sniag i da gleda sutrin na zakuska dokato si pia kafeto i si hapvam sandvi4a sas dalgotraen lukankov salam musala ot magazin bila, diskavari i animal planet. Tih 4ovek sam, skromen, ne obi4am da me gledat v o4ite da mi govoriat tiho v liavoto uho dokato spia i sanuvam beli me4ki igrae6ti ra4enica, sa6to taka ne hodia bos po terakot i ne razgovariam s poznati dokato pia boza podprian na edin krak. Stradam ot troino raz6iriavane na levia tazobedren 6estostenen kavdrant na hologramnoto izobrajenie predostaveno mi e ot Gena Traikova ot CNN. Stiga s prostotiiite, eto vi edin link s edno moe proekt4e otpredi dva dena, prosto adjeba da vidite za ko staaaa re4;) - http://fil.bg/clients/takama/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:44 pm Заглавие: |
|
|
eee...nali kaza stiga s prostotiite? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:47 pm Заглавие: |
|
|
gotin, iz4isten, delovi stil. samo tova | deto sedi otstrani na zaglavieto neshto puntira kofti. ako go smenish s neshto drugo... ">" mojebi...? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:47 pm Заглавие: |
|
|
аз една снимка не видях, която да има каквото и да било общо с "българският туризъм"
самоцелни картинки - то друго няма _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:49 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | аз една снимка не видях, която да има каквото и да било общо с "българският туризъм"
самоцелни картинки - то друго няма |
dam, zagledah se i az. hubavi snimki no ne po temata... change _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 3:49 pm Заглавие: |
|
|
Много неща каза за себе си и много малко показа от творчеството ти :)
Това дето показа, предполагам са варианти за корица на книга... но аз в нито едно от предложенията не виждам аналогия с Българския туризъм:
1. Nascar ? какво общо си имат автомобилните състезания с българския туризъм...
2. Голф... да, може да се каже и спортен туризъм, но пък в България голфа е толкова развит, колкото и сумото в Авганистан.
3. Разделно хранене ? Книга за диети ?
4. Пак разделно хранене ? Или защо да ядем повече плодове ?
5. Спорт.... туризъм....
6. Книга за изядените банани ? Разделно хранене пак ТОМ 2 ?
7. Dreamweaver 8 ?
8. Flash 8 ?
8. Как да отгледаме еделвайс в домашни условия ?
Опитай се да свържеш туризма с планините ни, черноморието, някой исторически неща... спускащ се по склон скиор би бил много по-подходящ отколкото ябълкова кора..
Нещо друго можем ли да видим ? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bluelemon

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:00 pm Заглавие: |
|
|
:)) знаех си аз, но takam не се отказвай. Все някой ден и на твоята улица слънце ще грей и ще си in the club :P
P.S. Сори за спама!!! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:06 pm Заглавие: |
|
|
to4no sega mi gramna neta kogato otgovariah na vsi4ki:) Tova sa ne odobrenite proekti 6te vi pusna posle odobrenia - moiata ideia be6e da e po abstraktno i indirektno da podskazva ideiata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:10 pm Заглавие: |
|
|
според мен става въпрос за, "..управление и ефективност" на българския туризъм, а не за това колко хубава е страната ни! един вид това е суха икономическа материя която едва ли някой от нас го интересува.
Ако сме запознати със съдържанието на книгата по лесно бихме доловили идеите на представените неща. Харесвам че работиш в минимъл стил, но колко идейни са нещата ще можем да коментираме когато ни осветлиш с малко повече инфо за самата книга(и). Като композиция и типография не е зле. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:17 pm Заглавие: Otgovor 2 |
|
|
Kakto kazah tova ne e turisti4eski katalog, tova e kniga spravo4nik i temata na tazi kniga e upravlenie i efektivnost - informaciata vatre e samo tekst i ob6to vzeto e kraino sku4na osven ako ne vi interesuva kak se pravi turizam. I za da raznoobrazia tazi sivota suhost i skuka ideiata mi be6e da se izpolzvat po abstraktnen i avanmgarden dizain s koito indirektno s pove4e zamisliane / za po tapite / i s momentalno vzapriemane / za inteligentinie / da se dostigne do niakakava asociacia po temata i ob6to vzeto vseki da si go talkuva spred zaglavieto;) kakto kazah shte vi pratia i odobrenia variant koito e banalen, kartinkata opsiva dumi4kite efektivnost i upravlenie;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:22 pm Заглавие: ! |
|
|
Голфът!
Ако и оправиш картинката...
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:27 pm Заглавие: Re: Otgovor 2 |
|
|
takama написа: | Kakto kazah tova ne e turisti4eski katalog, tova e kniga spravo4nik i temata na tazi kniga e upravlenie i efektivnost - informaciata vatre e samo tekst i ob6to vzeto e kraino sku4na osven ako ne vi interesuva kak se pravi turizam.... |
това го научаваме от този твой пост. много по-лесно щеше да се обсъжда ако предварително ни беше запознал с книгата по този начин. То не е трудно да се сети човек но виждаш в момента колко критика отнасяш само защото си спестил информация.
да те помоля да пуснеш още нещо твое. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Vednaga 6tom moga 6te ka4a o6te ne6ta;) Moia gre6ka otnosno kasno podadenata ot men informaciata po knigata - dokato svikna s na4ina na obiana na info tuk 6te e taka;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:48 pm Заглавие: |
|
|
zna4i temati4nata naso4enost e po-skoro menidjment otkolkoto turizum. jasno. taka pove4e se vruzvat neshtata. vupreki 4e othapanata jabulka, korata ot banan i obelkata ot jabulka mai shte doidat v pove4e abstraktni:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Za6to, edna obelka ot banan ima ideiata 4e samata materia turizam e ne6to specifi4no i edin ne dobre podogotven entusiast koito e re6il da se zanimava s turizam moje zdravo da se podhlazne - tova e malko kato zaka4ka
Obelkata ot iabalka simvolizira spirala so4e6ta nagore koiato ima ideia za ne6to koeto bavno i sigurno se razviva v polojitelna posoka i ima za cel da dostigne do savar6enstvo v dadena to4ka ot razvitieto si
Othapana iabalka - nai elementarnata asociacia e ploda na izku6enieto - vseki koito si misli 4e moje prosto ei taka da se zanimava s turizam i da udari golemite pari se laje - vsi4ko stava s vreme usilia i rabota i za tova si ima tankosti za koito se pi6e v tazi kniga - ei takiva ne6ta;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:57 pm Заглавие: :-) |
|
|
Не! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:59 pm Заглавие: |
|
|
za drugite dve moje da si prav, no za tova:
takama написа: | Obelkata ot iabalka simvolizira spirala so4e6ta nagore koiato ima ideia za ne6to koeto bavno i sigurno se razviva v polojitelna posoka i ima za cel da dostigne do savar6enstvo v dadena to4ka ot razvitieto si
|
neshto teoriata izduhva. ne vijdam nishto razvivashto se makar i sus prividno spiralna (no ne vsushtnost) forma kakvato e edna obelka ot jabulka. samata asociacia s obelka idva mizerno, obratno na biznes ideologiata. moje i da stana no ne e izrazeno niakak si pravilno.
kakvo shte kajesh za edno se4enie na ohluv ili rapan kadeto naistina ima logaritmi4no razvivashta se spirala. shte e dosta po-efektno spored men.
ne iskam da te 4oplia, no se nadiavam komentara mi da ti e ot polza. _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Naprotiv,...da! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ben

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:06 pm Заглавие: |
|
|
малко офф, относно ябълката
бяха ми казвали, че никъда в библията не пише, че дървото на познанието е ябълка, та сега потърсих и намерих това:
(...)
16. И заповяда Господ Бог на човека и рече: от всяко дърво в градината ще ядеш;
17. а от дървото за познаване добро и зло, да не ядеш от него; защото, в който ден вкусиш от него, бездруго ще умреш.
ГЛАВА 3.
1. Змията беше най-хитра от всички полски зверове, които Господ Бог създаде. И рече тя на жената: истина ли каза Бог, да не ядете от никое дърво в рая?
2. Жената отговори на змията: плодове от дърветата можем да ядем,
3. само за плодовете на дървото, що е посред рая, рече Бог: не яжте от тях и не се докосвайте до тях, за да не умрете.
4. Тогава змията рече на жената: не, няма да умрете;
5. но Бог знае, че в деня, в който вкусите от тях, ще ви се отворят очите, и ще бъдете като богове, знаещи добро и зло.
6. Видя жената, че дървото е добро за ядене и че е приятно за очите и многожелано, защото дава знание, взе от плодовете му и яде, па даде и на мъжа си, та яде и той.
7. Тогава се отвориха очите на двамата, и разбраха, че са голи, па съшиха смокинени листа и си направиха препасници.
ма може да ми е фалшив източника
ако бъркам моля да бъда поправен, че ми стана интересно... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|