Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
The_Cat

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 5:00 pm Заглавие: Флаер |
|
|
Флаер за Караоке конкурс. Все още не са ми известни условията и за това ням агръб, а и се чудя по лицето, което поствам. Ще се радвам на съвети и критики. Не съм сигурен дали това е посоката...
ПС Материалите на Феймъс са теглени от нета, защото все още не са ми донесли нищичко и идея нямам как искат да присъстват _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 5:32 pm Заглавие: |
|
|
Като видях как си сложил тези микрофони, и веднага направих асоциация с МТел. Много ми е еднаква идеята с тяхната, въпреки че може да си имал нещо друго предвид. Направил ли си нещо в друг стил? _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 5:34 pm Заглавие: |
|
|
tova, koeto mnogo me razbi, e obqsnenieto na FAMOUS......to pesnite na konkursa mai she sa povecheto na angliiski....taka che uchastnitzite shte trqbva nai-malkoto da mogat da chetat, a FAMOUS ne e nai-zabutanata duma.....kato naprimer paraphernalia ili spoonerism :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Имплант - Напомня на М-тел, само дето моята идея е че тези хора/микрофони участват в това шоу и всъщност гледат към сцената където един става звездата. Микрофона е логото на КАРАОКЕ клуба, наша разработка от преди няколко години. Друго за сега не съм правил, защото нямах време достатъчно. Клиентите харесаха това! Тази вечер ще мисля още, но ако утре ме изюркат ще го пусна това. Трябва и гръб да правя, за това постнах лицето за насоки по него.
СПИТ - определението на Famous /виж www www.famousgrouse.bg - взето е от там по искане на Famous _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Не си спомням да съм те тормозил... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Не ми харесва шрифта на"съвместно....", и ако идеята ти е микрофоните да участват и гледат към сцената, опитай да ги подредиш малко, че сега са като в безтегловност. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 10:46 pm Заглавие: |
|
|
аз не одобриавам... темата си плаче за пищност и разточителност... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за мненията. Промяна в заданието. Пуйката трябва да пропее! Така че до скоро с нов проект! /който всъщност ще бъде почти копие на новата пуйка на Famous с килимчето, така като гледам
Имплант - че кой е казал че си ме тормозил ;) _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 1:52 pm Заглавие: |
|
|
The_Cat написа: | Имплант - Напомня на М-тел, само дето моята идея е че тези хора/микрофони участват в ......... |
_________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 1:57 pm Заглавие: :-) |
|
|
implant написа: | The_Cat написа: | Имплант - Напомня на М-тел, само дето моята идея е че тези хора/микрофони участват в ......... |
|
Мисли, че Панагонов е второто ти аз!
:-)))
-------
Една патка Суперстар, под прожекторите, ще е гот!
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Аха... ми щом казваш... тва си е жив тормоз _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
neMAne

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 8:25 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
[quote="RG®"][quote="implant"][quote="The_Cat"]Имплант - Напомня на М-тел, само дето моята идея е че тези хора/микрофони участват в .........[/quote][/quote]
Мисли, че Панагонов е второто ти аз!
:-)))
-------
ili barka sauth park i dexter (ex-implant)=) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 12:16 pm Заглавие: |
|
|
Ами щом казвате... Панагонов, ти си моята изгубена половина... Ама пичове трябва ли да пия хапчета за шизофрения, или тва си е нормално...
Майтапа на страна! Мерси за коментарите, ще ги имам впредвид г-н Панагонов и вие всички останали мои Аз, но чакам клиентите с някаква доста странна идея в която основния акцент ще е въпросната пуйка /яребица де, ама на мене ми харесва да и викам пуйка/ която ще пее на микрофон. С това клиентите ми целят да постигнат акцент върху заведението а не върху марката на вискито. Странно! Не го разбирам. Може да е от шизофренията _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Коментарът на RG® беше за Implant /btw, радвам се, че днес Господ пак си е на небето :)/. А ти обърка коментара на Панагонов, като го нарече Implant!
Не беше ли токачка, все пак? Дадоха ти някои идеи. Имаш си и микрофон. Пробвай. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 1:26 pm Заглавие: |
|
|
az kato gi gledah tiq neshta s puikata i mikrofona si mislq, che s peeshta puiika i mikrofon moze da stane besniq kolaz.....ama ti shte si go izmislish. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пет Окт 21, 2005 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Мерси СПИТ! Само да ми пратят hirez пуйка, щото това после трябва да се вдига и за билборд, а и те имат нова пуйка с килимчето, която трябва да се ползва. Както и да е. Скоро ще постна какво съм сътворил _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|